12/7 blev der bestilt 420 ø6 lærke rafter direkte ved Tiset savværk, men ordrebekræftelsen kom fra Hegn.dk?. På hjemmesiden reklameres med 5-10 hverdage. De kommer ikke, men da vi rykker får vi e... Toon meer
God service da jeg ringede angående levering. Nok træ og skruer til vores shelter, så vi ikke skulle frygte, at lave en lille fejl. Manglede dog det sidste bræt i toppen af fronten. Men det blev løst... Toon meer
Hegn.dk har leveret 100% efter min forventning. Meget flotte pæle af helt jævn og fin tykkelse og uden væsentlige vindrevner. God kommunikation online med kvittering og faktura. Levering ved indkørs... Toon meer
Tak for hurtig service! Vi fik leveret to balancebom / fodbom endda før tid, og til en konkurrencedygtig pris. Leveringen var helt efter bogen: der, hvor bommene skulle sættes op. Hvis bare det gik l... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Din leverandør af hegn i bedste kvalitet
Lunderskovvej 7A, 6600, Vejen, Denemarken
- kontakt@hegn.as
- hegn.as
Vraagt klanten om een review
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Fint shelter til en god pris
Ingen problemer. Ville dog have været rart med en oplyst leveringsdato af shelter inden chaufføren ringede at han stod på adressen, så samling kunne arrangeres hurtigst muligt 👍 Men rigtig fint shelter til en fornuftig pris 👍
Jeg bestilte en vare
Jeg bestilte en vare. Den kom. Så det er vel godt.
Varen kan jo ikke komme mere eller mindre!!
Dårlig service
Jeg betalt for to pakker skruer. Men fik kun leveret en. Gjorde opmærksom på det. Men intet er sket.
Skulle have lavet navnet om på fakturaen.
Men der var ikke meget hjælpe at hente.
Jeg kunne bare rette det med en blyant selv.

Antwoord van Hegn
Hurtig levering- god hjælpsom vognmand.
Produktet som forventet
Produktet som forventet, men aflæsning desværre med ukorrekt placering til gene for parkering.
Købte en shelter sidste år
Købte en shelter sidste år. Dette år er taget så blevet utæt, men der blir skrevet tilbage at vi har, samlet det forkert. Men vi har samlet efter anvisningen. Vi kan også se flere steder i shelter at det slår store revner. Vi får bare afvide at vi skal skifte undertag og tag. Bare til andre at man skal bruge 3000 kr hvert år. Det blir hurtigt dyrt.
Undertag er monteret rigtigt, det der ses på billederne er hvor der er overlap/samlinger, netop for ikke at skade taget.

Antwoord van Hegn
Mangel på kvalitetskontrol i firmaet.
Der mangler klart kvalitetskontrol i firmaet. Vi bestilte omkring 18 hegnspæle, hvoraf to havde tværgående, dybe hak fra motorsav. De blev hurtigt erstattet med hele stolper.
Værre er det med lågerne. De er langt fra så smukke, som dem i online butikken. Varenummeret er 85-2000, hvor der vises at den runde del viser 'udad' på alle siderne, men at man får kun 2 sider og en mærkelig samling i alle hjørner.
Desværre er Hegn.as længe om at svare på hvorfor der var så stor forskel fra billede til den leverede vare. Og hvad virker et hegn uden låger?
Der var lang svartid fra Hegn.as, så lang at vi ikke ventede at høre mere.
Vi fik tømrerhjælp til at få dem at op, fordi det var et problem at få parret det aktuelle design af lågen med de halverede hegnspæle.
Vi er enige i hegn.as om at der ikke er returmuligheder, når man har taget varen i brug, men det er sørme lidt dårlig stil ikke at tage ansvar for lange svartider, og for komplet mangel på viden om, at varerne ikke ligner hvad man har bestilt.

