Hemphilia Nordic ApS Reviews

TrustScore 5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg lagde en ordre hos søde Stine, men oplevede desværre et par problemer med pakning af ordren og lageret som pakker dem. Jeg har været i en længere dialog med Stine, som kun har været hjertevarm og... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastiske produkter. Har købt anti age dagcreme og serum samt begge olier - især den med CBD er fremragende til kroppen. Hemphilia er meget gavmilde med prøver når du bestiller, så skønt at få mul... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super gode produkter. Har brugt dem i er halvt års tid. Holder huden ren, ensartet og fjerner især mørke porre i T zonen. God neutral duft og god emballage. Kunne være skønt hvis rensemælken havde sam... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg døjede med urenheder efter hormonspiral, men disse creamer har virkelig hjulpet mig! Jeg har prøvet et utal af dyre produkter, hudlæge og mere, men disse produkter er uden tvivl de bedste for mig.... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Cosmetische producten leverancier
  2. Cosmetische producten groothandelaar
  3. Cosmetica en parfums leverancier
  4. Dagspa
  5. Gezondheids- en schoonheidsartikelen winkel

Geschreven door het bedrijf

HEMPHILIA er Danmarks første og eneste helt rene, naturlige og økologiske plejeserie, der foruden mange andre nærende ingredienser også indeholder den lille grønne superplante, som lige nu er på alles læber. Den organiske hampolie og naturlige CBD er udvundet af Cannabis Sativia, som har en yderst gavnlig effekt på både din hud og hår. Den er komplet non-euforisk, da det euforiserende stof, THC er fjernet helt fra produkterne. Det er kun de gavnlige ingredienser fra CBS olien, som nærer, beskytter og plejer din hud og dit hår gennem vores komplette plejeserie fra HEMPHILIA. Intet andet. Styrken i vores produkter er de gavnlige stoffer fra hamp og CBD kombineret med de mange andre helt naturlige og nyttige ingredienser i produktserien, som løbende bliver testet, opdateret og forbedret, således at produktkvaliteten er i top. Hos HEMPHILIA sætter vi to ting i fokus. Vores kunder og miljøet. Det betyder, at vi altid bestræber os på at levere produkter i højeste kvalitet med fokus på både social- og klimavenlig bæredygtighed. Vi tager dette meget seriøst. Derfor har vi et mantra, der hedder at alt, der har en negativ påvirkning på vores miljø, og som ikke er nødvendigt for produkterne, ikke er tilladt i HEMPLILIA og vores plejeserie. Det er din sikkerhed for, at du kun får ansvarlige, rene, naturlige og økologiske produkter. Alle vores produkter er produceret i Italien. Vi er en del af det økologiske kosmetikfirma FRADA; et af Europas førende hudplejeproducenter og specialister med mere end 30 års erfaring indenfor skønhedsbranchen. Der foretages løbende test og valideringer efter strenge krav og lovgivning. HEMPHILIA er godkendt af sundheds- og miljøstyrelsen, og vi overholder selvfølgelig alle regler om brug af CBD i plejeprodukter i både Danmark og EU. Vi ønsker at imødekomme den stigende efterspørgsel på højkvalitetsprodukter med CBD og hamp. Og vi ønsker at så mange som muligt for gavn af vores kvalitetsprodukter. Derfor har vi kun produkter, der er yderst prisvenlige. Vi garanterer, at indholdet har en høj koncentration af CBD og andre gavnlige ingredienser, der vil styrke og nære din hud. Vejledning, troværdighed og kundetilfredshed er utrolig vigtigt for os. Vi står til rådighed på mail, telefon eller vores live-chat, hvis du har spørgsmål om HEMPHILIA og vores produkter. Har du brug for vejledning omkring hvordan produkterne skal kombineres og anvendes, skal du ikke tøve med at tage fat i os, da det er vores ønske, at du får de ønskede resultater med vores produkter. Hos HEMPHILIA Danmark er vi stolte af at repræsentere et gennemarbejdet og veldokumenteret produkt som HEMPHILIA, og vi håber, I får lige så mange glæder ved at bruge vores komplette plejeserie, som vi har ved at arbejde med produkterne. Vores hjemmeside indeholder detaljerede beskrivelser af produkterne og liste over naturlige råmaterialer.

