"Voor 18.00 besteld, morgen in huis." "Er zal een verzendbericht worden gestuurd." Beide is niet gebeurd. Op mijn vraag of er al verstuurd was omdat ik geen bericht ontvangen had, kreeg ik geen ant... Toon meer
Wij hadden een defecte motor van ons stofzuigsysteem(bvc s500), en bestelde online een nieuwe motor zonder eerst eens contact te hebben genomen. Bleek bij aankomst dat ik de verkeerde motor had bestel... Toon meer
Vraag om een onderdeel van een kookplaat electronische ontsteker Merk wel bekend type van het apparaat niet maar wel van het te vervangen onderdeel ( Staat gewoon op internet maar vind het fijne... Toon meer
Wat een superservice, een dikke 10 voor mij. Onze deur van de droger ging niet meer dicht en in plaats van een hele nieuwe deur aan te schaffen, heeft het onderdelenhuis een klein onderdeeltje vervang... Toon meer
- Reparatieservice voor huishoudapparatuur
- Reparatieservice voor magnetrons
- Koelkastreparatieservice
- Reparatie van kleine huishoudelijke apparaten
- Stofzuigerreparatieservice
- Reparatieservice voor wasmachines en drogers
Het best gesorteerde on-der-del-en-huis van Amsterdam. Het Onderdelenhuis is een winkel in onderdelen, service-artikelen, reinigingsproducten, accessoires en (reparatie)diensten voor bijna alle huishoudelijke apparaten, wasautomaten, drogers, vaatwassers, koelkasten, stofzuigers, magnetrons, klein huishoudelijke apparaten, computer, audio- en videoapparatuur en nog veel meer. Europart biedt vrijwel alle merken, zoals: Miele, Bosch, Europart, Aeg, Whirlpool, Nilfisk, Philips, Bauknecht, BMS, Zanussi, Braun, GP, Electrolux, Numatic, Indesit, Hewlet-Packard, etc. Het Onderdelenhuis is een winkel die inmiddels zo’n 50 jaar actief is. En Sinds 2012 verkoopt Het Onderdelenhuis haar producten ook online via deze website. Het uitgangspunt van Het Onderdelenhuis is consumenten op vakkundige en klantvriendelijke wijze te helpen bij de aankoop van onderdelen en accessoires voor huishoudelijke apparatuur en huishoudbenodigdheden. Juist omdat er zoveel onderdelen verkrijgbaar zijn en consumenten advies nodig hebben bij de installatie en/of reparatie en aankoop van een dergelijk technisch product, heeft Het Onderdelenhuis zich in de achterliggende periode bewezen als echte vakmensen die advies en service hoog in het vaandel hebben staan! Het Onderdelenhuis is +/- 50 jaar geleden ontstaan omdat er behoefte was voor reparatie van apparatuur. Voor het gemak hebben wij ons assortiment verdeeld in vijf werelden: Onderdelen voor bijna alle merken huishoudelijke apparaten Service-artikelen, zoals aansluitmateriaal voor huishoudapparatuur en doe-het-zelf-producten Reinigingsartikelen, zoals stofzuigers, stofzuigerzakken, -hulpstukken en schoonmaakmiddelen Accessoires, zoals inktcartridges, gsm-, audio-, video-, computer- en telecomaansluitmateriaal Diensten, reparatieservice, etc.
Tolstraat 196, 1074VN, Amsterdam, Nederland
- 020-6739380
- info@hetonderdelenhuis.eu
- hetonderdelenhuis.com
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Niet geleverd binnen de afgesproken termijn
Beide is niet gebeurd. Op mijn vraag of er al verstuurd was omdat ik geen bericht ontvangen had, kreeg ik geen antwoord.
Het juiste product heb ik een dag te laat wel ontvangen.
Levert namaak artikel Pas op
Afvoerpomp Samsung origineel besteld was 59 95 en kreeg een namaak geleverd van 22,50 erover gebeld en aangegeven dat we de namaak afvoerpomp wel gingen gebruiken omdat ik mijn wasmachine nodig had. Ook een mail gestuurd met alle foto's erbij met de vraag om het verschil van de rekening af te halen aangezien wij geen origineel samsung afvoerpomp geleverd hebben gekregen. Het was niet hun schuld want Samsung leverde nu alleen nog maar deze namaak afvoerpomp. Dus een origineel afvoerpomp Samsung 59.95 en een afvoerpomp namaak 22.50 maar moet wel betalen voor de originele afvoerpomp
Lijken niet te leveren
Lijken niet te leveren. Telefoon wordt consequent niet opgenomen (noch bij de webshop noch in de winkel). Mail wordt niet beantwoord. Ben bang dat ik mij geld of het bestelde product niet (meer) ga zien.
Slechte service
Slechte service. Bij het ontvangen van het verkeerde product, is het product direct geroutineerd. Tot op heden het bedrag niet ontvangen. Advies; geen bestellingen plaatsen

Antwoord van Het Onderdelenhuis
Gemakkelije bestelling en vlotte bezorging
Het was gemakkelijk besteld en zeer snel bezorgd. Zelfs op oudejaarsavond voor ons achter in de tuin neergelegd in een uitstekende verpakking.
Het onderdeel was het juiste onderdeel…
Het onderdeel was het juiste onderdeel en het werd snel geleverd.

Levering niet vlgs afspraak
Levering niet vlgs. afspraak.
Levering van batterijen, 2x verschillend, en van
een ander merk.

Snel en duidelijk
Snel en duidelijk antwoord op mijn vraag over onderdeel.
Ik had het na online bestellen de volgende dag in huis.

Antwoord van Het Onderdelenhuis
Had gelezen dat je iets niet mocht…
Had gelezen dat je iets niet mocht ruilen, blijkt dat wel te kunnen. Maar de willen gewoon niet ruilen. Erg star…… jammer, het zou toch ook anders moeten kunnen.

Heel tevreden
Ik had een vraag over een product via mail gesteld en kreeg heel snel antwoord.
Na het bestellen, hele snelle levering.
TOP TOP TOP

Antwoord van Het Onderdelenhuis
de manier van helpen ,behulpzaam met…
de manier van helpen ,behulpzaam met enkele goede tips. meer weet ik niet het was gewoon goed bedankt

Antwoord van Het Onderdelenhuis
Alles netjes volgens afspraak geleverd…
Alles netjes volgens afspraak geleverd en de onderdelen netjes verpakt

Antwoord van Het Onderdelenhuis
ondanks dat de fysieke winkel dicht was…
ondanks dat de fysieke winkel dicht was met de feestdagen toch een snelle reactie en advies en snel verstuurd