Antwoord van Hegn
Har købt 2 stolper på 150x150 x 2.7…
Har købt 2 stolper på 150x150 x 2.7 meter i egetræ
Det er 2 stolper der skal holde 2 låger. Den ene stolpe er næsten lige, den anden er meget skæv.
De skriver til mig at deres stolper må gerne være op til 2 cm skæv pr meter, så de er inden for tolerancen hvis man modtaget stolper der er 5 cm skæv
Jeg vil anbefale alle til at købe deres træ på trælasten, hvor man visuelt kan fravælge det skæve træ, og ikke får leveret noget skævt træ der er ubrugelig

Antwoord van Hegn
Manglende træ ved shelterbestilling og svær at komme i kontakt med
>>(Opdatering) Jeg får tilsendt det rigtige træ nu, samt en bænk som kompensation<<
Jeg bestilte en shelter hos Hegn AS, som jeg har gået og bygget på i løbet af sommeren. Jeg opdager så på byggevejledningen, at jeg skal bruge noget træ til en del af shelteren, som jeg ikke har modtaget fra leverandøren. Da jeg skriver til Hegn AS første gang, får jeg en positiv oplevelse, og der skulle eftersendes noget træ, som jeg specificerede målene på i min mail til dem, samt vedhæftning af den del af guiden som beskriver det step, som skal bruge træet. Det viser sig dog at da det eftersendte træ ankom, var mængden af træ og målene slet ikke i overenstemmelse med behovet som guiden beskrev. Jeg skrev en mail tilbage og har nu ikke hørt tilbage fra dem i en uge. Jeg står stadig uden færdigbygget shelter eller muligheden for at bygge det færdigt.
/Niklas Craft Johnsen

Lækker Shelter
Vi har købt en shelter - model Schweiz som byggesæt til vores have for snart tre måneder siden.
Den var nem at sætte op, men en stor fordel at være to om det. Det var kun tagbrædderne der skulle saves til. Har købt myggenet i metermål, klippet i facon til shelteren og syet velcro på. Det fungerer fint.
Den er utrolig smuk og i rigtig god kvalitet. Vi har sovet i den næsten hver nat siden. Skønt.
Det var hele ventetiden værd at vente…
Det var hele ventetiden værd at vente på vores nye shelter.
Det hele blev med hjælp fra en tømrer sat op på en formiddag.
Ved levering var den tilkøbe madras ødelagt. Jeg kontaktede dem pr. mail med billede af skaden og samme dag blev en ny afsendt.
God service og hurtig respons ved spørgsmål undervejs.
Kan klart anbefale hegn.as hvis du skal købe shelter.
Vi valgte også en bænk, madras og myggenet.
Troede savværk var garanti for kvalitet
Jeg bestilte 11 brædder, 125x25x3000 mm, og 2 stolper, 75x75x3000 mm. i lærk.
Jf. kvalitetsguiden skulle ovenstående være minimumsmål, men kunne afvige et par mm. I den “gode” retning.
Samtlige 11 brædder var under 125 mm i bredden. Der var et par stykker der var ca. 123, resten var ca. 120 mm. Tykkelsen var lige omkring 25 mm, med undtagelse af en enkelt der var 21-22 mm.
Den ene af stolperne var 70 mm på den ene dimension.
Længderne var rigtig fine.
Jeg skrev til dem, at jeg synes det var mærkeligt, og om der var noget jeg havde misforstået. Jeg gav samtidig udryk for, at brædderne dog “kun” skulle bruges til højbede, så jeg skulle nok få det til at fungere. Jeg forventede selvfølgelig noget godtgørelse, og tænkte samtidig heller ikke, at hegn.as kunne være tilfredse med det leverede produkt fra savværket.
De skrev at det var meget beklageligt, men jeg kunne bare tage brædderne i brug, så ville de sørge for at finde ud af godtgørelse den kommende uge.
De skriver så til mig, at jeg kan få 7 %.
12/13 brædder opfylder ikke deres egne kvalitetskrav, og de tilbyder 7 % godtgørelse.......
Efter lidt korrespondance ender det med 10 % godtgørelse.
Hvis jeg havde bestilt et større antal brædder til et andet projekt, og de afveg med 0,5 cm i bredde bl.a. Ville jeg være jævnt træt af det...
Jeg troede det at bestille ved et savværk var garanti for kvalitet. Jeg tog fejl.