Contactgegevens

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Alle reviews

8 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Dette produkt hjælper

Dette produkt hjælper. Mit rødme på kinder og næse er blivet mindre. Jeg er super tilfreds med produktet. Jeg anbefalet det til min familie og venner👌. Hurtig levering .

9 november 2021

Kære Helene

Jeg tænker at det er vores Relief creme, du har så stor glæde af?!
Det er super dejligt at høre, at du har god effekt af denne 😀
Tak fordi du har taget dig tid til at smide os en anmeldelse herinde og for at anbefale os videre 💚

Fantastiske produkter

Hemphilia er meget gavmilde med prøver når du bestiller, så skønt at få mulighed for at prøve først. Næste gang er det anti age natcremen der skal bestilles. Min hud er blevet imponerende fin og afbalanceret med ny glød og finere porrer - absolut værd at kaste penge efter. I øvrigt er produkterne prisvenlige.

Kære Ditte

Tusind tak for den fine anmeldelse💚
Det er helt fantastisk at høre, at du har stor glæde at dine nye produkter. Vi vil glæde os til at "ses" på shoppen igen.
Og tak for at dele dine oplevelser med vores produkter!!

Virkelig lækre produkter

Virkelig lækre produkter! Pakken kom 2 dage efter jeg havde bestilt og produkterne er både velduftende, fine og, efter at have brugt dem i nogle uger, meget effektive.

Der kommer bestemt et par af produkterne på ønskelisten til jul 😊

Kære Kristina

Sikke hvor dejligt at høre 😀 En fantastisk idé med juleønsker 🎄
Jeg håber, at du fortsat vil nyde dine cremer og vi vil glæde os til at "ses" på shoppen igen 💚 Tak for din anmeldelse!!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

En klar favorit i hudplejerutinen!

Hurtig levering og er virkelig tilfreds med produkterne! Allerede efter et par dage kunne jeg se forandringer i min hud.
Det er bestemt et nye faste produkter i min hudplejerutine!

Kære Anne

Hvor er det da bare fantastisk at høre 😀 Jeg håber, at du fortsat vil nyde dine nye produkter hjemme og at vi "ses" igen på shoppen!!
Og tusind tak for din anmeldelse herinde 💚

Super nem website

Super nem website. med gode forklaringer på hvad hert produkt kan samt en super beskrivelse af rækkefølgen af brugen af produkterne.
Jeg kan kun sige: prøv det!!!

Kære Karin

Tusind tak, det er vi så glade for at læse 😀 Dejligt, at du har ville dele det, samt give os en fin anmeldelse herinde 💚

Super produkter.

Kære Christel

Stort tillykke du er november måneds heldige vinder af vores Trustpilot konkurrence🎉 Du har vundet et gavekort på beløbet af dit seneste køb. Jeg sender gavekortet til dig, så snart du har kontaktet os med din email adresse. Skriv til stinehk@hemphilia.dk

----------------------

Kære Christel

Dejligt at høre 😀 Tak fordi, at du har taget dig tid til at smide os en anmeldelse herinde 🙏🏻 Det betyder meget for os 💚

Kære Vibeke

Det er bare super skønt at høre 😀 Vi gør en stor indsats for, at yde den bedste service for jer!!
Jeg håber, at du bliver glad for dine nye produkter 💚

Dejlige produkter

Dejlige produkter, har desværre snart ikke mere :( men økonomien er ikke til at købe nyt, men jeg har været glad for at prøve det :)

13 oktober 2021

Kære Mia Malou

Jeg er glad for, at du er blevet glad for vores produkter!! Jeg håber, at vi "ses" på shoppen igen ved lejlighed 💚
Evt. Et par gode julegaveønsker 🎄

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Det er fantastiske gode produkter

Det er fantastiske gode produkter, jeg har hele serien :-)

12 oktober 2021

Kære Lis

Hvor er det bare dejligt at høre 😀 Det glæder os, at du er tilfreds med vores produkter! Tak fordi, at du har taget dig tid til at smide os en anmeldelse herinde 🙏🏻 Det betyder meget for os!

