Onlangs een bestelling geplaatst en (snel) geleverd gekregen. De verpakking daagde een beetje uit om het artikel (zomerhoed) door de brievenbus te frommelen. Ondanks dat ie dit heeft overleefd, hier t... Toon meer
Mijn eerste bestelling Tommy Hilfiger shorts bij dit bedrijf, omdat Bol ze voor 12,00 euro duurder verkoopt. Dat wil niet betekenen dat het bij de goedkopere leverancier beter is. Máár, zonet het... Toon meer
Aankoopbedrag wordt niet gestorneerd naar retournering aankoop. Op 27 augustus 2022 heb ik een 6-pack Alan Red T-shirts besteld. Hemdvoorhem.nl schreef op 29 augustus 2022 een bedrag van 62,28 eu... Toon meer
Zeer attent bedrijf, voor mij werd de bestelling in de wacht gezet, vanwege afwezigheid. Kreeg gisteren en berichtje dat er verzonden zou worden en ja, vanmorgen werd het geleverd. Keurig ingepakt.... Toon meer
Sinds onze oprichting in 2010 doen we maar één ding: onszelf continu verbeteren om de ultieme online winkelervaring te bieden. Met passie en zorg streven we ernaar om de beste service, topkwaliteit, scherpe prijzen en een wisselend assortiment aan te bieden. Altijd en overal – of je nu shopt via desktop, tablet of smartphone. Bij vragen sta je in direct contact met onze eigen medewerkers, en alle bestellingen worden afgehandeld in ons eigen magazijn. We kiezen bij elke bedrijfsbeslissing voor de meest duurzame oplossing, met oog voor zowel onze klanten als het milieu. Heb je vragen, opmerkingen, complimenten of tips? Laat het ons weten – we horen graag van je! Wat ooit begon op een zolderkamer, is uitgegroeid tot een ruim gesorteerde webshop met een groot magazijn en een uitgebreide collectie herenmode. Van overhemden en ondergoed tot truien, polo’s en accessoires – bij HemdVoorHem.nl vind je het allemaal. Wij doen er alles aan om onze klanten blij te maken: met onze gevarieerde collectie, strijkvrije overhemden, modieuze polo’s en kwalitatief ondergoed, maar ook met de service die voor ons vanzelfsprekend is. Wij houden de trends in de gaten, maar verliezen nooit ons eigen gevoel – en dat van onze klanten – uit het oog. Bij HemdVoorHem.nl werken gewoon echte mensen die luisteren naar hun klanten. Jouw tevredenheid is onze drijfveer. Daar doen we het voor!
Jadelaan 25, 2132XX, Hoofddorp, Nederland
Vraagt klanten om een review
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
5 sterren voor de service!
Bestelling gedaan en de volgende dag bericht dat een van de items helaas niet meer leverbaar is. In datzelfde bericht werd meteen het aanbod gedaan om een gelijkwaardig artikel te leveren, uit het totale assortiment van de shop. Bij een meerprijs was het verschil voor HemdVoorHem, bij een minderprijs zou ik het verschil terug krijgen. Kijk: dat is nou een klantgecentreerde aanpak!! Complimenten!
Samantha was super. Ze deed het heel goed en heel snel. Ze begreep wat ik bedoelde. Ik voelde me begrepen . En ik vond haar heel lief. Mijn dag is dus goed. Ik maak wel heel andere dingen mee
Gerard
Meerdere keren polo’s besteld bij HemdvoorHem, duurzaam verpakt en nooit problemen gehad.
Mijn vaste adres voor mijn overhemden. Goed beschrijving, goede closeup beelden om het textiel te zien. Snelle levering.
Leuke aanbieding en volgende dag al geleverd
Slips besteld via bol com, nooit geleverd, gelukkig dat Bol com de zaken zelf goed oplost, maar koop a.u.b. nooit bij dit bedrijf, ook niet via bol.com.
Onbetrouwbaar.

Antwoord van HemdVoorHem.nl
Altijd heel goede ervaringen gehad met dit bedrijf. Laatste weken helaas minder, gebrekkige communicatie. Bestelde product na twee weken nog niet geleverd, wisselende berichten over levertijd. Tot op heden geen reactie en ook geen levering.

Antwoord van HemdVoorHem.nl
Ik heb via bol.com een poloshirt van Lacoste besteld, roze in de maar 3XL. Prijs 92,00 Euro. Echter, ik betwijfel of dit wel een origineel merk is. De kraag is ten opzichte van alle andere polo's die ik in de kast heb liggen vele malen groter. Koop voortaan toch liever in de winkel. Dan zie ik wat ik koop

Antwoord van HemdVoorHem.nl
Op 9 april voor bijna € 100 besteld. Op 25 april, na diverse mails te hebben gestuurd, eindelijk 2 van de 5 artikelen ontvangen en met de mededeling dat de andere 3 niet te leveren zijn. Dit geld zou worden teruggestort. Het is nu 29 april en nog steeds geen geld ontvangen. Slechte service, artikelen verkopen die je niet kan leveren en dan ook nog slecht het geld terug betalen.

Antwoord van HemdVoorHem.nl
Mooi assortiment voor goede prijzen.
Marvelis hemden top kwaliteit voor mooie prijs.
En leuke acties zodat de groene krokodillen de weg naar mijn huis goed weten te vinden. Alles opvallend snel geleverd en pakket is goed verzorgd.
Kortom Top!

Antwoord van HemdVoorHem.nl
Per ongeluk verkeerde maat besteld.
Retour en prompt de juiste maat geleverd.

Antwoord van HemdVoorHem.nl
Zeer tevreden over HemdvoorHem. Recent goiede ervaring met een product retour. Soepel geruild vioor een andere maat ! Erg fijne webshop👌