Produkter vi köpt från er är super bra och super kvalitet.Färgerna glada och inspirerande.Passformen på kläderna helt magiska..Man känner sig som en princessa i dem.Tack för super fin upplevelse i sam... Toon meer
Jeg bestilte “Maymoon one-piece Khimar”, og var virkelig overrasket. Jeg havde forventet et godt stykke klæde, men havde ikke troet at kvaliteten ville være SÅ GOD, Ma Shaa Allah! :D Stoffet er tyk... Toon meer
Jeg bestilte en undercap og et modal tørklæde. Jeg ELSKER dem begge, god kvalitet. Og stoffet er så blødt. Den der undercap er så god, jeg plejede altid at få hovedpine af dem, men den her er bare me... Toon meer
Virkelig glad for mit køb hos Hidayah.dk🌸 Kvaliteten er overraskende god ifht prisen, derudover var det utrolig hurtig levering!! Jeg købte nytårs aften, og troede derfor der måske ville være lid... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Hidayah sælger modest tøj til alle kvinder. Vi har alt fra tørklæder, til kjoler eller bedetøj. Se mere på vores hjemmeside Hidayah.dk
4550, Asnæs, Denemarken
- +45 29887542
- support@hidayah.dk
- hidayah.dk
Vraagt klanten om een review
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Waow
Virkelig god kunderservice, hurrig levering og fantastisk khimar sæt. Kommer helt klart til at købe igen herfra. Har allerede bestilt to gange
En vidunderlig oplevelse 🫶🏼
Købte fra Hidayah.dk, og elsket materialet og deres service. God kvalitet & god kundeservice. Anbefaler det 10/10 !
Altid en fantastisk oplevelse at åbne…
Altid en fantastisk oplevelse at åbne en pakke fra Hidayah ❤️
Jeg er altid100 % tilfreds
Jeg har ingen ting at sige til service…
Jeg har ingen ting at sige til service og levering, det er simpelthen fremragende. Hurtig levering og det er meget søde folk, mashallah, der ejer det. Dog har jeg givet 3 stjerner fordi varerne, jeg købte var ikke helt som vist på billede. Jeg købte to amta med hals dækning, og hullet var alt for stort, man kan se min hals (selvom den skulle dække den) og den var så stort at man kunne se mit hår. Jeg skal sætte nål på for at den passer, hvilket er okay, men den ser lidt mærkelig ud, når jeg gør det. Desuden fordi den er så stor og selvom jeg sætter nål, har den en tendens til at flytte sig tilbage af, så man kan se mit hår. Håber denne melding hjælper jer med at få de bedste varer.
Ramadan kareem.

Antwoord van Hidayah.dk
God kvalitet og stort udvalg
God kvalitet og stort udvalg, bliver ikke sidste gang jeg køber hos jer🙌🏼😊

10/10
Sååå sød indpakning, de gør meget ud af deres pakke til deres kunder, så god service. Det gør bare at man vil købe mere derfra, bare for at støtte dem. Helt klart der hvor skal købe oftere😘😘

Antwoord van Hidayah.dk
total tilfreds med min smukke khimar…
total tilfreds med min smukke khimar abaya! god leveringstid og indpakning og mega god kvalitet <3
Hurtig levering, virkeligt lækkert produkt. Rigtig god kundeservice.
Hurtig levering! 😍
Hurtig levering, fint pakket og en lille sød snack ved siden af. Det min go-to hjemmeside for hijab! 😍😍
Fantastisk
Deres kundeservice er hurtigt og hjælpsom, man kan nemt føle sig tryg, når man bestiller fra dem.
Deres kvalitet er fantastisk, og priserne matcher kvaliteten.
Kan klart anbefalde Hidayah.dk :)
De gode tøj og
De gode tøj og. Nemt snak og søde og gode til hjælpe kan anbefalen dem
Helt fantastisk og hurtig kundeservice
Helt fantastisk og hurtig kundeservice! Pakken blev leveret hurtigt, men der var en lille fejl på overdelen af min jilbab, så jeg kontaktede Hidayah og allerede efter 5 minutter havde jeg svar🌸
Flotte tørklæder og hurtig leverinng
Fantastisk butik, elsker!!
Så skøn betjening! Der er virkelig lagt tanker i, kan man mærke. Hurtig og effektiv hjælp på kundeservice. Kan klart anbefale. Føler mig så tryg ved at handle hos Hidayah og de har nogle rigtig fine produkter.
stor oplevelse ☺️ Jazakom Allah khair
Virkelig god service
Virkelig god service, og hurtig levering på de smukkeste varer 😍
Lees meer over geverifieerde reviews.