Healthy Heads Animal Care Reviews 251

4,6

Snelle levering en prima product de poeder voor botten en kraakbeen onze honden gaan er heel goed mee 👍👍

Product ´Complete Support´ is uitstekend, had vorig jaar niet gedacht dat mijn greyhound deze jaarwisseling zou halen gezien haar afnemende kracht in haar achterhand. Ze krijgt dit inmiddels al vele v... Toon meer

Complete support hond werkt geweldig goed al jaren voor onze Berner sennen . Ik bestel en heb het zo weer in huis. Echter de afgelopen keer duurde het aanzienlijk langer en kreeg ik een uiterst vrien... Toon meer

Over de producten tevreden, over de service met betrekking tot het beantwoorden van de mails tav dat er ineens geen staffelkorting meer was,waardoor producten gemiddeld 20% duurder werden zeer ontevre... Toon meer

1. Dierenwinkel

Bij Healthy Heads gaan we alleen voor het beste. Voor de gezondheid en het geluk van jouw hond of kat. Alles om jouw huisdier in gouden conditie te houden! Onze 100% natuurlijke supplementen zijn een aanvulling op de reguliere voeding en bieden ondersteuning voor de algehele gezondheid of voor specifieke klachten. Zo bieden wij onder andere een oplossing voor vervelende huidongemakken, een slechte vacht, honden met artrose, maag- en darmklachten of voor het verbeteren van de weerstand. Met Healthy Heads lukt het!

4,6

Uitstekend

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Prima product

25 maart 2026

TOP!!!!!!!!

Alles gegaan zoals afgesproken en had het wel verwacht , zoals in het verleden al is geweest TOP Bedankt ..... men zegge het voort groetjes

17 februari 2026

Super goed

Gina doet het goed op de vernieuwde brokjes voor artrose ze heeft veel lust om te spelen onze kleine chihuahua

2 februari 2026

Had laast bij een ander bedrijf

Had laast bij een ander bedrijf
ook poeder voor de tanden besteld
Op het filmpje van de inttroductie een volle pot
Net als die van jullie
Bij het open maken zat er veel minder dan de helft in
Voelde me dus flink genaaid
Bij jullie zoals het hoort volle pot
Daarom blijf ik bij jullie bestellen in de toekomst als het op is

29 januari 2026