Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Mere uprofessionelt bliver det ikke, med deres metode at ansætte sælgere på, værken uddele materiale, sammenhold eller hjælp man har brug for. Spørg man efter det, får man bare et "chefen der... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Super dårlig behandling af deres medarbejdere!!! Var ansat god Hello sales og blev fyret igen sammen med en del andre med den grund at de ikke kunne have forretningen til at køre, 2 måneder ef... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Winkelen en mode

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Hello Sales er telemarketing, som bygger på erfaring og viljen til at gå nye veje. Du møder en ung organisation, som går til opgaven med omhu og ambitioner.

2,0

Slecht

TrustScore 2 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

UDBETALER IKKE LØN TIL DE UNGE ANSATTE

Jeg var ansat af Hellosales i et kort stykke tid, jeg blev fritstillet efter kort tid. jeg har prøvet at få kontakt til dem i flere måneder, hvor hver gang jeg har fået fat i dem, skriver de at de nok skal udbetale den løn de skylder mig, men så når det bliver sidst på måneden, har de stadig ik udbetalt den. Jeg har arbejdet 18 timer som "Frivillig telefonsælger"med en aftalt timeløn på 110kr, og jeg er selvfølgelig ikke den eneste de har gjort det ved, kender en anden som de os har fusket veds løn.
Så til dig der overvejer at få et job her, jeg ville vælge BlivOmDeler i stedet for. Der er højere timeløn enda.

12 november 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

de er meldt til forbrugerombudsmanden…

de er meldt til forbrugerombudsmanden for ulovlig opkald til mig. de fakede lige at jeg har givet dem lov til og ringe til mig + de lige troede de ku slå mig op på 118 og krak de påstår mit nr var tilgænlig der inde men det slog jeg hurtig op mens de var i røret og kunne så meget hurtig afslå at det var rigtig ;)

24 oktober 2019
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Ønsket man et ophold i udlandet…

Ønsker man et ophold i udlandet uden at skulle bruge en større opsparing kan jeg klart anbefale Hello Sales i Sydspanien. De hjælper med alt fra praktiske informationer, god oplæring for såvel nye som gamle ansigter i marketingbranchen til arbejds/opholdstilladelse, lejlighed og hjælp til SKAT. Lønnen kommer til tiden og der er stort fokus på det sociale både i og uden for arbejdstiden.

KLAR anbefaling her fra!

28 november 2018
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk arbejdsplads i Sydspanien!

Min tid i Hello Sales' spanske afdeling var helt fantastisk! Sammenholdet er bedre end nogen andre steder, jeg har været ansat, og der bliver arrangeret masser af ture og oplevelser. Arbejdsugen flyver afsted, fordi der altid bliver lavet plads til sjove historier, konkurrencer osv., og man får masser af anerkendelse for sine præstationer. Jeg elskede at være ansat i Hello Sales og vil varmt anbefale det til andre, der leder efter nye udfordringer og gode oplevelser!

5 september 2018

Fantastisk oplevelse.

Jeg var ansat i Hello sales, hvor jeg arbejdede i den spanske afdelingen i 1,5 år ca.
Dejlig arbejdsplads, gode kollegaer og styr på tingene. Jeg vil stærkt anbefale andre at pakke kufferten, og få en fantastisk oplevelse i det spanske.

27 augustus 2018
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk arbejdsplads til forskelligheder, og til at være sig selv

Hello sales er en fantastisk arbejdsplads, som kun kan anbefales.
Rig mulighed for udvikle sig som kollega, men også som person. Dejlige kollegaer, fedt sammenhold du ikke finder andre steder. Masser af arrangementer, spas og seriøsitet når det skal til.
Gode afdelingschefer der forstår at sætte gang i hverdagen, hjælpe til både med produktoplæring, men er der også hvis man skal have hjælp med andet, de er der virkelig for én, og verdens bedste chef Michael som har styr på tingene, såsom løn, og generelt al den hjælp man skal bruge, og stadig har plads til masser af spas og løjer.
Helt igennem en fed arbejdsplads der kan anbefales til alle og en hver, da der er plads til forskelligheder.

27 augustus 2018
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Så dejlig en arbejdsplads.

Har været hos hello-sales i lidt over en måned, og regner med meget mere. Skal spare op til en rejse, og det kan være ret langtrukkent. Men hello-sales ramte plet. God stemning, timerne går hurtige og medarbejderne er fantastiske. For ikke at snakke om chefen som giver lidt slik og bajere i ny og næ. ALT I ALT en god arbejdsplads og den bedste i forhold til to andre jobs jeg har haft og et andet som også var marketing. Bruger ca 3 timer på transport om dagen Fra horsens til Aarhus og tilbage. Det er det hele værd!

25 augustus 2018

Lækker arbejdsplads

Nu har jeg snart arbejdet i hello sales i 2 år, og har ikke andet end ros. Der er altid god stemning, og sammenholdet/det sociale er helt i top.

