1. Geldwisselkantoor

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

HitBTC is a global trading platform with multi-currency support, operating since 2013. The exchange has markets for trading digital assets, tokens and ICOs and provides a wide range of tools as well as stable uptime.

Houd rekening met het volgende

1,2

Zeer slecht

TrustScore 1 uit 5

2K reviews

Heeft 44% van zijn negatieve reviews beantwoord

Stelletje zielige boeven Ik hoop dat…

Stelletje zielige boeven, even de voorwaarden aanpassen zonder je clienten eerst te laten weten. Ik hoop dat jullie zo'n grote boete krijgen dat jullie al jullie bezit kwijtraken. Ongetwijfeld overtreden zij verschillende regels van de overheid dan wel van de Europese unie. K.K lijers

10 april 2024

Antwoord van HitBTC

Hello. You can find information about fees for inactive accounts in our Terms of use (clause 17.4).
Please note that HitBTC is not the only platform to implement the inactivity fee policy. This is a standard practice that exists in other exchanges as well.
Procedures of informing users of the changes are set forth in clause 11.3 of the Terms of use https://hitbtc.com/terms-of-use.

Al mijn coins zijn verdwenen.

Al mijn coins zijn weggesluisd naar hitbtc.
Ze zeggen: omdat mijn account inactief is, dat ze daarom mijn coins mogen toe eigenen. Naar mijn mening is dit illegaal en zijn dit een stelletje criminelen!

12 november 2024

Antwoord van HitBTC

Dit is een boeven website

Dit is een boeven website! Ze stelen gewoon schaamteloos munten van je. Deze invoering van de zgn inactivity fee waren ze voor het gemak even ‘vergeten’ te vertellen aan hun klanten. Withdrawls zijn vervolgens nagenoeg onmogelijk omdat de hun benodigde bevestigings e-mail ineens niet meer bij je aankomt. Zeer schimmig. Ze hebben al €600 aan coins van me gejat. Schurken zijn het!

In reactie op hun antwoord:
Het punt is dat jullie zonder enige aankondiging dit hebben ingevoerd. En dat er coins uit je account verdwijnen, zonder enige melding of bericht dat er kosten in rekening zijn gebracht. Al met al dus zeer ondoorzichtig hoe HitBTC te werk gaat. Ze doen gewoon waar ze zin in hebben, zonder enige fatsoenlijke communicatie. In je account worden de inhouden fees niet vermeld, je kan dus nergens zien hoeveel ze al hebben afgepakt.

22 mei 2024

Antwoord van HitBTC

Hello. You can find information about fees for inactive accounts in our Terms of use (clause 18.4).

HitBTC is niet betrouwbaar! Oplichters !!!

Ze halen gewoon uw rekening leeg met o.a.
1. Inactivity fee (zonder voorafgaande aankondiging)
2. Blokkeren van withdrawals
3. Hoge transfer kosten

ECHT WEGBLIJVEN !!!

1 februari 2024

Antwoord van HitBTC

Stelen je geld zonder je eerst op de…

Stelen je geld zonder je eerst op de hoogte te brengen

10 januari 2024

Blijf weg mensen

Blijf weg mensen, HitBTC heeft geen respect voor zijn klanten! DOGE en ETC en nog vele munten kunnen niet opgenomen worden en de volume en prijs zijn zo laag dat je ze ook niet kunt omzetten naar een andere munt en om het helemaal mooi te maken pakken ze een inactiviteit premie 🤮

24 maart 2023

Antwoord van HitBTC

Hello. Sometimes technical maintenance requires additional effort and time. In this case, we need a while longer to complete the work on the DOGE wallet. While withdrawals are closed during maintenance, trading functionality is available at that moment.

Fee voor inactiviteit

Deze dieven rekenen een fee voor "inactiviteit". Zonder eerst de gebruikers op de hoogte ervan te stellen. Wat kan het voor hun kosten als iemand inactief is?!

