Snelle levering en heel erg leuk verpakt met nog een extra cadeautje erbij. Het winterjasje van het merk tQel past perfect bij onze teckel Floris en is van zeer goede kwaliteit. Goede service
Snelle levering, enorm leuk verpakt met een lieve boodschap op een kaartje erbij. Ze heeft bij mij een lach op mijn gezicht getoverd. Het jasje van puppy angels is super leuk en past onze Gigi perfect... Toon meer
Voor mijn 3 hondjes had ik 3 heerlijke warme truitjes besteld, ze hadden er maar 2 opgestuurd!! Maar wat hebben ze het ontzettend snel en enorm aardig opgelost!!! Super service
1ste x besteld....wat een service...toppie !!! Helemaal tevreden...zeer veel vertrouwen ...hadden me zelfs al iets opgestuurd voordat ik betaald had...betaling was fout gegaan en zonder probleem dit... Toon meer
Hipdogs is de hondenboetiek voor Nederland en België. Ben je op zoek naar goede en mooie honden kleding en honden accessoires voor jouw hond? Kom dat zeker even bij ons kijken. Bij Hipdogs.nl vind je alles voor jouw hond. Zowel grote als kleine rassen. Specifieke honden kleding voor Teckels, Bulldogs en grote rassen. Wij hebben service en kwaliteit hoog in ons vaandel staan! Marie-José Speelman Hipdogs.nl
A. Plesmanlaan 6, 9615 TH, Kolham, Nederland
- 0611177926
- info@hipdogs.nl
- hipdogs.nl
Snelle en leuke levering
Snelle levering en heel erg leuk verpakt met nog een extra cadeautje erbij.
Voor mijn 3 hondjes had ik 3 heerlijke…
Kwaliteitsvol
Goede kwaliteit, de aangekochte producten voldoen aan de verwachtingen, goede service en snelle levering
Het eerste pakketje was zoekgeraakt bij…
Het eerste pakketje was zoekgeraakt bij PostNL. Na contact gelijk een nieuw pakketje opgestuurd. En wat een feest om dit te ontvangen. Zo leuk...met een speeltje en wat lekkers!. En de trui.....mijn teckel is nu een warme, gelukkige teckel! <3
Prachtig tuigje van milk & pepper…
Prachtig tuigje van milk & pepper besteld
Zat zelfs nog iets lekkers bij voor mijn hond
Mooi verpakt alsof het een cadeautje was
Ik ga hier zeker vaker kopen
Dank voor de snelle afhandeling
Super kwaliteit
Heel mooi hondenjasje ontvangen, mooi verpakt en met een cadeautje erbij ! Hondje tevreden en baasje ook ! Een aanrader hoor !
Zeer tevreden ,Zeer mooie artikelen…
Zeer tevreden ,Zeer mooie artikelen ,heel lieve mensen ,service voor levering perfect en mooi verpakt
voor mij mag het 10 sterretjes zijn top **********
Sabine De maesschalk
Makkelijke site met duidelijke foto's…
Makkelijke site met duidelijke foto's om te bestellen. Snelle levering en informatie waar het pakket zich bevindt.
Mooi verpakt en extra attentie met briefje geeft een echte meerwaarde aan het pakket en de service! Materiaal is kwaliteit!
Perfecte pasvorm tuigje
Wij hadden een tuigje besteld voor ons hondje.
Super mooi verpakt met een leuk cadeautje erbij. Helemaal top.
Pasvorm is ook perfect.
Aanrader om bij Hipdogs te bestellen!
Prachtige jas voor teckel
Wat een prachtig mooi jasje voor teckel. Past precies en is van goede kwaliteit. Het pakketje werd keurig afgeleverd en was als een kadootje om uit te pakken. Met als extra een heerlijke snack voor de hond en een speelgoed bal.
Zo leuk met aandacht ingepakt
Snel geleverd, super leuk ingepakt! Wat lekkers voor de hond......
Goede service en mooie producten
Mijn bestelling bleek verloren te zijn geraakt in de post. De verkoper heeft mij hierover gebeld en daarvoor een zeer nette oplossing geboden, fantastische service!
Uiteindelijk kwam mijn bestelling toch nog boven water en er zat als extra'tje een leuk speeltje voor mijn hondje bij, die daar erg blij mee is.
Ik ga absoluut vaker bij Hipdogs bestellen!
Super vriendelijk en hele snelle…
Super vriendelijk en hele snelle service!
Ik ben heel snel geholpen en de pakketjes waren steeds dezelfde dag nog verzonden!
Super snelle levering
Super snelle levering, leuke verpakking en prima kwaliteit! Dank je wel voor de cadeautjes! Aanrader!
Al 2 keer iets besteld en echt top…
Al 2 keer iets besteld en echt top service
De spulletjes worden snel verstuurd, maar ook goed verpakt!
En als verassing zit er ook nog een super leuk speeltje en iets lekkers bij voor ons hondje
Het zit mooi verpakt en is echt een kadootje om uit te pakken
Top
Lekker warm
Wow. Wat een snelle bezorging. En prachtige jasjes. Hoop dat de hondjes er lekker warm in blijven op de wintersport.
super snelle levering.
Duidelijke site en super snelle levering. Pakketje was een waar cadeautje.
Super mooie levering!
Super mooie levering, product netjes verpakt. Ook een extra cadeautje erbij en een verrassingsnoepje voor het hondje.
Enig minpuntje, hoge leveringskost.
Verder super tevreden!
Fijne webshop
Fijne webshop. Alles was snel hier en vergezeld met een extra speeltje en snoepje voor onze hondjes. En een leuk kaartje. Fijne service