Jeg ble sett og hørt på egne premisser.
Jeg opplevde meg ikke som et nr i rekken men som en person med rett til å bli hørt.
Jeg ble sett og hørt på egne premisser.
Veldig hyggelig person jeg var i møte med. Raske svar og flott service :)
Fin samtale og forståelse for min situasjon. God informasjon ble gitt !
Very friendly and understanding support from Mille. Great advice!
God oppfølging over tid. Gode resultater med over 20kg vekttap. Jeg har blitt både sett og hørt, møtt med forståelse og fått god helsehjelp. Jeg kan anbefale Sindre Lee-Ødegård som er en veldig flink lege. Jeg kan virkelig anbefale helseresepten.
Det har vært en ekstremt positiv opplevelse for meg å registrere meg hos Helseresepten. Legen var informativ, og vennlig, jeg følte meg virkelig lyttet til. Kommunikasjonen via lenkene er ekstremt nyttig.
Synes det var veldig flott oppsett og imøtekommende dame som forklarte hvordan og hva dette går ut på
Bra information, raskt omhändertagande, veldigt informativt första konsultation.
God informasjon og veiledning gode lytter som tar meg på alvor
Trivelig og trygg lege, fikk meg til å ikke kjenne skam eller at jeg ¨brukte¨tiden hennes til noe tull.
Førsteinntrykket er bra, har vært igjennom første samtale og har inngått avtale. Så får vi se hvordan prosessen blir.
Hadde endel spørsmål - svarte tydelig på alt. Tror det er en god start hjelp- men ikke en kvikk fiks.
Fin første kontakt og samtale med lege/ ernæringsfysiolog.
Fantastisk hyggelig og imøtekommende
Legen var lett å prate med og jeg fikk tillit til ham umiddelbart. Det at han forstod " at det er tungt å være tung" fikk meg til å åpne meg. Ofte får man høre : 'det er jo bare å slanke seg".Hadde det bare vært så enkelt....
Samtalen meg legen ga meg litt trua på meg selv tilbake og at han følger meg opp kjennes trygt.
Lees meer over geverifieerde reviews.
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.