Bestelling was weer netjes geleverd. De producten zijn van top kwaliteit. De klantenservice, staat je te woord en geeft je advies bij alle producten. Dit keer heb ik ook de junior genomen voor mij... Toon meer

Super fijn dat ik een betrouwbare organisatie heb gevonden die top producten levert. Ik ben vooral erg blij met de CBD Relax olie die ik tijdens stressvolle periodes gebruik. Ik ervaar meer kalmte en... Toon meer

1. Natuurlijke geneesmiddelenwinkel
  2. Cosmetica winkel
  3. Natuurlijke voedingswinkel
  4. Biologische kruidenier
  5. Biologische winkel
  6. Kruidenwinkel

Bij HerbsHero begrijpen we dat welzijn meer is dan alleen producten verkopen. Het is een reis die begint met zorg en toewijding aan de gezondheid van onze klanten. We zijn vastbesloten om meer te zijn dan zomaar een leverancier van CBD-producten; we willen een betrouwbare partner zijn op uw weg naar welzijn

4,7

Uitstekend

4,7

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beste producten die er zijn

Beste producten die er zijn! De relief druppels zijn geweldig! Ik kom tot rust en het geneest je van al je kwalen. Daarnaast ben ik een grote fan van de herstelzalf, dit is een magische product. Je kan bij al je pijnen, dit gebruiken met succes! Ik ben trouwens ook enthousiast over de junior. Besteld voor mijn lieve zoon, en ik kan je zeggen dat dit heel effectief is. Ik hoop dat ze op voorraad blijven. Daarnaast was het pakketje onwijs netjes ingepakt, tot in de details aangekleed.

7 november 2023

Antwoord van HerbsHero

Hallo Abdelilyas, super leuk om te horen dat je erg tevreden bent met onze producten. We zijn uit liefde voor de mens begonnen en geven 100% aan iedereen. Junior is inderdaad een mooi product, speciaal ontwikkeld voor onze kleintjes. Niet alleen volwassenen lopen achter op vitamines en mineralen. De kinderen zijn fragiel tegenwoordig door middel van voeding, intoleranties etc. We moeten juist extra voor ze zorgen! Goed bezig dus!
De Herstel zalf is inderdaad een magisch product. Goed voor zoveel en fijn om thuis te hebben. Bedankt voor jouw feedback.

Bestelling was weer netjes geleverd

Dit keer heb ik ook de junior genomen voor mijn kind. Ik merk al verschil na een week. Hij is minder moe, energiek en vrolijk.

6 november 2023

Antwoord van HerbsHero

Goedendag Kate! Mooi om te lezen wat je schrijft over HerbsHero. Allereerst CBD Junior, fijn dat je de stap hebt genomen om te beginnen met CBD olie voor jouw kind. Soms is het spannend voor ouders maar je ziet vaak al gauw resultaat. Soms duurt het even en soms zie je je kind veranderen in het positieve. Tip: hou belangrijke details bij in een agenda. Het is goed om terug te lezen wat nu precies gaande was en hoe de vooruitgang verlopen is. Alles voor de kinderen! Heel veel succes samen.

De C B D olie is de beste .heb andere merken geprobeert .maar HerbsHero helpt echt .vooral als je slaapproblemen heb .en kan ook de pijn verlichten

Ik ben super goed geholpen.hele vriendelijke mensen.die je keurig helpen als het niet lukt om te bestellen.ben heel te vreden.

1 november 2023

Antwoord van HerbsHero

Beste Francien, ik ben erg blij om te horen dat onze HerbsHero CBD olie jou zo goed helpt. Dat is ook de reden dat wij zijn begonnen met CBD olie oa. Wij hebben zelf jarenlang ervaren hoe het is om het te gebruiken. Dit was het moment om het te delen met de medemens. Want iedereen verdient het om te kunnen slapen of pijnloos door het leven te kunnen. Wij zijn ook super blij dat we jou kunnen helpen. En wij helpen met ons hart. Groetjes!

Alle producten zijn de moeite waard om…

Alle producten zijn de moeite waard om uit te proberen. De service geef ik een dikke 10 en de producten doen hun werk buiten gewoon. De CBD herstel zalf is een wonder middel. Je weet pas waar ik het over heb, wanneer je het in huis hebt. Van rugklachten tot aan wondjes, het helpt je bij al je kwalen. Ik ben vanaf nu een vaste klant.

