Helt rätt produkt för mig
Produkterna stämmer helt överens med deras beskrivning. Jag har aldrig haft en lika bra plumber som den från Herbeauty. Har fått många komplimanger av den. Rekommenderar starkt!
Sjöflygvägen 35C, 183 62, Täby, Zweden
Heeft 25% van zijn negatieve reviews beantwoord
Reageert doorgaans pas na meer dan 1 maand
En superbra produkt som verkligen gör skillnad. Så nöjd
Älskar hettan på läpparna och det känns mjukt och får fylligare läppar
Den gav exakt det resultat som utlovades i både kvalitet och effekt
Bästa lipplumper jag haft! Snabb och enkel shopping och snabb leverans
Köpte på mig ett rejält lager andra gången jag beställde och nu är det dags igen!!
Den enda fungerande lipplumper som jag har prövat å som verkeligen fungerar med :) jag blev så glad utav erat mail om att ni fått in produkten igen :)
Jag mejlade företaget då jag fått två pennor som inte fungerade. Blev först positivt överraskad då de efter 5 veckor äntligen hörde av sig och förklarade att de hade haft personalbrist och därav inte kunnat återkoppla. Nu bad de om ursäkt och jag skulle få två nya pennor utan kostnad hemskickat till mig. Men det fick jag aldrig 😡
Fruktansvärd produkt som ska göra läpparna större. Slutar aldrig sticka i läpparna. Blev soptunnan direkt.
Herre gud! Jag såg verkligen fram emot detta men det gjorde så fruktansvärt ont! Det kändes bokstavligen som jag smörjt in läpparna med chili! Höll ut i 5 min innan jag sköljde bort serumet. Jag trodde att det skulle avta, men det brände likadant efteråt. Jag fick panik! Det enda som hjälpte var att skölja med iskallt vatten. Därefter tog jag Alvedon och EMLA-kräm.
Ja, just nu skrattar jag åt min fåfänga! Vart har mänskligheten tagit vägen?! Varför kan vi inte bara vara nöjda med hur vi är skapade? Människor strävar mer efter kroppslig perfektion än att finna riktig inre balans och välmående grundat utifrån det.
….Efter 30 min med Alvedon och bedövningskräm bränner och stramar det fortfarande.

Antwoord van Herbeauty