Lækre specialsyede lagner! Der har i øvrigt været en rigtig god og rar dialog, da jeg var i tvivl om, hvilke lagner jeg skulle bruge.. kan varmt anbefales.😊
Rigtig skøn økologisk rullemadras til fin pris og EKSTREM hurtig levering. (Bestilte aften og den var fremme næste formiddag - det vil jeg ikke forvente/kræve af nogen, men det var da utrolig dejligt!... Toon meer
Med stor fornøjelse jeg handler hos HMT Design. Spændendeudvalg, ret spændende priser . Du får meget for pengene. Kan varmt anbefale. Stor TAK til Anne -Lise !
God service med mulighed for at ændre på ordren, så det kom til at passe præcist til vores forskellige puder og dyner. Dejligt, at man kan bestille dynebetræk i andet end de typiske danske størrelser.... Toon meer
HMT Design er en dansk virksomhed med knap 40 års erfaring. Vi har egen systue placeret i Silkeborg, hvor vi hovedsageligt producerer lagner, rullemadrasser, sengelinned, sengetæpper og pyntepuder. HMT Design tilbyder produkter i gode kvaliteter og med mange farvemuligheder. Vi kan producere efter specialmål og har hurtig levering. Vi ønsker at fastholde personlig, troværdig og faglig service og vejledning til vores kunder. Så giv gerne jeres feedback. Med venlig hilsen HMT Team
Eksportvej 7, 8653, Them, Denemarken
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Vi modtog god hjælp og en super fin service.
De købte lagerne lever 100% op til forventningerne - i stofkvalitet, pasform m.v.

Antwoord van HMT Design
Meget søde og imødekommende i kundeservice. Jeg skulle have en specialsyet rullemadras - og det fik jeg på tre dage - inkl. levering. Alt var perfekt.

Antwoord van HMT Design
Vi fik (købte) et fint nyt sengetæppe i en god kvalitet, og alt forløb godt, vi fik 20% i rabat, efter lidt misforståelser. Så alt i alt en god oplevelse 👍🏻😊

Antwoord van HMT Design
Rigtig skøn økologisk rullemadras til fin pris og EKSTREM hurtig levering. (Bestilte aften og den var fremme næste formiddag - det vil jeg ikke forvente/kræve af nogen, men det var da utrolig dejligt!)

Antwoord van HMT Design
Sjældent har jeg fået så venlig og kompetent hjælp , pr tlf, vedrørende køb.
Største anbefaling herfra.

Antwoord van HMT Design
Jeg bestilte en vare der ikke levede op til mine forventninger, men det blev hurtigt løst i kundeservice uden problemer. En pakkelabel blev sendt så jeg kunne returnere og en ny vare blev bestilt og afsendt istedet.👍

Antwoord van HMT Design
Virkelig fine kvalitetsprodukter og god service.

Antwoord van HMT Design
Der kom lige hvad jeg have bestilt inde for 3 dag.. super hurtig og super nemt.. og lige hvad jeg skulle bruge :)

Antwoord van HMT Design
Rigtig god kundeservice- svarer hurtigt, hurtig levering og meget tilfreds med varen

Antwoord van HMT Design
Det tog nogle dage fra jeg havde bestilt det lækreste sengetæppe og til det kom. En skøn gave at forære væk. Det blev modtaget med store smil og glæde.

Antwoord van HMT Design
Jeg fik hurtigere levering end lovet og det er god kvalitet.