Kvalitet under al kritik
Kvalitet under al kritik. Købte 19 lærkebrædder. 5 var i orden resten var skæve,tvinder, og med store hakker og runde barkkanter og masser af store fliger. Alt var klistret ind i harpiks.
Har kontaktet Hegn AS, men ingen beklagelse fra deres side.
——————————-
OPDATERING TIL HEGN AS
Jeg er helt uforstående overfor jeres skuffelse. Det er mig der har modtaget dårlig kvalitet og brugt alt for lang tid på at få det til at fungere. Jeg havde skrevet til jer og udtrykt min utilfredshed, men i sendte bare en mail retur uden beklagelse eller nogle informationer om at i tog henvendelsen seriøst eller at i behandlede sagen som en reklamation, MEN i håbede jeg ville vende tilbage en anden god gang. I skrev ikke engang mailen under så man kunne se hvem man “skrev” med! Kun et logo.
Jeg kontakter jer igen. Er der nogen der skal være skuffede her er det mig. I fik min anmeldelse på trustpilot, på grund af jeres arrogante svar på min reklamation over kvaliteten, med lidt forståelse fra jeres side, var det ikke endt her.
Mvh. Peter
OPDATERING TIL HEGN AS
Kan helt klart ikke anbefale dette firma. Kvalitet under al kritik, ringe og arrogant service.
Hegn as opfordrede mig her på Trustpilot til at kontakte dem, hvilket jeg allerede havde gjort, men gjorde igen. Svaret fra Hegn as her på Trustpilot er meget forskellig fra den mail de sendte til mig.
Måtte dog kontakte 2 gange før de svarede. Hegn as vedkendte at kvaliteten ikke var i orden, og tilbød en refusion svarende til ca. 30 % af beløbet, som jeg afslog, da jeg synes det var latterligt lille.
Deres begrundelse var, at de manglede dokumentation for alle brædderne og ikke kun de 5 billeder vi havde sendt. Dette blev først meddelt i sidste mail fra Hegn as, trods flere skriverier. Det burde have været meddelt i første mail. På dette tidspunkt havde jeg kørt brædderne på genbrugspladsen.
Hegn as har bedt mig fjerne min anmeldelse her på Trustpilot, da de ikke synes den er rimelig. Det kommer ikke til at ske.
Ærgerligt at handle med sådan et useriøst firma.
M.v.h.
Peter

Antwoord van Hegn
Mega skæve stolper - elendig kvalitet
Skulle bygge pergola til haven. I stedet for at gå i byggemarkedet og købe stolper i halvdårlig kvalitet ville jeg gerne ofre lidt ekstra. Bestilte derfor nogle robinie stolper hos hegn.as. Er dog slemt skuffet da de modtagne stolperne er skæve. Er klar over at træ er et levende materiale og kan være lidt skævt. Men de modtagne stolper er pilskæve. Nærmest som en flitsbue. Ikke lige hvad man forventer når man betaler tæt på 400 kr pr stolpe incl. fragt.
---
UPDATE til hegn.as' svar:
Øhh. Jeg havde allerede skrevet jer inden jeg oprettede min anmeldelse her på trustpilot. Svaret var at i henhold til jeres kvalitetsbestemmelse på hjemmesiden, så må mine stolper være op til 7,5 cm skæve og jeg derfor ikke havde ret til reklamation. Det er jo fuldstændig vildt. Uanstændigt at I sælger så skæve stolper til den pris. Tyveri ved højlys dag.

Elending 2. sorteringskvalitet!
Modtagne stolper vrider sig voldsomt og er helt ubruglige.
Svaret fra Hegn.as var at det skam var inden for deres kvalitetsbeskrivelse hvor selv vridning på 6cm på en 3 meter stolpe kan accepteres!!
Ærgerligt jeg ikke var opmærksom på dette for så havde jeg aldrig lagt en ordre hos dem.
Pengene er spildt og jeg må gå til en professionel leverandør der kan levere en acceptabel kvalitet.
Kompetent og god vejledning ift
Kompetent og god vejledning ift. jeres produkter, afdækning af kundebehov og ønsker, ingen problemer med returvarer eller aftale omkring afhentning mv.
Hurtig ekspedition og fair priser
Hurtig ekspedition og fair priser. Endvidere godt udvalg.
Fin købsoplevelse
Fin købsoplevelse. Fik rabat da det viste sig, at de ikke havde den længde jeg skulle bruge og som var blevet lovet.
Hegnet jeg fik, ser meget fint ud. Ligger stadig på paller, men det ser fint ud.
Vil gerne anbefale dette firma.