Intet dårligt at sige. Har handlet her flere gange. Priserne er til at overkomme, leveringen er super hurtig, de pakker varerne nærmest med det samme man har trykket bestil ;D Varerne er i orden og... Toon meer
Hedenhus har bare så mange lækre produkter, og alt er af højeste kvalitet og økologi. Der går sjældent mere end et par dage fra bestilling, til at varerne lander hos mig! Mine bedste anbefalinger, hvi... Toon meer
Super kvalitet og virkelig lækre produkter. Har handlet der gennem flere år nu og går aldrig fejl af produkternes kvalitet. Lever altid op til forventningerne. God hjemmeside med mange fine opskrifter... Toon meer
Mit absolut favorit sted at handle økologiske koldpressede olier, og lignende. Stort udvalg og har altid det jeg skal bruge, samt en flot og udførlig beskrivelse af hvert produkt, som er en kæmpe hjæl... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Hedenhus handler om biavl med omtanke, vi værner om naturen og producerer rene danske naturprodukter baseret på vores biavl, og giver tilbage til naturen igen.
Knastvej 4, 7860, Spøttrup, Denemarken
- kontakt@hedenhus.dk
- hedenhus.dk
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Fint at handle med Hedenhus
Fint at handle med Hedenhus - Gode produkter - Med venlig hilsen Kirsten
Mine varmeste anbefalinger
Gode produkter, meget rimelige priser, god, dansk hjemmeside med flot udvalg af økologiske produkter, opskrifter og udstyr til selv at fremstille cremer, olier og kosmetik. Altid hurtigt og fint pakket og fremsendt.
Godt udvalg
Gode produkter, gode priser og ingen problemer med levering.
Alle jeres gode varer vel leveret !!!
Fin vare og hurtig levering.
Altid gode varer og hurtigt forsendelse
Altid gode varer og hurtigt forsendelse
God som altid 😍
Altid gode varer og super hurtig…
Altid gode varer og super hurtig forsendelse. Man kan altid regne med jer.
Bivoks fra rygerhjem
Beholdere og hylstre var i ok kvalitet, men køber aldrig bivoks derfra igen. Det lugter som om det har stået i et rygerhjem - ad, ikke noget jeg vil have i mine cremer.
Har før købt bivoks andre steder som lugter af bivoks - det gør det i hvert fald ikke fra Hedenhus.
Fedt koncept, dårlig kundeservice
Jeg er helt vild med konceptet og elsker universet med opskrifter og alt hvad man skal bruge til dem, men... desværre var 2 af de produkter jeg modtog ikke fuldendte, hvilket jeg skrev til dem på mail af to omgange med en uges mellemrum. Intet svar.
Let bestilling og hurtig levering
Let bestilling og hurtig levering
Altid en fornøjelse
Altid en fornøjelse at handle hos hedenhus. Dejlige varer og Hurtig levering. Kan varmt anbefales
Hurtig levering og skønne opskrifter
Hurtig levering og skønne opskrifter, så man bare kan gå i gang
Lækre varer. Hurtig levering.
Kvalitet og hurtig levering
Kvalitet og hurtig levering, 1000 tak; og et godt og givende nye år med sundhed, glæde og tid til jer selv ønsker jeg til til jer.
Spændende og godt sted at handle!
Meget lækker olie - og den virker!! Det er også smart, at man for en billig penge kan købe en pumpe til flasken. Anbefales !!!
Hurtig service
Vildt gode priser
Dejligt med opskrifter på hjemmesiden