Henriks Koreskole Reviews

TrustScore 5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Det var et fantastisk forløb for mig at tage kørekort hos Henrik! Henrik gik meget op i at lære den enkle elev, hvilket var helt perfekt hos mig. Kørelærerene er meget rolige hvilket gjorde køretim... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg kan varmt anbefale Henriks Køreskole. Jeg skulle generhverve mit kørekort, og hele forløbet var både trygt, roligt og professionelt. Henrik er god til at forklare tingene på en måde, der er nem at... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har haft en virkelig god oplevelse hos Henriks køreskole. Henrik er en erfaren og dygtig kørerlære der kombinere faglighed, godt humør og god humor. Han er rigtig god til at styrke ens selvtillid... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Er Yderst tilfreds med at ha taget B/E kørekort hos Henrik, han har rigtig mange års erfaring og har nogle super gode egenskaber og redskaber til at blive dygtig til at køre med Trailer, jeg er glad... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Rijschool
  2. ook in
  3. Les

Geschreven door het bedrijf

Kvalitets kørekort i Aalborg og omegn. 6 ugers forløb. tilmeld dig i god tid. vi nogle super gode Dygtige kørelærer til netop dig. og der vil tage sig godt af netop lige dig. vi går op i du bliver super dygtig til Teori og køre bil. så du er tryg i trafikken. med et smil og overskud. håber vi får æren af og lære dig at køre bil. God dag mvh Teamet Henriks køreskole

Contactgegevens

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Reageert doorgaans pas na meer dan 1 maand

Alle reviews

37 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har haft et effektivt og sjovt…

Jeg har haft et effektivt og sjovt forløb hos Henriks Køreskole. Manøvrebanen og glatbanen var to sjove og lærerige oplevelser, som var rigtig godt planlagt og effektivt gennemført af køreskolen. Teoriundervisningen var overskuelig og gjorde det let at følge med, og Henrik var en rigtig god kørelærer – rolig, tydelig og med en god portion humor. Alt i alt en super oplevelse, som jeg varmt kan anbefale.

27 juni 2025

Henrik’s køreskoe

Henrik’s køreskole er en klar anbefaling
Det er en mega professionel køreskole som gør et super godt stykke arbejde og for en til at føle sig tryg bag rettet og til teori undervisning så alt i alt en super god køreskole at tage kørekort både for 1. Gangserhverver og for dem som skal generhverve

10 juni 2025

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Humor og engagement er deres nøgleord

De er så dygtige og professionelle, og prioriterer virkelig at se elevens behov, og hjælper alt de kan, hvis der er noget man ikke forstår. Man bliver taget godt hånd om, og så er det jo mega dejligt at det er hurtigt klaret, selvom det er en smule intenst i forløbet.

Kenneth var min kørelærer yaaaay, han er bare legendarisk.

6 juni 2025

Kørekort med hjerte og faglighed hos Henrik Køreskole

Jeg har haft den store fornøjelse at tage mit kørekort hos Henrik Køreskole, og det har været en yderst positiv oplevelse fra start til slut. Allerede ved første møde blev jeg mødt med en varme og imødekommenhed, som skabte tryghed og motivation – to elementer, jeg anser som afgørende for et godt og effektivt læringsmiljø.

Henrik og hans kollegaer formår at kombinere høj faglighed med en afslappet og humoristisk tilgang, hvilket skaber en rigtig god balance mellem seriøs læring og en rar stemning. Undervisningen i både teori og praktik er struktureret, effektiv og pædagogisk tilrettelagt, så man som elev føler sig både udfordret og støttet hele vejen igennem.

En af de ting, jeg særligt satte pris på, var den tålmodighed og det overskud, Henrik og hans team udviste – også når man begik fejl eller havde brug for ekstra forklaring. Det er tydeligt, at de brænder for deres arbejde og ønsker, at alle deres elever skal få succes, både til prøverne og som ansvarlige bilister fremadrettet.
Alt i alt vil jeg på det varmeste anbefale Henrik Køreskole til alle, der ønsker en tryg, effektiv og ikke mindst behagelig vej til kørekortet. Her bliver man ikke bare en bedre bilist – man bliver også mødt som menneske.

