Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Goed info gegeven en hopelijk correcte…
Goed info gegeven en hopelijk correcte terugstorting van mijn storting
snel opgelost
Door een misverstand heeft het bedrijf snel een oplossing gevonden. Ze denken met je mee en ze reageren snel
Oplichting en scam
Dit "bedrijf" komt op slinkse wijze aan jouw gegevens en doet vervolgens net alsof je je voor een account bij hen hebt aangemeld. Daarin worden automatische opwaarderingen van jouw accounttegoed mogelijk via jouw creditkaartgegevens. Bij zowel de website als email zullen jouw computer beschermingsprogramma's op tilt slaan met een scamwaarschuwing.
Apart is dat tegelijkertijd met die "aanmeldbevestiging" óók een andere aanmeldbevestiging komt van 'jolly2holidays' wat op hetzelfde adres in Cyprus is gevestigd. De lay-out van de mails is ook identiek. Let op met aanbiedingen van zogenaamde restpartijen (vaak via zgn. bouwmarkten) voor een paar euro want dat is de fuik waarin je gevangen kan worden.
-----------------------------------------
ter lering .... ik ontving een sms en deze mail:
Beste E,
Mijn naam is Daisy en ik bel namens het escalatieteam met betrekking tot uw zaak. Allereerst bied ik u mijn oprechte excuses aan voor het ongemak dat deze situatie heeft veroorzaakt.
Na zorgvuldige beoordeling van uw zaak, heb ik besloten om een uitzondering te maken van mijn kant en een terugbetaling voor u te initiëren op uw kaart met .... om uw tevredenheid te garanderen. Daarnaast wil ik je laten weten dat je lidmaatschap bij ons succesvol is geannuleerd om verdere kosten te voorkomen.
In de tussentijd zou ik het zeer op prijs stellen als je even de tijd neemt om mijn interactie met jou te beoordelen op Trustpilot. Je feedback helpt me te verbeteren en ondersteunt anderen bij het vinden van de hulp die ze nodig hebben.
Zo laat je een beoordeling achter op Trustpilot:
1. Klik op deze link: (......)
2. Beoordeel je ervaring (4 of 5 sterren worden gewaardeerd).
3. Schrijf een korte positieve recensie
Je kunt mijn naam toevoegen (Daisy) en je titel.
4. Verzend je beoordeling door te klikken op “Doorgaan met e-mail”.
5. Voer de 4-cijferige code in die naar je e-mail is gestuurd en verzend.
PS: Als je je recensie hebt ingediend, voeg dan een screenshot toe aan je reactie of bevestig gewoon dat je recensie is ingediend.
Als je wilt dat ik doorga, antwoord dan op deze e-mail met “JA”. Ik zal ervoor zorgen dat je verzoek met voorrang wordt behandeld, aangezien ik je zaak nu persoonlijk behandel.
Ons team hecht veel waarde aan transparantie in ons lidmaatschapsprogramma. Toen je voor de VIP-prijs kocht, werd je automatisch ingeschreven, zoals beschreven in onze voorwaarden. Dit omvat voordelen zoals korting op toekomstige aankopen en automatische oplaadbeurten om de 14 dagen. Voor elke transactie worden bevestigingse-mails verstuurd met instructies voor annulering indien nodig. We begrijpen dat dit misschien niet volledig is bekeken op het moment van aankoop en we zijn er om eventuele zorgen weg te nemen.
Bedankt voor je tijd en feedback. Als je nog vragen hebt of hulp nodig hebt, neem dan gerust contact met me op.
Vriendelijke groeten,
Daisy
Beheer Escalatieteam
Gericht op de details - [Support #02]
--------------------------
Update 4 juni 2025: 50% van de betaalde €2,-- terug ontvangen met 4 emails van gelijke strekking als hierboven nl. met het verzoek de negatieve recentie positief aan te passen danwel te verwijderen. Inmiddels zetten ze óók Trustpilot in omdat ze mij zogenaamd niet herkennen maar wél mijn emailadres leveren .... Ik zie géén reden om mijn ervaring aan te passen.
Op 14-10-2025 die andere €1,- eindelijk terug ontvangen na een bombardement van emails om toch maar a.u.b. deze negatieve review te verwijderen. Men gaat stelselmatig voorbij aan de aanbieding die mij is gedaan en die NIET werd nagekomen (Uitgebreid Makita gereedschapsset via een bouwmarkt). Daarvoor zelfs geen excuses of compensatie voor gekregen. Deze review blijft dus staan ....
Ook wij rolden via Philips in een…ongewenst abbonnement.
Ook wij rolden via Philips in een ongewenst abbonnement van hills4hike. Ongemerkt werd er een aantal malen 65 euro per 2 weken van onze creditkaart afgeschreven. Inmiddels is het abbonnement gestopt maar naar het geld kunnen we fluiten .
Snel en goed geholpen.
Was per abuis lid geworden. De medewerker Harry heeft me goed geholpen het lidmaatschap te beëindigen