Heinen Delfts BlauwReviews

Slecht

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

7 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wij controleren reviews

Je besteld een tulpenvaas voor een…

Je besteld een tulpenvaas voor een mooie prijs tijdens de sale. Ik wachtte al 1 hele maand op levering of iets van een berichtje, dus toen dacht ik: ik ga zelf maar eens mailen..

Blijkt ineens dat 1 van de 3 delen niet meer leverbaar te zijn.. en dit was juist degene die ik het mooist vond..

Ik mocht een andere op de site uitzoeken maar er was helemaal niets meer met een ‘printje’. En degene die er nog waren hadden hele hoge prijzen.

Gevraagd om de bestelling dan maar te annuleren, want aan enkel het onder & bovenstuk heb ik niets..

Bestelling werd zonder tegemoetkoming of wat dan ook geannuleerd..

Lijkt wel alsof ik op een vintedpakketje was aan het wachten! Wat een puinhoop joh!

30 april 2026

Prutsers

Bij dit bedrijf maken ze er een beetje een rommeltje van. Ik plaatste een bestelling voor levering in Frankrijk. DHL komt de bestelling doodleuk op het factuuradres in Nederland aanbieden. Op mijn reclamatie beweert Heinen dat een en ander in Frankrijk afgeleverd gaat worden. De notificatie van DHL die dan volgt laat vervolgens een afleveradres zien dat zeker niet het mijne is. Het antwoord van Heinen op mijn mail laat nog steeds op zich wachten. Gepruts allemaal. Verrassing in het water gevallen en een hoop gedoe voor niets.

11 mei 2026

Na 2 weken nog niks ontvangen

2 weken geleden een vaas voor Moederdag besteld, omdat het voor 15:00 besteld vandaag verzonden zou zijn. Nou ik heb de vaas nog steeds niet binnen. Op de website heb je een contact button maar na 3 dagen had ik nog geen reactie. Toen eindelijk een mailadres gevonden en hier kreeg ik wel reactie op. Ze zouden proberen het vrijdag 8 mei op te sturen. 3 dagen later krijg ik een mail met factuur en ontvangen artikelen. Het is nog steeds niet binnen.

In het begin heb ik wel netjes een mail gehad dat het wat langer zou duren, maar ik vind 2 weken wel erg lang.

11 mei 2026

Langere levertijd dan beloofd en lastige communicatie

Wacht al twee weken op mijn bestelling !! Waardeloos, als je op de website aangeeft dat het op voorraad is. Geen idee of ik mijn bestelling nog krijg
Update : uiteindelijk in de derde week alles netjes geleverd met ook een mailtje met excuses. Communicatie kan wat beter bij dit bedrijf maar verder alles netjes geregeld. Met 2 sterren verhoogd.

27 april 2026

Teleurgesteld

Een waterfles met vogels cadeau gekregen. Ik was er erg blij mee maar na een paar maanden heeft de verf of de inkt waarmee de vogels op de fles zijn geprint, afgegeven. Er zijn blauwe vlekken op de fles ontstaan. Echt niet mooi. Maar de winkel geeft niet thuis.

21 april 2026

Belachelijk!

Je hebt de mogelijkheid om een afwijkend factuuradres in te vullen bij een bestelling. Toch kreeg ik de factuur verkeerd geadresseerd. De briljante klantenservice adviseerde me toen de factuur zelf even aan te passen. Wat een poppenkast!

11 december 2025

Drama communicatie

Product blijkt toch niet op voorraad...
Krijg ik een mail met factuur. Hierbij de factuur: In de bijlage sturen wij u onze factuur voor de door ons geleverde artikelen. Mochten er vragen en/of opmerkingen zijn dan vernemen wij dit graag.... Eh ja. Zo van, Zoek het zelf maar uit dat ik iets niet geleverd krijg!.. en excuses, waar zijn die?!!

1 december 2025

Veel borden met vlekje of glazuurfout

Bord gekregen voor mijn verjaardag maar glazuur was niet helemaal goed leek alsof er bruinige vlekken op zaten(die er niet af gaan) en op sommige plekken oneffenheid in het glazuur. Gelukkig in de winkel gekocht en mocht ik het omruilen maar er lagen er nog 4 en ze hadden alle 4 min of meer hetzelfde probleem. Ik had ook een groot bord die had hetzelfde probleem maar daarvan hadden ze gelukkig wel 1 goede, maar ik had het zo leuk gevonden om er een paar te hebben maar ze hebben bijna allemaal hetzelfde probleem, ik durf er dus ook geen te bestellen. Ze zijn heel mooi maar niet goedkoop en dan verwacht ik eigenlijk wel dat ik een bord kan kopen wat geen bruinige vlek heeft of een glazuurfout daar vind ik ze te duur voor, dus helaas denk ik dat het voor mij dus toch maar bij 1 bord blijft, wel erg jammer want ze zijn erg leuk

10 januari 2025

Fijne klantenservice

Ik wilde een online bestelling annuleren en dat ging soepel en probleemloos. Zeer goede klantenservice, goed telefonisch bereikbaar (geen gedoe met keuzemenu's) en reageren snel en persoonlijk op e-mail.

27 december 2024

Snelle en correcte afhandeling foute bestelling

Bij het bestellen van de 3-delige tulpenvaas had ik de top en het midden in de zgn. "sierlijke bloem" variant. De bodem had dat ook moeten zijn, maar bij levering bleek dat ik die in "grote bloem" variant had besteld.
Direct na melding kreeg ik bericht dat de juiste bodem verstuurd was. Een DHL label werd bijgeleverd voor het retourneren van de onjuist bestelde bodem. Perfect opgelost.
En de tulpenvaas is prachtig.

20 december 2024

Stukkie Nederlandse trots ...

Op dit moment van schrijven in Delft de concept store bezocht. Tulpenvaas en de DoDo serie gekocht. Super enthousiast personeel en zeer geduldig om alle vragen te beantwoorden. Ook de outlet store op het marktplein is een aanrader, echt zeer fraaie stukken tegen aantrekkelijke prijzen. Mijn vrouw en ik zijn fan van Heinen, en niet alleen vanwege de fantastische service achteraf.

20 december 2024

Super service

De stapelgekte tulpenvaas besteld, na ontvangst bleken de stukken echter niet goed te passen. Na contact opvenomen te hebben met de klantenservice de volgende dag al een ander stuk ontvangen. Na 2 keer vervangen te hebben paste het. Snelle reactie, super service en prachtige vaas!

1 oktober 2024

Tulpenvaas "Tulp"

Al een poosje "verliefd" op de tulpenvaas. Gisteren eindelijk besteld en vandaag staat hij al te pronken. Foto's in de webwinkel zijn waarheidsgetrouw, de kleur is in het echt net zo mooi. Het kwam erg goed verpakt thuis. Ik ben er ontzettend blij mee!

27 september 2024