15 februari 2023

Antwoord van HitBTC

Blokkering na transactie en validatie vertraging

Nadat mijn account geblokkeerd was, volgens hitbtc omdat ik het account te lang inactief geweest was, na veel moeite weer kunnen gebruiken. Na 1 transactie (transfer naar ander platform) werd account zogenaamd vanwege veiligheidsredenen weer geblokkeerd. Dit terwijl ik 2FA had geinstalleerd. Opnieuw moet ik weer voldoen aan een validation request. Weer fotos ID, selfie en adresbewijs opnieuw uploaden. Gedoe. Ben er wel een beetje klaar mee. Reactiesnelheid helpdesk was wel binnen 24 uur. Tip: Uploaden via laptop of desktop niet via mobiele telefoon (apple) anders komen fotos niet scherp door en worden ze niet door hitbtc geaccepteerd. Blijkbaar werkt hitbtc met AI systemen. Helaas werken die ook niet goed. Voor validatie weer 3 documenten moeten uploaden(proof of address; copy ID en Selfie met handgeschreven notitie). Snelle reactie, binnen 3 uur, echter geen acceptatie. Datum zou ontbreken op handgeschreven notitie bij Selfie. Dat klopt echter niet! Weer vertraging. Weer een bericht naar support verzonden met verzoek om geuploade documenten te accepteren. Ofwel HitBTC heeft zeer strenge veiligheidssystemen of ze hebben andere redenen om opnames van het account te vertragen. Jammer, dit gaat ten koste van gebruiksvriendelijkheid. Ik hoop dat dit nu snel opgelost wordt.

23 januari 2023

Antwoord van HitBTC

Hi there. I completely understand your impatience. We approach matters of security and compliance with utmost care. Our procedure is thorough, but this is how we can be sure that we're communicating with the actual owner of the account and that there is no problem with the source of funds being traded.

Dieven

Dieven, passen zonder aan te geven de algemene voorwaarden aan. Log je na een jaar weer eens hebben ze je balance afgepakt. Omdat ja een half jaar niet actief geweest bent.

4 januari 2023

Antwoord van HitBTC

Hello. I’m sorry to hear that your experience left you with such an impression. You can find information about fees for inactive accounts in our Terms of use (clause 17.4).

Oplichters

Oplichters. Eerst kan ik niet meer inloggen met mijn passphrase omdat 2FS het niet meer deed. Naar bewijs van mijn identiteit alle mogelijke vertragingstactieken. Na maanden uiteindelijk gedreigd met juridische stappen en weer toegang tot mijn account gekregen. In de maanden die het duurde om weer toegang te krijgen hebben zij ondertussen de terms&conditions gewijzigd door welke zij bij accounts die inactief zijn een maandelijkse fee van het saldo afboeken. En deze wijziging is gepubliceerd op de website in de tijd in welke ik geen toegang heb gehad en op geen enkele andere manier met mij gecommuniceerd.

1 maart 2022

Antwoord van HitBTC

Hello! From what I see in your ticket, your issue has been resolved. Please let me know if you require any further assistance.

waardeloze trading site

waardeloze trading site, bij iedere trade blijft er een deel over van de munten die je wisselt, opnames kosten ook relatief veel, voorbeeld XRP withdraw 12.79, wat normaal maar hooguit 1 xrp zou moeten kosten. Nu al een paar de mist in gegaan met dit platform, it sucks completely

22 mei 2021

Oplichters

Deze oplichters blokkeren al meer dan een maand de DOGE transfers en in de tussentijd zijn ze 1/3 van de marktwaarde. Je kan ze dus niet weghalen en verkopen geeft je 2/3 verlies ten opzichte van de markt.
Stuur hier nooit geld heen!

22 mei 2021

TIPS OM GELD OP TE NEMEN!!!

Zojuist nog met succes een opname (withdrawal) gedaan vanaf hitbtc.
Tip voor withdrawals: verkoop je crypto's in tether (usdt). Koop vervolgens met deze tethers een andere crypto waarvan de fees het laagst zijn (fees lopen enorm uiteen op de hitbtc exchange). Vergelijk simpelweg gewoon de fees van een paar verschillende cryptomuntjes. In mijn geval waren de fees op waves het laagst, maar dit kan natuurlijk veranderen afhankelijk van wanneer je je crypto's wilt opnemen.
Doormiddel van dit trucje heb ik mijn geld relatief goedkoop ($7) en gemakkelijk naar binance kunnen versturen en het kwam nog is binnen 5 minuten aan ook.

7 mei 2021

Echt waardeloze lui

Echt waardeloze lui. Als je je 2FA kwijt ben vragen ze echt het onmogelijke. Reageren amper. Nooit weer via hun!

18 april 2021
Toon reviews in alle talen. (2.145 reviews)