2,8

2 sterren
1 ster

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Dyrlægerne Nørhald Aps / hestedoktor.dk

Handelsundersøgelse eller mangel på samme!
Jeg fandt den 13. juni en skøn familiehest i en salgsstald. Da jeg ikke kender dyrlæger i området gik jeg efter anbefalinger hestevenner imellem og valget faldt på dyrlægerne Nørhald Aps. Jeg ringer og forhører mig om de vil handelsundersøge. Det vil de gerne , men der er lige nogle papirer der skal på plads. Både sælger og jeg skal udfylde et aftalegrundlag som skal sendes ind og godkendes før de vil sætte en dato for undersøgelsen. Der bliver udfyldt papirer og disse bliver sendt ind, hvorefter jeg laver en aftale for undersøgelsen til den 28/6. Jeg hører ikke mere i løbet af de 14 dage og bestiller transport til umiddelbart efter undersøgelsen, finder opstaldning og sætter dermed folk i sving. Da jeg dukker op på adressen i salgsstalden er alt godt og vi venter på dyrlægen der vil ankomme mellem 12 og 12.30. Kl 11.47 tikker en mail ind om at undersøgelsen er aflyst pga aftalegrundlaget ikke er underskrevet før d d. Stor er min undren over en sådan procedure! 1- HVIS noget ikke er underskrevet korrekt forventer jeg en mail i god tid eller en opringning desangående. 2- HVIS dokumentet kom med dyrlægen ud kunne det jo fint underskrives samtidig med undersøgelsen. 3. HVORDAN kan jeg vide noget ikke er som det skal være uden at have fået det at vide på nogen måde.
Jeg er SÅ indebrændt! Helt ærlig er det under al kritik bare at sende sådan en mail 13!!! minutter før handelsundersøgelsen. Som jeg oplyste da jeg bestilte undersøgelsen så har jeg faktisk et godt stykke vej - min tid er så ikke noget værd? Derudover har jeg sat salgsstalden i sving med både at gøre hest klar, stå klar til undersøgelse og svare på aftalegrundlag - deres tid er så heller ikke noget værd? Jeg har hyret chauffør og lejet hestetrailer så hesten kunne komme med hjem efter undersøgelsen, de penge er så også lige ud ad vinduet plus chaufførens tid heller ikke er noget værd? Og så har jeg i bonus en meget ked af det datter der ikke synes det er spor sjovt at hesten ikke kommer med hjem alligevel.
Da jeg ringer umiddelbart efter mailen er læst siger kontoransvarlig at der er sendt mail ud med anmodning om underskrift - det fortæller jeg hende at der ikke er og at vi havde en klar aftale om at der skulle handelsundersøges d d. Hun siger så bare at der må være sket en misforståelse, men det kan jeg ærligt ikke bruge til en skid lige i øjeblikket da mennesker ligesom står klar i flere stalde.
I skulle simpelthen tage jer lidt sammen eller finde ud af at sige nej til at lave handelsundersøgelser!

28 juni 2024
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Opråb !

Opråb !!

En handelsundersøgelse er et øjebliksbillede og kan derfor ikke anvendes, fik jeg så pænt at vide fra deres ansvarsforsikring. Den fejl Marie Møldrup fandt på min hest og vurderede den stadig kunne anvendes som ridehest er altså fuldstændig ligegyldig. Da den ikke beviser at den fejl hesten stadig står med fra købstidspunktet frem til nu er den samme. Den kunne jo sikkert blive rask en time efter og halt igen to timer efter. Hvorfor bruger vi dyrlæger og ikke mindst handelsundersøgelser i dyre domme hvis de fejl dyrlægerne laver ikke er forsikret? Det er os som hesteejere som står med den tunge byrde ALTID. Vi står med en autoritetstro overfor dem når vi køber hest, men hvad skal vi gøre når de fejler og fx som mit tilfælde godkender en hest til ridebrug når den har fejl samt anmærkning i bentøjet. Den udtalelse er ugyldig i alle tilfælde hvor en fejl opstår, da det ikke længere er samme øjeblik som handelsundersøgelsen og du som køber står i saksen. Som Marie Møldrup så pænt udtalte, så kunne min hest da stå op og se flot ud på min mark. Måske andre dyrlæger vil anderkende deres fejl og gøre brug af deres Topdanmark forsikring, men ikke dyrlægerne Nørhald. De tager ikke deres ansvar og løber med deres undskyldning som et øjebliksbillede og griner når vi som betaler deres høje lønninger sidder tilbage med regningen.
Det kan ikke være rigtig, så står du i en lignende situation eller anden klemme med dyrlægerne er vi nogle som går sammen og kontakter medierne. Vi hesteejere må stå sammen.

Jeg har nu også anmeldt dyrlægerne ( Nørhald ) til Fødevarestyrelsen, da det handler om kap. 3 - dyrlægens pligter, paragraf 11 stk 6 og paragraf 8 stk 1 der omhandler dyrlægens pligt til at udvise omhu og samvittighedsfuldhed i gerningen som dyrlæge samt andre bestemmelser.

13 juni 2023
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Handelsundersøgelse af islænder

Handelsundersøgelse af islænder

Både jeg som køber men også sælger følte os i meget professionelle hænder. Hesten blev undersøgt grundigt og dyrlægen var meget respektful overfor hesten.
Der var tid til alle spøprgsmål, også en snak om dyrlægens forsikringserfaringer.

Jeg siger tak for god behandling og en rigtig god oplevelse, og jeg kan på det varmeste anbefale jer.

4 november 2021

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken

Lees meer over geverifieerde reviews.