Har ikke modtaget min bestilling…
Har ikke modtaget min bestilling pengene ER trukket fra min konto! Ingen svar på hverken tlf eller mail og nu virker siden ikke….
Heaterz er produktet som holder dig varm igennem en kold tid. kvalitets testet af forbrugere. Vores håndvarmere gør at du hele tiden kan opretholde en behagelig temperatur for dine hænder. Produktet er testet af gamere & fiskere & kontor arbejdere og mange flere. Kun fantasien sætter grænser for bruget af vores produkt. 6 timers levetid med varme på højeste temperatur trin 3 . eller 7 timer på trin 2 eller 8 timer på trin 1. gør at du er sikret varme hele dagen, Herefter sætter du dem bare i usb laderen som medfølger. også er de opladt på få timer og klar til næste gang.
trafikcenter alle 4, 4200, slagelse, Denemarken
Ingen respons fra kundeservice,
Har forsat ikke modtaget min vare, det er nu 25 dage siden den blev registreret til forsendelse, men er ikke kommet videre.
Sendte mail efter 1 uge, men får ikke svar.
De kom fint som beskrevet, købt som julegave så de er ikke testet.

Antwoord van Heaterz
Prøvede dem for første gang, efter en af mine venner havde købt dem og jeg bestilte nogle hjem til mig selv med det samme! De er altid i min jakke lomme og fylder ingenting. Virkelig gode og holder længe :)

Antwoord van Heaterz
Jeg lånte min kammerat Heaterz til en bootcamp da jeg brokkede mig over kolde fingre. Efter blot få minutter var mine hænder varme igen. De reddede virkelig weekenden, og inden weekenden var ovre investerede jeg i et par, og har ikke fortrudt det!
Er dine hænder kolde? Hold en 5 min pause med god musik i ørerne og dine Heaterz i hænderne, så er du klar igen

Antwoord van Heaterz
Jeg fik købt mig et sæt, og servicen var god og lige til, udover det er det et perfekt produkt til når jeg gamer eller laver arbejde på pcen og begynder at få kolde hænder, en kort pause med heaterz også er jeg klar igen :)