20 mei 2025

Jeg kan varmt anbefale

Jeg kan varmt anbefale Henriks køreskole!
Forløbet var hurtigt og man er i gode hænder. Min kørelærer var Kenneth, og han var god, tålmodig og kom med en masse gode råd.

20 mei 2025

Tak 😊🚗🙏🇩🇰

Stærkt Valg af Køreskole

et klart godt valg af køreskole i Aalborg og omegn, dygtige kørelærer, hyggeligt små hold, hurtigt forløb ca 6-8uger, havde fornøjelsen af og køre med Hr. Henrik ham selv. ærlig herre, men giver gerne tip og hvad man skal øve sig med,

6 mei 2025

Tak😊🙏🚗🇩🇰

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg kan klart anbefale Henriks…

Jeg kan klart anbefale Henriks Køreskole. Det var et rigtigt fedt forløb, og det var godt sammensat. Meget imødekommende kørerlærere, der ønsker, at du er tryk. Jeg havde Kenneth som kørerlærer, hvilket jeg har været rigtigt glad for og tilfreds med. Han er meget tålmodig og forklarer tingene godt og roligt. Mega god oplevelse.

24 april 2025

Tak 😊🙏🚗

En rigtig god kørelære

En rigtig god kørelære som kan sit kram. Han er god til at lære fra sig og har været rigtig god til at håndtere mig og mine problematikker. Han har været en kæmpe fordel i mit forløb og gjort det muligt at lære mig at være rolig bag et rat

14 april 2025

Kan varmt anbefale Henriks køreskole

Kan varmt anbefale Henriks køreskole, det var et mega struktureret og fedt forløb. Jeg havde Kenneth som kørelærer, og har været 100% tilfreds. Han er mega god til at forklare og lære fra sig.

9 april 2025

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg tog mine ekstra køretimer med Martin

Jeg tog mine ekstra køretimer med Martin. Mega fantastisk kørelærer, der gør det til en god og tryg oplevelse at køre bil! Samtidig lærer man super meget på utroligt kort tid. Kan STÆRKT anbefales☺️

9 april 2025

Tak😊🙏🚗🇩🇰

Den bedste køreskole i DK

Den bedste køreskole i DK.
Hvis du vil tage et køre kørekort hvor du tænker. Det skal gå hurtigt
Det skal være billigt
Jeg skal blive verdens mester i at køre bil
Så er det Henriks køreskole man vælger. Du får aaalt, aaalt for meget for pengene, en ting er at man får uendelig teori materiale, praktisk undervisning. Men en helt anden ting er det team som er omkring en som elev. Med så meget erfaring og ekspertise som man får med i pakken kan ikke måles i penge. Og så vigtigst af alt det humor som teamet besidder, det gøre den svære teori undervisning sååå nem at komme igennem og så sætter det sig bare på rygraden.

14 februari 2025

Tak 😊🙏🚘

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Utrolig tålmodig og rolig kørelærer

Kenneth er den mest tålmodige og rolige kørelærer, man kan ønske sig. Han forklarer tingene på en måde, der giver mening, og han går virkelig op i, at man føler sig tryg bag rattet. Han tager sig tid, støtter og går langt for at hjælpe, når man som ny bilist har brug for lidt ekstra støtte. Kan kun anbefale ham!

27 februari 2025

Fantastisk kørerlærer

Jeg har haft en super god oplevelse med Kenneth som kørelærer. Han er tålmodig, motiverende og god til at forklare tingene på en måde, der gør det nemt at forstå. Der var altid en god stemning til køretimerne, hvilket gjorde det både sjovt og lærerigt at tage kørekort. Jeg følte mig tryg hele vejen igennem, og jeg kan varmt anbefale ham til alle, der skal tage kørekort!