1 augustus 2023

Antwoord van HerbsHero

Beste I-yas, bedankt voor jouw feedback. De Herstel zalf is inderdaad een life saviour in verschillende huishoudens. Een veelzijdige zalf voor vele pijntjes. Fijn dat jij dat ook zo ervaart! Enorm bedankt voor jouw tijd. Groetjes

Bestel nu met regelmaat

Bestel nu met regelmaat mijn producten bij Herbshero, omdat ik er dan zeker van ben dat ik hoogwaardige producten ontvang.

Uitstekende producten, gemakkelijk te bereiken en razendsnelle levering! Wat wil je nog meer?

6 oktober 2023

Heerlijk echt Arganolie die heel fijn…

Heerlijk echt Arganolie die heel fijn intrekt in je huid! Ruik ook lekker.👌🏻

Ik gebruik de Arganolie in mijn salon, en iedereen is er super tevreden over. Je huid voelt daarna zacht aan.
Top product!
Ik ben echt tevreden, ik raad het iedereen aan👌🏻

3 oktober 2023

Antwoord van HerbsHero

Beste Sam, bedankt dat je de tijd nam om een review te schrijven. En zo fijn om te lezen dat de Arganolie top is en dat je het in jouw salon gebruikt! Super leuk om te horen. Succes verder
met jouw salon. Tot snel :)

Fijne klantenservice en top producten

Super fijn dat ik een betrouwbare organisatie heb gevonden die top producten levert. Ik ben vooral erg blij met de CBD Relax olie die ik tijdens stressvolle periodes gebruik. Ik ervaar meer kalmte en rust.

3 oktober 2023

Antwoord van HerbsHero

Beste Gina, bedankt voor jouw mooie woorden. En dat de CBD Relax zo goed werkt is al helemaal goed om te horen. Iedereen heeft recht op kalmte en rust in zijn leven. Als wij jou daar een klein beetje bij kunnen helpen dan doen wij het graag. Een warme groet, Team HerbsHero

Fijn product

Ik gebruik het nu al een jaar, ik zou niet meer zonder kunnen, werkt echt super!

2 oktober 2023

Antwoord van HerbsHero

Hi Noor, bedankt voor jouw feedback. Fijn om te horen dat je positief bent over onze producten. Wij waarderen het enorm! Groetjes

Ik gebruik de herstelzalf en ik ben er…

Ik gebruik de herstelzalf en ik ben er super blij mee. Helpt hij kleine wondjes en droge plekken op mijn huid. Volgende bestelling ga ik wat meer producten van jullie proberen!

18 september 2023

Antwoord van HerbsHero

Hallo Piece of Cake, bedankt dat je de tijd nam om een review te schrijven voor ons. De CBD Herstel zalf is inderdaad een topper en je kan er zo creatief mee zijn als je wilt voor de huid. Probeer het ook als een gezicht crème bijvoorbeeld. Tot gauw!

Super producten

Super producten! ik gebruik het nu ruim 1 jaar en sinds kort met toestemming van het zh ( ze hebben gezien dat de cbd herstel creme echt werkt )
Super blij met de producten van Herbshero

Antwoord van HerbsHero

Beste Quinty, bedankt voor jouw meer dan positieve review! Wij waarderen het enorm. Ook erg fijn dat het ziekenhuis toestemming heeft gegeven, dat zegt toch iets over het product. Ik ben blij dat het goed werkt voor jou.

Snelle service

Goede producten die netjes ingepakt zijn. En een snelle service.

1 februari 2023

Antwoord van HerbsHero

Goedendag Sheila, bedankt voor jouw positieve feedback. Wij doen inderdaad onze best om er iets moois van te maken voor jou:) Groetjes!

Het heeft me heel goed geholpen tegen…

Het heeft me heel goed geholpen tegen de pijnen.
Als ik het in de avond had gesmeerd kon ik me in de ochtend zonder pijn bewegen

Antwoord van HerbsHero

Goedendag Audrey, ik wil jou bedanken voor het schrijven van een mooie review! Erg fijn om te horen dat de pijn in de ochtend weg getrokken was. Niets is mooier als pijnvrij zijn. Sterkte verder!!

Geweldig product!

Ik gebruik de arganolie voor mijn droge huid en haren. Na een tijdje merkte ik gelijk verschil en kan ik niet meer zonder!

