1. Elektronicawinkel

Heevey is een internationale retailer en verkoopt hoogwaardige consumentenelectronica. Met onze prijsbewuste producten ervaar jij meer gemak en comfort! Bekijk onze unieke producten snel op onze website en ervaar het zelf!

2,4

Slecht

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Niet hier bestellen, of met creditcard zodat je je geld terug kunt halen

We hadden een stofzuiger besteld. Deze werd maar niet geleverd, dus toen vroegen we waarom. Het bleek, de witte was er niet, terwijl hij op de site nog steeds staat als 5 op voorraad.
We mochten kiezen, de zwarte of geld terug.
Toen vroegen we wanneer de witte weer kwam, geen antwoord.
Toen vroegen we nog 2 keer of ze wilde reageren, geen aantwoord.
Toen stelde we ze een laatste ultimatum, binnen 2 weken alsnog leveren, of anders ons geld terug. Wederom geen reactie. Dat was inmiddels 2 maanden na het bestellen.
Gelukkig hadden we met creditcard betaald waardoor we ons geld terug konden halen. Maar we hebben wel al 2 maanden moeten wachten en ons ergeren.

16 april 2026

Super slechte klantenservice

Super slechte klantenservice. Ik stuur al sinds oktober mails met een vraag hoe ik mijn stofzuiger op een nieuw wifi netwerk aansluit en ik krijg zero response. Super frustrerend en irritant. Ik krijg het idee dat ze half failliet zijn oid en daarom nergens mee op reageren.

24 januari 2026

Na 1 jaar is het apparaat…

Na 1 jaar is het apparaat (pluizenverwijderaar) stuk en is de garantie vervallen van Tiba BV. Verkoop via Bol.com. De klantenservice is ronduit schandalig, en zo te zien hebben meer mensen hier last van.

30 september 2025

Heevey is een slechte kwaliteit stofzuiger…

Ik heb een stofzuiger gekocht van heevey. Na 1 jaar zijn beide wieltjes afgebroken bij normaal gebruik. Dus voornamelijk nog gebruikt als handstofzuiger maar nu naar 1,5 jaar gebruik heeft die het helemaal begeven. Ik krijg ik hem niet meer aan. Ik wil dit telefonisch voorleggen aan de klantenservice. Ze zeggen dat ze 24/7 bereikbaar zijn voor vragen maar er staat geen telefoonnummer bij en het mailadres staat ergens verstopt onder de veelgestelde vragen. Kortom ze maken het niet aantrekkelijk en makkelijk om contact op te nemen

16 juli 2025

Fijne steelstofzuiger

Ik gebruik nu al zo’n 1,5 de steelstofzuiger en het doet uitstekend zijn werk. De zuigkracht is zeer goed en de batterij gaat lang mee.

Wat ik fijn vind is dat het opvangbakje doorzichtig is, zo kan je precies zien wat je allemaal schoonmaakt.

6 november 2024

Super goede robotstofzuiger!

Super goede robotstofzuiger. Maakt dagelijks mn huis goed schoon. Voor iemand zoals ik met een huisdier is dit erg waardevol. Heb de robotstofzuiger nu al een jaar en doet het nog steeds waanzinnig goed! ;)

6 november 2024

Prima product, garantie doen ze niet aan!

Wat een slechte klanten service! Gekocht bij bol.com en verwijzen me door naar de leverancier. Leverancier (tiba bv) geeft alleen maar standaard antwoorden en bieden geen oplossing of reageren gewoon niet meer op mijn mails. Begin erg tevreden over het product, maar zodra er mankementen zijn... Ook bol.com kan hier zijn klanten beter is helpen.

2 augustus 2024

Heevey robotstofzuiger

Top bedrijf ruim 1.5 jaar geleden is er een robotstofzuiger gekocht bij Tiba Commerce.
Door eigen toedoen is de stofzuiger een jaar niet gebruikt waardoor de battery geheel plat was.Tiba gevraagd of zij mij konden helpen omdat ik hem niet meer opgeladen kreeg en de accu niet kon worden vervangen.
Men heeft de robotstofzuiger toen omgeruild voor een geheel nieuw exemplaar die het prima doet.Een 10 met een griffel wat mij betreft voor service.

7 augustus 2024

Ding werkt voor geen meter en GEEN reactie van klantenservice

Ding werkt voor geen meter, zuigkracht is prima maar verder.. kan totaal zijn weg niet vinden in huis, gaat over bepaalde plekken 10x en andere delen slaat hij over. Ook na hem al meer dan 10x het huis rond te laten gaan, heeft hij geen verbetering laten zien. Hij komt vast te zitten aan een laagpolig tapijt en kan zijn oplaadstation niet vinden. contact opgenomen met de klantenservice. die reageren gewoon NIET. Na meerdere e-mails. Wat een flutbedrijf en flutproduct. Geld is weggegooid.

13 juni 2024

Service!

Hij werkt goed, zeker voor de prijs! Service (Lisa) is top, bij problemen en vragen hebben ze mij niet in de steek gelaten.

18 april 2024

Top robotstofzuiger

Ik heb laatst de Heevey robotstofzuiger, aangeschaft. De robotstofzuiger werkt uitstekend en zuigt alles perfect op, ook als hij ergens tegen aan stoot, zoals een stoelpoot, veranderd hij van richting en gaat ie er strak omheen. De dweilfunctie werkt ook uitmuntend. Al met al echt een top product en zeker een aanrader om het schoonmaken voor jezelf makkelijker te maken!

12 februari 2024

Top ervaring met de steelstofzuiger van Heevey

Ik heb onlangs een steelstofzuiger van het Nederlandse merk Heevey aangeschaft en ben uiterst tevreden met mijn aankoop. Vanaf het moment dat ik de stofzuiger begon te gebruiken, merkte ik een significant verschil in de reinigingskracht en het gebruiksgemak vergeleken met andere merken die ik in het verleden heb gebruikt. De flex stand is toch wel echt waarom deze steelstofzuiger voor mij zo handig is. Echt een top ding!

14 december 2023