Helaas kan ik geen halve ster geven, want dit bedrijf verdient niet eens een ster!! NÓÓIT IETS BESTELLEN Bestelling komt nooit aan, meerdere klachten via de mail gestuurd en iedere keer weer op... Toon meer
Wat een fijne site. Duidelijk en overzichtelijk! Mooie items in de webshop! Ik heb zojuist 5 kledingstukken besteld.. ben ontzettend benieuwd. Meteen en besteloverzicht ontvangen in de mail. Tevreden!... Toon meer
Onbetrouwbare dropshippers. Je bestelt slippers die helpen tegen hielspoor en je krijgt Chinese troep, veel te klein, dus je krijgt juist moeilijke voeten. Bij beroep op ontbinden koop binnen 14 dagen... Toon meer
Het product is uiteindelijk aangekomen, maar een stuk later dan verwacht (twee weken na de bestelling), terwijl het om een ventilator ging midden in de hittegolf. Ze beloven het dezelfde dag o... Toon meer
Houd rekening met het volgende
Heeft 22% van zijn negatieve reviews beantwoord
Had ik vooraf maar naar de reviews…
Had ik vooraf maar naar de reviews gekeken. Je denkt bij een normale winkel te bestellen maar dat blijkt toch anders.
Hele lange levertijd en geen enkele communicatie bij vragen.gekukkig maar 1 blouse besteld. Maar nooit weer!

Antwoord van Hofmalen
Het is een overzichtelijke website en…
Het is een overzichtelijke website en na de bestelling krijg je duidelijke informatie over het voortgang van het bestelproces in je postbakje.

Antwoord van Hofmalen
Bestelling verliep goed en hopelijk de…
Bestelling verliep goed en hopelijk de levering ook. Dat verwacht ik van wel

Antwoord van Hofmalen
Dit bedrijf doet alsof je wanneer je…
Dit bedrijf doet alsof je wanneer je voor 2300 besteld ze het die dag versturen. Ze doen alsof ze in Haarlem en Amsterdam zitten ,dit klopt niet het komt uit Hongkong.
Op 1 juli heb ik een rok besteld ,deze is nog steeds niet verzonden. Deze zou voor de helft van de prijs zijn 28,80.euro. Bij Temu staat hij voor 14,50.Ik heb gevraagd of ik mijn geld terug kan krijgen. Dat is niet mogelijk. Wil iedereen waarschuwen : trap niet in hun gelikte website en hun onbetrouwbare beloftes. Denk dat ik mijn geld kwijt ben. Al eerder gelezen dat het oplichters zijn en dat geloof ik. Heb de indruk dat het bedrijf mijn verhaal wat slechter Nederlands gebruikt om mij dom te doen lijken. Zegt wat over het bedrijf. ook bij het vragen over mijn review is er weer het slecht geschreven verhaal gebruikt. Ik wil nog steeds mijn geld terug en de rok is nog steeds niet verstuurd . het is een onbetrouwbaar bedrijf.

Antwoord van Hofmalen
Makkelijk te bestellen en snelle…
Makkelijk te bestellen en snelle levering

Mooie kleding
Mooie kleding. Mooie peijs. Nu hopelijk ook snel geleverd

Antwoord van Hofmalen
Vlotte en heldere website MAAR opvolging sputtert
Heldere website met goede productomschrijving en vlotte bestellingsprocedure.
MAAR: de bestelling laat wel echt lang op zich wachten en de link naar "volg uw bestelling" werkt niet meer.
Ook werd me een Cash Back beloofd en ook daar hoor ik niets meer van....

Goede prijs/kwaliteit
Mooie website, mooie producten en goede prijs/kwaliteit verhouding.

Antwoord van Hofmalen
Wat een totale criminele bende
Wat een totale criminele bende. Diefstal, leugens. Leugenaar. Dit moet letterlijk verboden worden. Dit bedrijf mag niet meer bestaan. Criminele bende met je schoenen. Nooit meer bij hun bestellen. Schoenen uit china hebben geen enkel kwaliteit Je krijgt geen retour en geen geld terug.

Antwoord van Hofmalen
Ik hoop dat het product goed is
Ik hoop dat het product goed is, dat weet ik nog niet, maar de aankoop verliep soepel en de website is geweldig. Ik heb de bestelling geannuleerd en wacht op mijn terugbetaling.

Antwoord van Hofmalen
Fijne internet shop met mooie…
Fijne internet shop met mooie artikelen. Excellent

Antwoord van Hofmalen
Leveren voor hetgeen betaald is
Leveren voor hetgeen betaald is. Dit bedrijf reageert en levert helemaal niets. Dit is puur nep.

Antwoord van Hofmalen
Is nog geen ster waardig rommel uit China
Is nog geen ster waardig. Denk je Nederlands bedrijf te zijn verkopen ze rommel uit China Zeer slechte kwaliteit. Als je wil retourneren dan moet je zelf de verzendkosten naar China betalen. Ik koop hier niks meer stelletje oplichters

Antwoord van Hofmalen
Via de online webshop iets gekocht en…
Via de online webshop iets gekocht en daarna bleef de website hangen en ontving ik geen mailbevestiging. Via ideal had ik toen al betaald en dat geld ben ik kwijt.