hh-jagttegn.dk Reviews 17

Bedrijfsgegevens

1. Les
  2. Volwassenenonderwijs

Geschreven door het bedrijf

Det er mit mål, at uddanne jægere med kvalitet og sans for jagtens væsen. Jeg håber, at stimulere den enkeltes nysgerrighed og lyst til at udvikle sig gennem hele deres jægerliv. “Det at gå på jagt handler om mere end vildt og skydning. Det handler om helheden, etikken og forståelsen af naturen som ressource, både i gryden, men især for sjælen”

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Jeg vil klart anbefale Hh-jagttegn.dk

Jeg vil klart anbefale Hh-jagttegn.dk. Henrik er en utrolig dygtig, kompetent og ikke mindst rar lærer at have, når man tager jagttegn. Ud over pensum giver han dig også et indblik i, hvor fantastisk naturen og jagten er. Man kan tydeligt mærke hans passion og glæde for jagten.

Så hvis du vil have en fantastisk lærer, så start hos Henrik – det vil jeg varmt anbefale. 5/5 ⭐️

11 april 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

HH-jagttegn.dk giver en god start på jagten💥

Jeg kan varmt anbefale HH-jagttegn.dk. 🦌

Jeg var på et mindre hold med få jagtaspiranter, hvilket gav god plads til både de “dumme” og de mere avancerede spørgsmål. Henrik er en humoristisk underviser med stor faglig viden og et inspirerende syn på naturen.

Undervisningen har en rigtig god balance mellem teori og praksis, hvilket gør det hele både lærerigt og relevant. Jeg kunne sagtens have brugt endnu flere timer sammen med Henrik, og overvejer derfor at tage nogle ekstra lektioner... især i forhold til skydeprøven.

På min opfordring har han også hjulpet med anbefaling af skydevåben, da det er et helt nyt område for mig. Henrik er meget direkte i sin formidling, hvilket kun har styrket min forståelse for det store ansvar og den respekt, der følger med jagt.

27 april 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super dejligt kursus med plads til og…

Super dejligt kursus med plads til og øje for den enkelte. Fantastisk engageret undervisning med stor afveksling som gjorde det store pensum meget overskueligt.
Kæmpe anbefaling herfra👌

29 april 2026

Antwoord van hh-jagttegn.dk

Tak for den fine anmeldelse :-)

Fantastisk oplevelse

Jeg kan varmt anbefale dette jagttegnskursus. På kun 2 weekender lærte jeg alt det nødvendige på en måde, der både var utrolig hyggelig og virkelig effektiv. Kombinationen af teori og praksis var perfekt opdelt, så undervisningen hele tiden føltes spændende og nem at forstå. Stemningen var super god, og jeg har ærligt talt aldrig lært så meget på så kort tid før. Et virkelig gennemført kursus

26 april 2026

Antwoord van hh-jagttegn.dk

Tak for den pæne tilbagemelding. Du var også selv en del af den gode oplevelse :-)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Skåret i et andet stykke træ.

Da jeg startede hos Henrik, havde jeg i forvejen for nogle år tilbage afprøvet nogle andre jagttegnskurser. Og jeg kan ligeså godt bare være ærlig og sige, at Henrik er skåret af et andet stykke træ, sammenlignet med de fleste jagttegnslærere. Han er ærlig, i øjenhøjde og så er han sku en smule mere drengerøv end de ellers lidt for finpolerede jagttegnslærere.

På grund af dette var jeg en smule skeptisk i starten, fordi det var noget andet end jeg havde forventet og oplevet før. Men der gik ikke lang tid, før jeg fandt ud af, at Henrik virkelig lever og trækker vejret gennem jagt – og jeg tvivler på, at jeg kommer til at møde en, der nørder så hårdt i så mange forskellige aspekter af jagt og natur. Man kan bare mærke, hvordan han elsker det hele, og det er absolut en nøglefaktor, når man skal føle sig motiveret under undervisningen. Udover det er han fuldtids skolelærer, og forstår derfor også hvordan man fuldfører en god undervisning.

Han hepper på dig hele vejen igennem – jeg tror aldrig, jeg har haft nogen blive så oprigtigt glad over, at jeg ramte en stripe lerduer. Han hjælper dig helt til vejs ende, med de ting der driller, selv efter forløbet er færdigt – for eksempel afstandsbedømmelse, som jeg selv havde svært ved. Det hænger også sammen med, at han fra starten gør det meget klart, at det er et fælles projekt mellem ham og os – ikke noget, vi står alene med.

Undervisningen kombinerer teori og fysisk læring direkte i naturen, ofte på hans egen jagt. Det giver en helt anden forståelse og fornemmelse for jagtens grundprincipper og ansvar. Og som en med ADHD, så er det en kæmpe hjælp at komme ud og få noget luft og bevæge benene, ligeledes er det sådan for alle. Han er desuden total nørd, når det kommer til våben og ammunition – og han kan virkelig sparre med dig om, hvad der giver bedst mening for netop dine behov og interesser, både funktionelt og økonomisk.

Alt i alt en oplevelse jeg ikke ville være foruden – oprigtig og jordnær tilgang til jagttegn. Tak for turen!

17 juni 2025

Antwoord van hh-jagttegn.dk

Tak for den gode anmeldelse Jakob

Godt jagttegnskursus

Henrik er en fantastisk lærer, som forstår, at en bred viden opnås gennem en kombination af teori og oplevelser i naturen, hvor man kan mærke og se den teori, man skal kunne. Henrik er venlig og pædagogisk, hvilket er en stor hjælp, når man skal lære nyt og måske lidt tungt stof.
Jeg kan kun anbefale HH-jagttegn.

