Helaas kan ik geen halve ster geven, want dit bedrijf verdient niet eens een ster!! NÓÓIT IETS BESTELLEN Bestelling komt nooit aan, meerdere klachten via de mail gestuurd en iedere keer weer op... Toon meer
De firma Hofmalen heeft mij om informatie gevraagd die ik al meerdere keren gegeven heb via de mail. Het laatste nieuws is dat de leverancier vertraging heeft. Het is iedere keer wat anders , mijn gel... Toon meer
Wat een fijne site. Duidelijk en overzichtelijk! Mooie items in de webshop! Ik heb zojuist 5 kledingstukken besteld.. ben ontzettend benieuwd. Meteen en besteloverzicht ontvangen in de mail. Tevreden!... Toon meer
NIETS BESTELLEN Deze site wordt in BE als frauduleus aangegeven door de federale politie. Ikzelf had iets besteld dat nooit is aangekomen. Na schriftelijk kontakt met "zogenaamde" klantendienst had ik... Toon meer
Houd rekening met het volgende
Heeft 22% van zijn negatieve reviews beantwoord
Oplichters !!!
Oplichters !!! Neppe sites !!!
Kleding besteld via Hofmalen.nl Amsterdam. Lang bezorgd tijd.
Kleding komt uit Hong Kong hele slechte kwaliteit in de omschrijving staat linnen vermeld maar krijg polyester binnen !!!
Retourneren is niet mogelijk !!!
Bij meerdere keren mailen om retourneren geen reactie.
Mensen Niet aanraden deze site !!!!!!

3 x linnen blouse
bestelling en betaling ging erg vlot en probleemloos.

Mooie webshop
Mooie webshop, duidelijke maten, mooie bikini's, goeie prijs..

Antwoord van Hofmalen
super snel geregeld vriendelijke…
ik was blij dacht ik met hofmalen
maar nee 30 juni een bestelling voor een honden matje gedaan
dacht dat het binnen 2 dagen wel bezorgd zal worden
is nou bijna 14 dagen later ?!
ik ging hier de reviews lezen over hofmalen die zijn niet zo best
er woord veel gescheven dat de webshop zijn spullen uit asia haald
begin het nu wel te geloven
dat had ik zelf ook wel daar kunnen bestellen had me de helft gescheeld
ik heb inmiddels een koel matje gekocht in een andere webshop kwam met 2 dagen binnen zo kan het
jij krijgt hem gelijk terug je matje
ps ik koop nooit meer hij jou
s6

Antwoord van Hofmalen
Prijs kwaliteit is top en snel…
Prijs kwaliteit is top en snel bezorgd.. voor herhaling vatbaar

Niet hier kopen.
Niet hier kopen.
Na alle negatieve reviews online besloot ik voor de zekerheid zelf een kleine bestelling te plaatsen, puur als test. Helaas bevestigde dat precies waar anderen al voor waarschuwden.
De website ziet er netjes uit en lokt je met enorme kortingen die bijna te mooi zijn om waar te zijn. Achter die mooie buitenkant lijkt echter gewoon een dropshipping-webshop te zitten. De producten worden vanuit China (of via een Chinees distributienetwerk) verzonden, waardoor je lang mag wachten. En als het pakket eindelijk binnen is, laat de kwaliteit flink te wensen over. De trui die ik kreeg was eerlijk gezegd meer geschikt als een gordijn zodat je de buren niet meer hoeft te zien dan als kledingstuk.
Ook retourneren lijkt allesbehalve eenvoudig, en online zijn er genoeg vergelijkbare ervaringen te vinden over lange levertijden, slechte kwaliteit en problemen met terugbetalingen.
Mijn "test" heeft in ieder geval één ding bewezen: de negatieve reviews zijn er niet voor niets. Bespaar jezelf de frustratie en bestel gewoon bij een betrouwbare webshop.

Leuke aanbieding
Leuke aanbieding, mooi model en nog eens geweldige kleuren.

Antwoord van Hofmalen
Duidelijke weergave van de produkten en…
Duidelijke weergave van de produkten en van de voorwaarden.

Goede price
Goede price, nice winkel, leuk omdat iemand contakt met mijn te nemen als ik heb product gekocht.

Antwoord van Hofmalen
Snelle levering en erg mooie producten
Snelle levering en erg mooie producten.
Zeker een mooi product en goede service.

Antwoord van Hofmalen
Drama,ten eerste duurde het 3 weken…
Drama,ten eerste duurde het 3 weken voor dat ik mijn bestelling kreeg,bleek uit China te komen.ten gevolgen de maat die ik heb besteld viel veel kleiner uit.ze reageerde wel op mijn klachten, ze deden een voorstel om 25% van mijn aankoop bedrag te vergoeden want als ik dit terug moet sturen gaat het vaak moeizaam en ik moet de retourzending zelf betalen. Aangezien het 100€was ben ik niet akkoord gegaan met de 25%.dus heb retour gedaan wat me 34,95 kosten. Heb 6 mei het retour gedaan maar het is nog steeds niet op de bestemming😡 wat een oplichters..