Ben net ongevraagd door hen gebeld, weet niet hoe ze illegaal aan mijn Mobiele nummer zijn gekomen. Zou willen dat dit soort praktijken stopt, indien nodig wettelijk afdwingen. Waarom beëindigt zigg... Toon meer
Heelvoordelig
Ik ben afgelopen week gebeld voor een aansluiting op de nieuwe kabel van de Ziggo. Alles klonk goed en klopte ook toen we samen naar de offerte keken. Vanaf volgende maand word ik aangesloten EN mag i... Toon meer
ABSOLUTE STALKERS
Deze mensen blijven maar bellen. Keer op keer aangegeven haal me uit de bellijst maar ze luisteren gewoon niet. De maat is echt vol. Ben ze spuug en spuugzat. NOOIT MET HUN IN ZEE GAAN!!! Ze blijven je lastig vallen
Ik word helemaal knettergek van dit…
Ik word helemaal knettergek van dit bedrijf. Ik word wel 10 x er dag gebeld door allemaal verschillende nummers die mij zogenaamd niet uit het systeem kunnen halen.
Allemaal dezelfde nummers met een ander eindcijfers. Iedereen die ik zeg dat ze moeten kappen met bellen omdat ik helemaal geen contracten heb, werkt er zogenaamd pas sinds vandaag en vind het heel vervelend voor me.
KAP MET BELLEN!
Ik begin ze nu toch echt vervelend te…
Ik begin ze nu toch echt vervelend te vinden. Ze zijn in december begonnen met bellen en heb denk ik al 20 telefoontjes gehad dat ziggo de voordeligste is. Scheelt inderdaad 20 euro in de maand maar dan heb je wel het simpelste pakket. Bereid je dat uit met wat je nu hebt scheelt het helemaal niks meer. Heb dit al 15 keer aangegeven maar werkt niet nummer blokkeren lukt ook niet want dan bellen ze met een ander nummer.
Het is gewoon sonde van de tijd
Vervelend ieder keer weer benaderd…
Vervelend ieder keer weer benaderd enige wat ze aanbieden is ziggo. Bekijk je hun website zie je ook dat ze maar 2 merken hebben ziggo en vodafone. Valse advertentie echt niet de goedkoopste ook. Weer een bureau die commissie krijgt op het verkopen abonnementen
Mij niet bellen
Mij niet bellen. Ophoepelen. U betaald teveel. Dat maak ik zelf wel uit.
Vieze tactieken door met aantoonbare leugens vertrouwen proberen te winnen! Hebben een profiel van me opgebouwd en blijven me hiermee verkeerd confronteren tijdens hun 3e telefoontje binnen 3 weken!
HeelVoordelig.nl belde me nu voor de 2e keer in 2 dagen en de 3e keer in 3 weken. De eerste keer werd ik zo vies voorgelogen dat al mijn alarmbellen af gingen. Ik heb hierover een uitgebreide recensie geschreven bij Trustpilot en aangegeven dat het bedrijf HeelVoordelig.nl hier een kopie van kan krijgen. Blijkbaar heeft Heelvoordelig.nl de redactie van Trustpilot onder druk gezet. Want toen ik vandaag voor de 3e keer door hen gebeld werd, met dezelfde soort leugens, wilde ik wederom een negatieve recensie schrijven. Bleek dat mijn recensie door Trustpilot was verwijderd.
In mijn e-mail box heb ik gezocht en ik zag dat ik gisteren van Trustpilot een email had ontvangen dat ze mijn recensie hebben verwijderd, omdat ze mijn identiteit niet konden vaststellen. En niet alleen mijn recensie is verwijderd, maar ook alle andere negatieve recensies over HeelVoordelig.nl zijn verwijderd. Heb direct een kerende mail terug gestuurd dat dit een vergissing van Trustpilot moet zijn. Ik heb gelijk een geverifieerd account aangemaakt, alleen maar om HeelVoordelig.nl te kunnen stoppen!!
Waarom? Omdat HeelVoordelig.nl vandaag wederom mij benaderde met hun vieze tactieken, zoals bv. pas na de 4e keer expliciet van mijn kant vragen namens wie zij bellen, mij vertellen dat zij in opdracht van HeelVoordelig.nl bellen. In de ontwijkpogingen daarvoor zei hij eerst namens zichzelf en later dat hij namens Eneco belde. Wat niet waar is, omdat tijdens het allereerste telefoontje 3 weken geleden bleek dat HeelVoordelig.nl voor Ziggo werkt.
Later in het gesprek zei hij dat zij mij eerder met Eneco geholpen hebben, wat ook beslist niet waar is. En dat ze me nu een mooi aanbod kunnen aanbieden omdat ik zogenaamd honderden euro’s teveel betaal bij KPN. Zij hebben allerlei informatie over mij verzameld merkte ik tijdens dat gesprek. Het voelt heel unheimisch.
Ik heb aangegeven dat ik niet meer gebeld wil worden, hij zou het noteren en dit keer heb ik wel het bandje om mij af te melden gekregen.
Service
Ik ben geholpen door Noah en hij was heel gezellig aan de telefoon en een hele aardige jongen. MIjn complimenten!!!
Ik ben hiervoor geholpen door de…
Ik ben hiervoor geholpen door de Nederlandse Energietarieven met een clean energy contract. Netjes de prijzen vast gezet voor de komende jaren. Nu werd ik ook nog terug gebeld voor internet en TV. Allereerst was ik wat sceptisch, tot dat ik het aanbod ontving! Verder directe top service, heel veel geld bespaard en door de werknemer Djes De Gier heb ik nog een smart wifi pod bij gekregen + een netflix voucher. Kortom top bedrijf om zaken mee te doen, altijd betere prijzen dan dat je naar de website gaat.
Top bedrijf!
Verkoper Jasper de Witte heeft mij uitstekend geholpen met een nieuw internet en tv abonnement van Ziggo! Ik ga zeker vaker Heelvoordelig.nl benaderen voor mijn gas en elektra. Top service!
Ondanks verbod op telemarketing bellen
Ondanks verbod op telemarketing, beweren ze met toestemming te bellen. Verkoop Ziggo. Ze beweren de gegevens van Eneco te ontvangen, Eneco ontkent dat ze met die doeleinden gegeven hebben verstrekt.
Bellen wij ondanks de nieuwe telemarketingwet
Bellen wij ondanks de nieuwe telemarketingwet.
Ik heb ze hiermee geconfronteerd en proberen deze wet te ontkrachten met foutieve info.
Omdat er in onze wijk een nieuw netwerk is aangelegd mogen ze nu wel bellen. Onzin natuurlijk. Bij de vraag me door te zetten naar het bandje voor het recht op verzet wordt ik nergens naartoe doorgezet.
Kan beloften niet waar maken
Call center die voor verschillende partijen producten verkoopt. Heeft mij een ziggo abonnement verkocht omdat ze stelde dat ze konden leveren terwijl ik buiten ziggo gebied woon (nog geen glasvezel hier, en kpn is heel traag). Na alles ondertekend te hebben heb ik niets meer gehoord, ook geen ziggo pakket ontvangen. Navraag na 1.5 weken leert dat Ziggo niet kon leveren. Mooie praatjes, waardeloos bedrijf.