De getoonde informatie op de website is duidelijk en zonder veel fratsen. Zeer snelle afhandeling met goede informatie over de status van de order. Fijne producten, goed aan te bevelen inclusief gev... Toon meer

Ik gebruik al zo’n 3 a 4 jaar skincare producten en ben sinds kort overgestapt op HMN skincare. Deze producten passen perfect bij mijn huiddtype en werken zelfs beter dan wat ik gewend ben. Een echte... Toon meer

Onverwacht een hele middag (eind juni) op het strand gelopen van Ijmuiden naar Zandvoort. Gelukkig had ik vooraf de HMN met SPF 30 opgesmeerd! Niet verbrand, wel een lekkere strandkleur. Creme ruikt t... Toon meer

1. Cosmeticabranche

At HMN Skincare, we believe that proper skincare is indispensable. We also know that it needs to fit your lifestyle in order to work. That is why we offer high-quality products at ultimate convenience. By sending our products straight to your mailbox, we help you create a life in which taking care of your skin is as normal as brushing your teeth. Our fully organic skincare line uses innovative formulas and premium quality organic ingredients. You don’t need us to tell you to use natural products. You’re a man, you can take care of yourself. We’re just here to help you do it better.

4,9

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

Eerlijk product

Fijne producten, goed aan te bevelen inclusief gevoelige huid.

10 juni 2025

Mooie natuurlijke producten

Mooie natuurlijke producten, fijn in het gebruik. De volgorde cleanser, booster en daycream werkt goed en verzorgt en beschermt de huid goed.
Snelle levering en laagdrempelig contact.

3 oktober 2024

M'n leven veranderd

Ik ben van Noord-Afrikaanse afkomst en had vaak last van een te droge huid.
Vaak bij me neusvleugels en m'n voorhoofd. Dit producten heeft m'n leven veranderd.

9 september 2024

Beste skincare

Ik heb meerderen merken en verschillende soorten facial scincare gebruikt, maar dit is echt de beste tot nu toe. Ik raad dit sterk aan!

25 september 2023

Zeer aangename textuur in samenspraak met de huid

De combinatie van HMN met de huid geeft een zeer aangename textuur en alleen die belevenis geeft je ook nog het idee en het gevoel dat HMN goed is voor je huid. Of dat laatste echt waar is doet er dan niet meer wezenlijk toe. Als dat laatste ook nog eens echt waar (wetenschappelijk) is, is dat een extra, gevoelsmatig reeds bewezen, plus. Kortom het voelt heerlijk en ik gebruik het ook als aftershave.

30 april 2023

HMN ook een topcadeau

Ik gebruik de groene booster creme van HMN elke dag. Ben er super blij mee, en mijn partner was ook super enthousiast over de geur, dat ik haar zelf ook een cadeau heb gegeven voor Sinterklaas. Ze is er super blij mee, heeft een zachte huid en vindt het lekker naar de sauna ruiken! Top product en ook top cadeau dus!

4 december 2022