Nem at bestille, kvalitet som ventet og leveringen var helt i top. Jeg blev adviseret om leveringen, og kunne følge lastbilen undervejs. Jeg købte 2 paller, og chaufføren satte dem 2 forskellige stede... Toon meer
Hesselager Energi
Lees wat reviewers zeggen
Nemt at bestille. Hurtig levering. Pillerne blev kørt helt ind i laden grundet at de brugte minilæsser der kan komme ind flere steder på grund af den lave højde. Jeg bestiller hos jer næste gang. Det... Toon meer
Det er sommer og priserne falder ofte lidt. Som sædvanlig blev min bestilling leveret dagen efter og placeret på mit betongulv, så jeg selv kunne flytte rundt på den. Et smil og lidt hyggesnak følge... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Hesselager Energi er din fynske leverandør af fyringsolie, RUF briketter, brænde og træpiller på Fyn. Vi sælger udelukkende træpiller og andre varer, som vi selv benytter. Af samme årsag får du kun træpiller af den absolut højeste kvalitet på markedet, når du handler hos os, men til gode priser.
Contactgegevens
Landevejen 202, 5874, Hesselager, Denemarken
- mail@hesselagerenergi.dk
- hesselagerenergi.dk
Schending van onze richtlijnen
God kommunikation fra bestilling til…
God kommunikation fra bestilling til levering.
Levering ssom aftalt, af en voksen chauffør med et roligt væsen.
Alt i alt en god oplevelse.
Godt brænde, præcis som aftalt
Jeg bestilte et lille tårn med brænde fra Hesselager Energi. Det blev leveret som aftalt til min adresse, og selv om jeg ikke er begyndt at bruge det endnu, kan jeg se, at det er rigtig godt brænde. Det vil jeg få stor glæde af, når kulden kommer.
Fantastiske piller og leverance
Fantastiske piller og leverance. Man kan følge bilens rute på aktivt kort og chauffør kører helt ind i bygningen med pillerne og stiller dem efter henvisning, også selv om det er lidt bøvlet at få dem hen, hvor jeg gerne vil have dem. Det er god service, specielt når man er handicappet.
Tak for jer <3 :-)
Nem bestilling og fine stykker træ
Nem bestilling, god levering og så er træet meget fine og reelle stykker (Ask), meget bedre end hvor jeg tidligere har bestilt.
Altid som aftalt og afsat lige der hvor…
Altid som aftalt og afsat lige der hvor det er bedst for en selv. 😀
Hurtig leveting
Levering som lovet.
Levering som lovet.
Utrolig flink chauffør som stillede pallerne lige nøjagtig som ønsket.
Super levering
Super levering. Altid venlige ved henvendelse, og virkelig god service.
Nem og hurtig netbestilling og…
Nem og hurtig netbestilling og -betaling. Ved levering er der en smart app, så man kan følge vognmandens rute og dermed ved præcist hvornår leveringen finder sted.
Levers hurtig og altid til tiden
Bestillig er let
Bestillig er let. Pillerne kommer hurtigt og Bent sætter dem præcis hvor jeg ønsker
Hurtig levering og fint…
Hurtig levering og fint informationsniveau.
Meget flot og tørt brænde