Jeg har haft fornøjelsen af et forløb ved Jakob fra Aarhus over telefonen da jeg ikke var så glad for at køre så langt. Han er rigtig god til at forklare hvorfor man får det dårligt og hvordan man k... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Meget god oplevelse hos Morten Carl. Jeg følte mig mødt og set og taget seriøst, hvilket desværre ikke er en selvfølge, når man opsøger hjælp med senfølger efter hjernerystelse. Morten er super analy... Toon meer
Jeg kontaktede Morten efter jeg i 7 måneder havde kæmpet med symptomer efter en hjernerystelse, og jeg synes ikke, at jeg kom videre. Efter første møde med Morten følte jeg mig i trygge hænder, og de... Toon meer
Morten var god, ordentlig og fantastisk til at forklare hvad der var sket. Jeg tog en konsultation m. Morten efter en frygtet hjernerystelse. Han var nem at finde tid hos samt en god formidler og... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Landsdækkende evidensbaseret virksomhed med speciale i Hjernerystelse. Telefonisk rådgivning, booking af bisidder, kurser, foredrag og klinik i Valby og Odense.
Contactgegevens
Denemarken
- hjernerystelsesfyssen.dk
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Kompetent, evidens baseret grundig personlig vejledning pr. Telefon
Jeg fik en lille hjernerystelse første i januar, og blev provokeret af min læge, der sagde, " gå hjem og tage nogle hovedpinepiller." Og vent til det går over. Jeg fandt Hjernerystelsesfyssen på hjernerystelsesforeningen hjemmeside, da jeg havde brug for en konkret person som kunne vejlede mig bedst muligt.
Da jeg bor i Jylland og hjerneryselsfyssen er på Sjælland var det naturligt at bruge konsultationer over telefonen, hvilket har været helt fantastisk. Alene det at have en livline, som kender ens symptomer.
Jeg har gået ved Hjernerystelsefyssen…
Jeg har gået ved Hjernerystelsefyssen ved Morten siden sommer 2024 pga. Senfølger efter min hjernerystelse i februar 2023. Da jeg startet forløb arbejdet jeg kun på halvtid og deltog ikke i sociale arrangementer. I dag 2 år efter min hjernerystelse er jeg på fuldtid og jeg har fundet en balance med hvordan jeg arbejder på de sidste senfølger. Jeg kan 100% anbefale folk at startet et forløb ved Morten, det har virkelig været med til at jeg er kommet på fuldtid på arbejdet og har fjernet en del senfølger og gjort andre senfølger så de er til at live med i hverdagen. :-) så kæmpe tak for hjælpen, og glæder mig til vores videre forløb de næste måneder så jeg kommer helt i mål