Antwoord van HerbsHero

Hallo Sara, fijn om te horen dat onze Argan Hero arganolie zo goed werkt. Geniet ervan:)

Mijn dochter heeft altijd last van…

Mijn dochter heeft altijd last van eczeem op haar hand en vingers. Vaak zijn er ook ontstekingen. Ze gebruikt nu al een tijdje de herstelzalf en zichtbaar is de eczeem veel minder geworden en heeft ze minder jeuk. Ook na de vakantie toen ik in mijn gezicht door de zon verbrand was, hielp de herstelzalf mijn huid weer tot rust te komen. Een echte aanrader dus!

21 augustus 2023

Antwoord van HerbsHero

Hoi Nadya, fijn om te horen dat jouw dochter baat heeft bij de herstel zalf. Het werkt inderdaad goed bij eczeem en huidaandoeningen. Erg is dat om je kleintje in pijn te zien. Echt fijn dat ze minder last heeft! En wat is de zalf ook fijn bij het verkoelen van de huid. Natuurlijk & biologisch voor jou:) Bedankt!

De produkten zijn mooi verpakt

De produkten zijn mooi verpakt, al een kadootje op zich en worden persoonlijk bezorgd. Daarnaast zijn de produkten van zeer goede kwaliteit en heb ik veel baat bij de arganolie die mijn huid hydrateert en superzacht houdt. De cbd herstelzalf is een ware probleem oplosser voor een schrale huid, droge lippen etc.

30 september 2023

Antwoord van HerbsHero

Beste Aicha, bedankt voor jouw mooie bericht! Fijn dat de arganolie en de cbd Herstel zalf zo goed helpen. Wij doen enorm ons best.

De zalf is fantastisch absolute…

De zalf is fantastisch absolute aanrader, ook voor eczeem. De olie ben ik zeer tevreden mee!

30 september 2023

Antwoord van HerbsHero

Beste Sohela, bedankt voor jouw positieve feedback. Wij waarderen het enorm!

Topproduct en service

Mijn moeder had een tijd geleden een infectie rondom haar maag en darmen. Na gebruik van jullie cbd olie zagen de artsen geen infectie meer. De artsen konden het niet verklaren maar wij weten het wel. Dit kan geen toeval zijn. Sindsdien gebruikt mijn moeder het dagelijks, o.a. voor haar reuma en artrose. Zij hebben ook een hele snelle bezorging. Ik kreeg het een uur na de onlinebestelling persoonlijk bezorgd door de eigenaar. Dat noem ik pas service!

Bedankt and keep up the good work!

23 juni 2023

Antwoord van HerbsHero

Beste Redouan, goed om te horen dat jouw moeder geen infectie meer heeft! We zijn blij om te horen dat de HerbsHero CBD olie haar goed geholpen heeft. Wij doen enorm ons best om onze klanten zo goed mogelijk te helpen. Groetjes aan mama!

Heel blij!

Ik heb zoveel baat gehad bij de relax olie. Je voelt je lichaam met de tijd tot rust komen. De andere varianten bevallen mij ook zeer goed. De arganolie is hemels voor zowel huid en haren. Ik ben vaste klant!

30 september 2022

Antwoord van HerbsHero

Beste S, mooie woorden, dank je wel! Geniet van onze natuurlijke producten:)

Goeie producten

Goeie producten, goeie service en goeie prijzen. Super fijn hoe ze met je meedenken en gaan voor het grotere plaatje: gezond, duurzaam en natuurlijk leven.

30 september 2022

Antwoord van HerbsHero

Beste I, bedankt voor jouw review. Wij denken inderdaad graag mee om iemand te helpen met hun gezondheid. Iedereen telt! Bedankt!

Zo blij met dit bedrijf en de…

Zo blij met dit bedrijf en de betrouwbare producten. Heb inmiddels de relief en relax olie aan heel veel familie en vrienden aangeraden. Iedereen is er zo blij mee omdat de klachten aanzienlijk zijn verminderd. De argan olie is ook een must have thuis. Gebruik het voor mn haar en huid. In middels ook bij mijn dochters. Alles voelt en ziet er gezonder uit.
Dankbaar voor deze prachtige producten!

29 september 2023

Antwoord van HerbsHero

Hi Asha, super om te horen dat je onze producten aanraadt bij anderen. Wij vinden het ook erg belangrijk dat klachten verminderen en mensen pijnvrij worden. Daar worden wij blij van! En geniet van de heerlijke Arganolie. Groetjes!