Derudover var det gennemtænkt, hvordan kørsel foregik på glatbane. Vi stod aldrig stille, men havde altid en øvelse at lave i stedet for at vente på de andre. Teoritimerne kunne godt være hårde, men Henrik var dygtig til at blande sjov ind, så det blev mere underholdende og sjovt at lærer

11 maart 2025

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Henriks køreskole Kæmpe anbefaling!

Henriks køreskole Kæmpe anbefaling!
Kenneth, min kørelærer var tålmodig og god til at forklare så man forstod det. Henrik teorilæren var meget imødekommende og dygtige til at forklare teorien så det var nemt og forstå.

12 maart 2025

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Virkelig en god og lærerig kørelærer

Virkelig en god og lærerig kørelærer, jeg havde Henrik. Selvom han godt kan være lidt hård engang imellem så han virkelig dygtig og gør det for ens eget bedste så man ikke spilder sin tid. Kan 100% anbefale denne køreskole. De er virkelig dygtige og flinke

9 maart 2025

Tak 😊🙏🚗 Du blev mega god flot

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg kan kun give mine varmeste…

Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til Henriks Køreskole! Hele forløbet har været en fantastisk oplevelse, hvor man virkelig føler sig tryg og godt klædt på til at blive en sikker bilist.

Henrik er en utrolig dygtig og engageret kørelærer, som altid møder én med godt humør og tålmodighed. Han formår at forklare selv de sværeste ting på en forståelig måde, og han tager sig altid tid til at sikre, at man føler sig tryg bag rattet. Køretimerne foregår i et roligt tempo, hvor der er plads til både fejl og læring, og Henrik skaber en afslappet stemning, som gør det sjovt at lære at køre bil.

Teoriundervisningen er velorganiseret og let at følge med i, og Henrik sørger for, at alle er med, inden han går videre. Der er virkelig fokus på den enkelte elev, og man føler sig aldrig som bare endnu en i rækken.

Hvis du leder efter en køreskole med høj faglighed, personlig tilgang og en kørelærer, der virkelig brænder for at lære fra sig – så er Henriks Køreskole det helt rette valg!

Tusind tak for en fantastisk oplevelse! 🚗👍

6 maart 2025

Tak pæne ord 😊🙏🇩🇰🚗

Jeg ville anbefale Henriks Køreskole

Jeg ville anbefale Henriks Køreskole.
Det er et perfekte sted at tage sit kørekort! Kenneth som var min kørelærer, er super tålmodig og virkelig god til at forklare tingene på en måde, så man forstår det hele, også hvis man er nervøs. Han sørger for, at du føler dig tryg hele vejen igennem, når du sidder bag rattet. Derudover er han meget næverne og virkelig sjov. Teorilæreren Henrik er meget imødekommende og god til at forklarer tingene så alle forstår det.

25 februari 2025

Tak 😊🙏🚗

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Baseret på Henriks Køreskole.

Så blev det min tur til at ligge en anmeldelse her på trustpilot ved Henriks Køreskole, jeg vil gerne dele min oplevelse her inde det gør jeg nogle gange.

Jeg syntes det er en rigtig god køreskole da de hjælper en igennem hvis der er noget man har svært ved, jeg havde blandt andet svært ved de skide gear og venstre og højresving blandt andet.

Jeg syntes selv det var en lærerig og spændende oplevelse, de får de fleste igennem alle prøverne hvor de går hen og består, som jeg faktisk også selv gjorde.

Jeg troede jeg ville dumpe begge mine prøver, men gjorde jeg ikke bestod i første hug, så kan det da godt være man skal have lidt ekstra timer, men det er bedre end at gå op og ik bestå.

Jeg vil personligt selv sige at jeg havde en af de bedste kørelærer, hvis ik den bedste.

Han var så lyttende og var sjov og smilende og vildt tålmodig, når jeg skulle øve gear, vi havde nogle skønne timer, hvor vi hørte musik i bilen og snakkede.

Så kan klart anbefale denne køreskole, de har et nyt hold hver måned, så tilmeld dig hvis du mangler et kørekort, og ønsker en skøn oplevelse de er placeret inde i Aalborg centrum.

2 juni 2024