Herzog Medical B.V. Reviews

4,5

Ik gebruik de compressiekousen van Herzog ongeveer een jaar nu en inmiddels heb ik ze in meerdere kleuren. Ik ben er ontzettend tevreden over. Tijdens het hardlopen geven ze me veel vertrouwen en onde... Toon meer

Verschillende kousen en allen zitten super! Tijdens het hardlopen en lopen van mijn eerste halve marathon heb ik er heel veel baat bij gehad! Zowel bij het lopen, als bij het herstel. Met het trainen... Toon meer

Op de expo in Rotterdam laten aanmeten en een paar gekocht. Nadien nogmaals een set aangekocht via de website. Goeie service, makkelijke website en betrouwbaar

Hier is een krachtigere en vloeiendere versie van je review: De sokken begonnen al na ongeveer een uur lopen af te zakken. Na een nieuwe meting in de hardloopwinkel heb ik de sokken via Herzog... Toon meer

1. Sportkledingwinkel
  2. Buitensportkleding- en uitrusting
  3. Sportartikelenwinkel

Je sport meer, intensiever, je verlegt je eigen grenzen. Je lichaam wordt fitter, maar ook blessuregevoeliger… Met de compressieproducten van Herzog blijf je blessures voor. Herzog producten verbeteren de prestaties en bevorderen het herstel. Herzog Medical is een innovatief Nederlands bedrijf. Vooruitstrevend. Topatleten, sportartsen en medici houden ons scherp. Wetenschappelijk onderzoek stelt ons in staat producten door te ontwikkelen. Wij weten als geen ander dat je alleen superieure compressie kunt bieden als deze individueel op de sporter afgestemd is. Door ons geavanceerde opmeetsysteem ben jij altijd gegarandeerd van een perfecte pasvorm!

Uitstekend

Heeft 66% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

8 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Eerste keer en tevreden over het product.

Eerste keer en tevreden over het product. Overzichtelijke website. Duidelijke informatie over de verschillende producten. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Snelle en correcte levering met heldere communicatie over de bestelling/order.

18 juli 2024

Mijn sokken waren te groot

Mijn sokken waren te groot, ik heb ze op eigen kosten terug kunnen sturen, dat vond ik wel jammer dat er geen retour mogelijkheden waren want het koste me 8 euro... De maat kleiner besteld en ook geleverd gekregen.
Fijne sokken, alleen niet echt een klant vriendelijk bedrijf.

3 juli 2024

Beste Thomas,

Wat vervelend dat je niet helemaal tevreden bent. Retourneren is bij ons inderdaad mogelijk, maar om duurzaamheidsredenen bieden wij dit niet kosteloos aan. We wensen je veel plezier met je Herzog enkelsokken.

Team Herzog

Mooie en functionele kousen

Mooie en functionele kousen. Dankzij het goede maten-systeem zitten de kousen meteen als gegoten.

12 juli 2024

Antwoord van Herzog Medical B.V.

Fijn om te horen! Heel veel plezier met je Herzog kousen

Goede service, zeer goed product

1 juli 2024

Fijn om te horen! Veel plezier ermee, Daniël