En arbejdsplads i verdensklasse

Hvis Hello Sales ikke er verdens bedste arbejdsplads, så er den i den grad kandidat til det!
Jeg har arbejdet i Hello Sales af to omgange. Første gang nåede jeg at arbejde sammen med mange gode kollegaer i Svendborg, før jeg begyndte i Århus afdelingen. Dog sluttede det eventyr da afdelingen økonomiske forpligtelser (de ansatte) blev afviklet grundet manglende resultater. Afviklingen kørte efter bogen både hvad angår opsigelsesperiode, løn og en saglig forklaring. Heldigvis åbnede afdelingen på ny, hvor en ny leder tiltrådte og gav afdelingen nyt liv. Jeg arbejder her stadig, og har intet andet end positive ting at fortælle.
Hvis man ønsker en arbejdsplads, hvor fokuset på det sociale er på det maksimale, så skal man ikke holde sig tilbage, hvad angår en ansøgning! 💃🏼

Særdeles fremragende!

Som tidligere ansat i Hello Sales i Fuengirola, kan jeg sige at det var en oplevelse for livet. Arbejdet var i sig selv let nok, og hvis det voldte problemer kunne man altid få hjælp dertil. Super god hjælp i opstartsfasen!
Kollegaerne og arbejdsforholdene var i højsædet og jeg har i den grad fået venner for livet. Dog kunne seriøsiteten dale, men sådan er atmosfæren jo bare på en arbejdsplads som denne. Arbejdstiderne var gode og der var rig mulighed for at tjene gode penge.
Fredagsbar, firma arrangementer mm. har været rigtig godt for sammenholdet.
Jeg giver mine største anbefalinger til Hello Sales. Og især Michael Jørgensen som bare er verdens sejeste og bedste chef jeg nogensinde har haft og nogensinde vil få!

Antwoord van Hello Sales

Hej Simone. Tak for de fine ord. Vi har valgt ikke at viderebringe de rosende ord om Michael til ham selv. Vi er ikke sikker på at han kan tåle så meget ros :)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har haft det bedste år i mit liv i…

Jeg har haft det bedste år i mit liv i Hello Sales.
Jeg, samt mine kollegaer havde en fantastisk tid, med nogle fantastiske produkter og en mere end godkendt løn.
Udover det, så er Fuengirola et fantastisk område, med et lille Schmeichel-kast ned til stranden og tæt på diskotekerne hvis man er til den slags.

Det er en uforglemmelig tid, som jeg havde i Hello Sales.

Antwoord van Hello Sales

Hej Oliver. Tak for de pæne ord! Du var en fantastisk medarbejder - og du er altid velkommen tilbage! Go Brøndby! :)

Som tidligere ansat hos Hallo Sales

Som tidligere ansat hos Hallo Sales - kan jeg kun komme med store anbefalinger. God stemning, fantastiske kollegaer og godt sammenhold. Man får god oplæring, hvor der også er plads til dem der skal have det afvide en gang til - og man bliver kræset om. Og Løn kommer til tiden hver gang!

Antwoord van Hello Sales

Hej Rina. Mange tak for den pæne anmeldelse. Det betyder meget - især når det kommer fra en med så stor erfaring i branchen! Endnu engang tak!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Sjov og god arbejdsplads!!!

Jeg var ansat i Hello Sales-afdelingen i Spanien, og jeg har kun gode ting at sige om arbejdspladsen, selvom arbejdet til tider kan være ensformigt og en anelse kedeligt. De sjove og gode kollegaer gør det dog sjovt at være på arbejde, og der er masser af tid til sjov og spas. Samtidig gør Hello Sales meget for at tage sig af sine medarbejdere med de sjoveste fester, frokostordninger, lejlighed og andre løjerlige arrangementer!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hvis jeg skulle til Spanien at arbejde igen

Hvis jeg skulle til Spanien igen, skulle jeg UDEN tvivl tilbage og arbejde i Hello Sales. Jeg vil anbefale det til alle! Det er den største oplevelse at komme til Spanien og arbejde, og en ligeså stor oplevelse at få lov til at arbejde for Hello Sales. I Hello Sales får man en fantastisk arbejdsplads, med fantastisk ledelse og fantastiske kollegaer. Der er enormt gode vilkår i den forstand at du får din løn til tiden, (Ikke en selvfølge i Spanien) du kan få en bolig sat til rådighed, og de arrangere en masse aktiviteter! Det er en oplevelse for livet, og hvis omstændighederne var til det, så ville jeg gøre det HELE igen <3

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Som tidligere ansat kan jeg kun sige…

Som tidligere ansat kan jeg kun sige tak, tak for et godt år, for udfordringerne og den personlige udvikling! Det er en arbejdsplads som bygger på relationer og opbakning, en verden hvor salg og tal fylder meget, er det vigtigt at have opbakning og støtte på de dårlige som gode dage, og det får du. Nyder at jeg i dag stadig kan komme op til en kop kaffe og få en snak. Det er hårdt hvis man ikke er skabt sælger, men det giver meget igen, gode kollegaer, gode redskaber og udfordringer.

Review zonder uitnodiging

Lees meer over geverifieerde reviews.