12 juni 2025

Tak Gustav

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

hh-jagttegn er et rigtig fedt koncept…

hh-jagttegn er et rigtig fedt koncept af et jagttegns kursus. To intensive weekender med afvekslende intervaller af teori og praktiske øvelser var helt perfekt. Henrik er en ildsjæl der brænder for jagt og vildt. Han har en god forståelse af stoffet og er sublim til at formidle det, på en måde der giver mening. God træning på afstandsbaner gav en tryghed man kunne bruge. Skyde træning var en tryg oplevelse med Henrik som skyde instruktør. Han var meget dygtig til at forklare om sikkerheden plus at vise position og skuldring. Så vil helt klart anbefale hh-jagtegn til alle der gerne vil starte på jagttegnskursus.

10 augustus 2024

Tak Rasmus

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Tak for en fantastisk oplevelse!

Jeg har netop taget jagttegn over to intensive weekendkurser, og det har været en helt fantastisk oplevelse! Vores underviser, Henrik, er uddannet skolelærer, og det kunne man tydeligt mærke. Han har en utrolig god forståelse for at lære fra sig – selv til en "gammel dreng" som mig.

Undervisningen var intensiv, men med Henriks pædagogiske tilgang og engagement var det overhovedet ikke noget problem at følge med. Det blev også tydeligt, da jeg skulle til prøven, hvor vores våbensikkerhed klart skilte sig ud sammenlignet med andre deltagere fra andre steder. Jeg fik endda ros for min sikkerhed og forståelse.

Jeg kan varmt anbefale dette kursus til alle, der ønsker at tage jagttegn. Tak for en fantastisk oplevelse!

11 september 2024

Tak Joakim

Super professionelt kursus!

Super professionelt kursus!

HH jagttegn giver en rigtig god og behagelig måde at tage jagttegn på. Henrik er rigtig god til at hjælpe og tilpasse sig til de forskelige elever.

Kæmpe anbefaling herfra😊

26 augustus 2024

Tak Daniel

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

HH jagttegn kan jeg helt klart anbefale…

HH jagttegn kan jeg helt klart anbefale da man i undervisningerne både var meget ude og også inde. Henrik er rigtig lærerig og meget hjælpsom og god til at forklare det var en rigtig god oplevelse for mig.

21 april 2024

Tak Villads

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Henrik må være en af landet bedste…

Henrik må være en af landet bedste jagttegnslærere.
Jeg har ikke prøvet andre jagttegnskurser end Henriks, men er alligevel overbevist om at han må være en af landets absolut bedste.
Hans indlevelse i undervisningen er fænomenal. Han er virkelig god til at støtte, og mindst lige så god til at sige tingene som de er, så eleven får det bedste ud af enhver situation under kurset. Man mærker han bryder sig om elevernes oplevelse, og elevernes videre færd med jagten.
Hans baggrund som lærer er helt sikkert en hjælp, for han er meget opmærksom på at skifte læringsstilen hele tiden, samt, på vekslende vis, at drage terrænet ind i undervisningen.
Hermed mine højeste anbefalinger af Henriks jagttegnskursus!

22 april 2024

Tak Flemming

Klar til prøven

Det har været super godt at få gennemgået pensum af Henrik på en spændende måde. Han fik formidler et stort pensum gennem oplæg kombineret med praktiske øvelse, ture ud på jagtområder og mange afstandsøvelser.
Mine varmeste anbefalinger herfra
Christian Storminger

22 april 2024

Tak Christian

Aldeles anbefalelsesværdigt kursus

Aldeles anbefalelsesværdigt kursus. Henrik er en dygtig underviser og god til at lære fra sig, han har forståelse for den enkeltes kursist læringsproces og få deltagere pr hold muliggører hensynet hertil. Engagementet for både jagt og skydning mærkes tydeligt i undervisningen og at denne ønskes at videregives. Man føler sig rigtig godt rustet til både teori og praktisk prøve.

30 september 2023

Tak Marie

Jagttegn

Hvis du vil tage dit jagttegn hos en rigtig jæger så er det her, her brændes der for jagt det mærkes i undervisningen med både praktik og teori
God forståelig undervisning

3 oktober 2023

Antwoord van hh-jagttegn.dk

Tak for den fine anmeldelse Thomas

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Henrik er en helt igennem fantastisk…

Henrik er en helt igennem fantastisk underviser. Han gør det svære forståeligt, og sikre sig at alle er med. Han er virkelig god til at skifte mellem praktisk og teoretisk undervisning. Humor, ordentlighed og undervisning af høj kvalitet er kodeordet for at tage jagttegn hos Henrik.
Han får min varmeste anbefaling.

1 oktober 2023

Mange tak Natasha.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk opbakning og undervisning…

Fantastisk opbakning og undervisning fra Henrik, der fik tingene til at gå op i en højere enhed for mig.
Framragende hjælp til at knække koden til korrekt afstandsbedømmelse af vildtet op til jagtprøven.
Derudover har Henrik givet instruktioner på skydebanen hvilket har resulteret i et stort løft på træfsikkerheden.
De bedste anbefalinger herfra.
Michael Simonsen

14 juni 2022

Antwoord van hh-jagttegn.dk

Mange tak for de pæne ord

Lees meer over geverifieerde reviews.