Hobbyresort Reviews

1. Hobbywinkel

Duizenden creatieve materialen voor het maken van kaarten, scrapbooks, planners en meer. Snel en direct uit voorraad geleverd. Bestel doordeweeks voor 15:00 uur en je bestelling wordt dezelfde dag nog verzonden (bestellingen met pre orders uitgezonderd). Groot assortiment stempels en aanverwante artikelen van o.a. Lawn Fawn, Mama Elephant, StudioLight, Tsukineko en meer!

Uitstekend

Vraagt klanten om een review

Alle reviews

15 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wij controleren reviews

Fantastisch

Fantastisch! Snelle verzending en ik werd er op geattendeerd dat ik iets dubbel had besteld. Super fijn.En scherp geprijsd

7 november 2025

Goede communicatie

Fijn contact gehad, wanneer er een keer iets fout was met een product. En dat door Hobbyresort werd opgelost.

27 augustus 2025

Top bedrijf

Vanaf het begin, geweldige communicatie. Binnen 5 min antwoorden op mijn vragen, niet een keer maar IEDERE keer.

Ik wilde een grote hoeveelheid, ze gingen zelfs naar hun magazijn (andere gebouw) om te kijken of ze de aantal in voorraad hadden.

Bezorging was super snel - in de middag besteld, volgende dag, einde van de ochtend al in huis.

Uitstekend verpakt. Kwam onbeschadigd aan. Bij het openen van de pakket waren mijn artikelen heel mooi ingepakt.

110% tevreden met mijn artikelen. Precies waar ik naar zocht. Uitstekend kwaliteit.

Ik heb veel websites vergeleken voor prijzen en Hobbyresort.nl was de goedkoopste. Echt waarde voor mijn geld gehad.

Voortaan zal ik Hobbyresort.nl gebruiken voor al mijn creativiteit benodigdheden.

Ik raad ze heel hoog aan.

From the start great communication. Went the extra mile to go and check at another location wether the amount l wanted of the item was in stock.

Super fast delivery.

Excellent packaging. 110% satisfied with my items. They are exactly what l was looking for and wanted.

Great price. Compared price to many different websites. This company was by far the cheapest price with the best quality.

I would most definitely go to Hobbyresort.nl for future creativity needs.

I highly recommend Hobbyresort.nl

24 januari 2024
Reviews in alle talen tonen. (23 reviews)