Favorit creme 👌👌👌

Købte Anti-age dag og natcreme og ansigtserum virkelig mine favoritter..
Har mindsket mine alderstegn rundt øjnene

12 oktober 2021

Kære Gitte

Hvor er det bare dejligt at høre 😀 Tak fordi, at du har taget dig tid til at smide os en anmeldelse herinde, det betyder super meget for os 🙏🏻😀

Virkelig gode produkter

Meget høj kvalitet til yderst fornuftige priser. Det var en stor fejl, at jeg kun havde givet jer to stjerner. Er nu rettet😁

4 oktober 2021

Kære Malene
Tak for din fine skriftlige anmeldelse af vores produkter💚 Vi er meget taknemmelige for din feedback, og vil selvfølgelig gerne vide, hvad vi fremadrettet kan gøre for at få mere end de to stjerner😊?

Works miracles :)

I am using Hemphilia for many years now. It is natural, with organic hemp oil and works miracles! It makes your face look smooth and wrinkles are minimalized. I am happy that I found Hemphilia in Denmark as well. Thank you for these products :)

4 oktober 2021

Dear Zuzana

I'm so glad to hear, that you like our products. Thank you so much for sharing 🙏🏻💚

Best regards Mia - Hemphilia

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Virkelig god kundeservice med afklaring…

Virkelig god kundeservice med afklaring af mine spørgsmål hen over en weekend. Om søndagen var jeg derfor klar med en bestilling og fik allerede leveret varerne om tirsdagen. Det er hurtig og effektiv kundeservice!

22 september 2021

Kære Dorte

Det er da bare helt fantastisk at høre. Vi gør, hvad vi kan, for at yde den bedste service for jer. Tak for din anmeldelse herinde 💚

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg oplever ikke den store effekt endnu…

Jeg oplever ikke den store effekt endnu (har brugt natcremen i to uger), faktisk synes jeg, at jeg har flere urenheder end normalt, men det er super med en gratis prøvepakke, så man kan prøve de forskellige produkter inden man køber ☺️

20 september 2021
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Super dejlige produkter

Super dejlige produkter - nyder at bruge min Hemp & CBD ultra rich face moisture serum og min Hemp & CBD anti-aging compacting face cream.
Men pumperne på disse produkter virker slet ikke - så jeg er nødt til at skrue toppen af for at kunne bruge det.
Men igen - skønne produkter.

16 september 2021

Masser af lækre varer

Masser af lækre varer, god service og hurtig levering.

13 september 2021

Kære Karin

Hvor er det bare skønt at høre 🙏🏻 Tak fordi, at du har taget dig tid til at smide os en anmeldelse. Det betyder meget 💚

Dejlige produkter

Dejlige produkter. Føles lækre på huden

13 september 2021

Kære Heidi

Mange tak for din anmeldelse, den sætter vi stor pris på 💚 Dejligt, at du er tilfreds med vores produkter!!

Så lækre produkter!

Jeg har købt både antiage serum og cremer samt reliefcremen☀️ Jeg kan tydeligt mærke forskel på at min hud er mere opstrammet, meget mindre urenheder. Jeg har voldsomme pigmentforandringer og jeg synes allerede jeg kan se en meget lille bedring, men jeg håber virkelig der kan ses noget på et før/efter billede om 1-2 mdr. jeg er virkelig fan af jeres produkter ☀️☀️☀️☀️☀️🙌🏼

9 september 2021

Kære Christina.

Hvor er det bare fantastisk at høre 😀 Jeg håber, at der er sket en forandring og at du fortsat er glad for vores produkter. Du er velkommen til at sende os før og efter billeder, vi kan dele, hvis du har lyst til dette.

Og tusind tak for din anmeldelse, den sætter vi pris på. Vi elsker at høre jeres gode historier 💚

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super gode produkter og hurtig levering…

Super gode produkter og hurtig levering :D Stor ros.

16 augustus 2021

Kære Nina.

Tusind tak for din anmeldelse 🙏🏻♥️
Det betyder så meget for os, at vores kunder er glade.

Rigtig god aften.

Min hud elsker Hemphilia

Altid hurtig levering og fantastiske produkter som jeg også er begyndt at give til veninderne 🎉 min hud elsker Hemphilia

16 augustus 2021

Kære Marie

Stort tillykke🎉 Du er den heldige vinder af oktober måneds Trustpilot konkurrence. Du får tilsendt et gavekort på mail dit seneste køb.

Kære Marie.

Hvor er det bare helt fantastisk 😍 Dejligt at du har ville tage dig tid til, at give os en anmeldelse her!
Så håber jeg, at dine veninder bliver lige så glade for vores produkter, som du 😄

De bedste hilsner og god aften
Fra Mia - Hemphilia

Lees meer over geverifieerde reviews.