Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

At skifte til Hellerup Trafik fra Heyway var den bedste beslutning nogensinde. Mit forløb med Deniz har været helt fantastisk fra dag ét. Han er rolig, tålmodig og utroligt dygtig til at forklare, h... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hellerup trafik skole 🫡 De har dygtige og tålmodige og erfarende instruktører, der virkelig tager sig tid til at lære dig at køre sikkert og får dig til at føle dig tryg bagved rattet. De har fle... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Rigtig god køreskole og en super køre lære var så glad for ham. man kunne både have det sjovt men også var seriøs jeg havde Ali og jeg bestod både teori og køreprøve 1 gang kan anbefale denne køreskol... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Rijschool
  2. Rijbewijsbureau
  3. Autorijschool
  4. Onderwijscentrum
  5. Trainingscentrum

Geschreven door het bedrijf

EN AF DE MEST FORETRUKNE SKOLER Hellerup Trafik har fra starten af været en af de mest foretrukne køreskoler blandt de unge, og vi har allerede hjulpet utallige mange elever igennem deres køreuddannelse siden vores spæde start. Derfor vil vi også kunne hjælpe dig med at få et kørekort. Det kan eksempelvis være, at du skal have en fornyelse af kørekort eller generhvervelse af kørekort. Vi glæder os til at være din køreskole, og vi kan hjælpe dig, hvis du skal tage kørekort til bil (kategori B). Vi glæder os til at hjælpe dig med at generhverve dit kørekort til bil, men vi vil også gerne hjælpe dig med at genopfriske hukommelsen, hvis det er længe siden, at du sidst har siddet bag et rat. Vi lever efter nogle basale værdier, og vi yder vores allerbedste for at kunne leve op til dem. Dette gør vi ved at holde fair priser uden at gå på kompromis med kvaliteten. Prisen for at få et kørekort er godt givet ud, da det til gengæld giver dig frihed og mobilitet. Priserne på vores kørekortpakker spænder bredt, da du kan få pakker fra nogle få tusind op til omkring 18.000 kroner

Contactgegevens

2 sterren
1 ster

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

God køreskole

God køreskole, bestod både teori og den praktiske prøve første gang. Derudover så kørte jeg meget i Søborg (hvor jeg var oppe til den praktiske prøve). Dette gjorde nemlig så jeg føle mig klar og sikker til køreprøven, og alt i alt havde en god oplevelse. Tak Ali!

23 maart 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hellerup trafikskole, stor anbefaling!

Hellerup trafikskole har været en rigtig god køreskole for mig fordi de blandt andet er gode til at strukturerer teori- og køretimer efter ens behov, og er meget grundige så de sikre at du høj sandsynligt består tingene i første huk. Vil helt sikkert anbefale Hellerup trafikskole.

20 maart 2026
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Meget skuffende forløb

Meget skuffende forløb
Virkelig skuffende oplevelse fra start til slut. Kvaliteten af undervisningen lever slet ikke op til hvad man betaler for. Det meste af kørslen foregår op og ned ad den samme strækning uden nogen reel progression eller læring i det.
Kørelæreren sidder og kigger ned i telefonen eller snakker i telefon fra det sekund man stiger ind i bilen til man stiger ud igen. Det er simpelthen ikke acceptabelt når man betaler for professionel undervisning.
Han kommer konsekvent for sent, og teoritimerne er direkte spild af tid. Der bliver sat en film på og når den er færdig er timen slut, ingen gennemgang, ingen dialog, ingen reel undervisning.
På trods af at jeg flere gange selv bad om at komme ud og øve på motorvejen, skete det kun en enkelt gang gennem hele forløbet. Det er en afgørende del af køreundervisningen og noget man som elev har krav på at øve ordentligt.
Man kører heller ikke i nærheden af det sted hvor køreprøven afholdes, så man har ingen chance for at lære området at kende inden eksamen. Og selve køretimerne er kun 25-30 minutter ad gangen, hvilket er alt for lidt til at man kan nå at udvikle sig som bilist.
Spar dig selv for tid og penge og find en kørelærer der rent faktisk gider undervise.

24 februari 2026
Logo Hellerup Trafik

Antwoord van Hellerup Trafik

Hej Jørgen

Vi kan desværre ikke finde dig i vores elevsystem og har ingen registrering af, at du har været elev hos os.

Det får os til at tro, at der muligvis kan være tale om en forveksling med en anden køreskole. Vi vil meget gerne undersøge sagen nærmere, hvis du kontakter os direkte med flere oplysninger om dit forløb.

Hos Hellerup Trafik prioriterer vi seriøs og professionel undervisning – både i teori og praksis – og vi tager naturligvis alle henvendelser alvorligt.

Du er velkommen til at kontakte os, så vi kan få afklaret situationen.

Hellerup Trafik

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg kan virkelig kun anbefale den her…

Jeg kan virkelig kun anbefale den her køreskole. Fra første dag blev jeg mødt med god energi, smil og en virkelig tryg stemning. Man føler sig ikke bare som en elev, men som en person der bliver taget seriøst og støttet hele vejen.

Kørelæreren er tålmodig, rolig og super god til at forklare tingene på en måde, der giver mening. Hvis man laver fejl, bliver det taget på en god og lærerig måde, så man ikke mister modet – tværtimod får man mere selvtillid for hver gang.

Der er plads til spørgsmål, grin og også nervøsitet, uden at man føler sig presset. Man lærer i sit eget tempo, og man mærker virkelig, at de gerne vil have, at man består og bliver en sikker bilist.

En køreskole med høj faglighed, god stemning og ægte støtte hele vejen til kørekortet 10/10 anbefaling herfra!!!

17 februari 2026

Worthy of your time and your money🤘

Worthy of your time and your money🤘
Fast booking, effective guidance and a friendly tone, couldn’t ask for more🙏
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ for Deniz💐

23 januari 2026

Bestod første gang

Bestod første gang, med Deniz som kørelærer. Meget behagelig og rolig kørelærer perfekt hvis man let bliver nervøs. Kan 100% anbefale

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg havde en rigtig god oplevelse

Jeg havde en rigtig god oplevelse, mens jeg tog kørekort. Jeg havde Deniz som kørelærer, hvilket jeg var rigtig glad for. Han er sød og rar og var god til at få mig til at få det trygt ved at køre bil! 10/10 stjerner herfra!

God kørerskole

Jeg havde Denniz, som formået at skabe en sindsyg behagelig og flydende forløb i fuld manuel.
Bestod i første hug begge gange.

Med den bedste kørerlærer Denniz

Review zonder uitnodiging

Lees meer over geverifieerde reviews.