hij zei direct dis is t bedrag geen verrassingen later beetje rare zin maar duidelijk
ik had last van wiebelende palen door die vorige maar dat is nu opgelost
Vriendelijke ondernemer. Hebben onze achtertuin voorzien van nieuw hekwerk, ziet er prachtig uit.
bus met bedrijfsnaam erop stond netjes voor de deur geen vaag gedoe
Hekwerkeindhoven.com - Uw partner in hoogwaardige hekwerken Welkom bij Hekwerkeindhoven.com, dé specialist in hekwerkoplossingen voor zowel particuliere als zakelijke klanten in Eindhoven en omgeving. Of u nu op zoek bent naar stijlvolle sierhekken, robuuste beveiligingshekken of functionele tuinhekken, wij bieden een breed scala aan producten die passen bij uw wensen en behoeften. Bij Hekwerkeindhoven.com staan kwaliteit en klanttevredenheid centraal. Ons ervaren team van vakmensen werkt met de beste materialen om duurzame en esthetisch aantrekkelijke hekwerken te leveren. Wij denken graag met u mee en bieden maatwerkoplossingen die perfect aansluiten bij uw situatie. Onze uitstekende service stopt niet bij de installatie. We bieden ook onderhoud en reparatie om ervoor te zorgen dat uw hekwerk er altijd op zijn best uitziet en optimaal functioneert. Dankzij onze transparante communicatie en scherpe prijzen weet u altijd precies waar u aan toe bent. Ontdek waarom zoveel klanten in Eindhoven en daarbuiten kiezen voor Hekwerkeindhoven.com. Bezoek onze website of neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek. Uw veiligheid, privacy en stijl zijn bij ons in goede handen!
Flight Forum 40, 5657 DB, Eindhoven, Nederland
- +31403690738
- contact@hekwerkeindhoven.com
- hekwerkeindhoven.com
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
schutting staat stevig in de tuin
ik vond het
ik vond het fijn dat ze rekening hielden met mijn tijd en pas afronden toen ik thuis kwam
Dankzij hun werk is de omheining stevig…
Dankzij hun werk is de omheining stevig en volledig dicht zonder kleine openingen.
geen gedoe over geld de fencing prijs…
geen gedoe over geld de fencing prijs veranderde niet na afloop
bus met bedrijfsnaam erop stond netjes…
bus met bedrijfsnaam erop stond netjes voor de deur geen vaag gedoe
ik had last van wiebelende palen door…
ik had last van wiebelende palen door die vorige maar dat is nu opgelost
hij zei direct dis is t bedrag geen…
voor ze gingen nog even kleine plekjes…
voor ze gingen nog even kleine plekjes bijgewerkt super verzorgd
ze verwijderden het oude hek en…
ze verwijderden het oude hek en plaatsten de nieuwe direct
zelfs met drukte hadden ze de levering…
zelfs met drukte hadden ze de levering netjes op tijd voor elkaar
Alles langs de erfgrens was precies op…
Alles langs de erfgrens was precies op dezelfde hoogte geplaatst.
Gaf advies hoe ik later beter kan…
Gaf advies hoe ik later beter kan schoonmaken, mijn tante vond het ook nuttig
de jongens hielden rekening met de…
de jongens hielden rekening met de planten langs het pad en ruimden alles op alsof ze er nooit waren geweest
vorige maandag heeft z'n team het…
vorige maandag heeft z'n team het kapotte deel aan de straatkant vlot vervangen, zag er meteen weer strak uit
Snelle offerte en meteen een mooi…
Snelle offerte en meteen een mooi digitaal ontwerp erbij, konden meteen beslisen
Fijne vent met creatieve ideeen
fijne vent, kwam zelf met een paar creatieve suggesties voor onze smalle tuin
Betaalbaar hekwerk en snel geregeld