God service, og bordtennis sættet i overraskende høj kvalitet. Var til mit 9 årige barnebarn og mor er modstanderen (men også far når han er hjemme). Og begge forældre kæmper mod hinanden henover spi... Toon meer
Kæmpe scam.... Tingene bliver solgt til overpris.. søg rundt på nettet og du finder det billigere
Jeg modtog aldrig noget trackingnummer fra DAO, som jeg havde valgt som leverandør. Kontaktede Hobbysport efter 3 dage, da jeg var en smule bekymret. Min henvendelse blev taget meget alvorligt og der... Toon meer
SÅ smart! Nem bestilling og hurtig levering af bordtennissæt. Super nemt at sætte op og fylder ingenting i tasken. Stuen er omdannet til en kamparena for hele familien og vi overvejer nu et score... Toon meer
Hobbysport er en dansk webshop, der har til formål at fremme og udvikle hobbysport. Vi ønsker at inspirere alle til at engagere sig i fysisk aktivitet, og samtidig have det sjovt med udstyr i høj kvalitet. Hobbysport - Enjoy your game
Denemarken
- hobbysport.dk
Heeft 50% van zijn negatieve reviews beantwoord
Kæmpe scam....
Kæmpe scam....

Antwoord van Hobbysport
Virkelig god service
Virkelig god service! Fik lynhurtigt tilsendt en ny vare pga. en defekt i et bordtennis-net.
Hurtig og effektiv
Hurtig levering
Levering
Jeg glemte at hente en pakke og den blev sendt retur, jeg skriver det som det er til firmaet, de sender pakken igen uden beregning
For dyr i forhold til konkurrenter
Jeg var desværre for hurtig til at handle hos jer. Så efterfølgende den samme vare til ca. 150 kr. billigere end jeres pris.
Der fulgte så en “gave” med - uden brugsanvisning. Nogle malede fjer med en gummidut i spidsen, så jeg er lidt skuffet.
hurtig og nem
Produktet er dyrt i forhold til…
Produktet er dyrt i forhold til holdbarhed og det er super ærgerligt.
Hurtig ekspetition og pakket forsvarligt