Supernöjd. Hög kvalitet på produkterna och superbra bemötande och support från personalen när PostNord i vanlig ordning strulade till det med leverans. Men jag fick mina saker och kunde inte vara mer... Toon meer
Riktigt schysst löst av er att skicka muc offs kedjekit & en flaska tvättmedel då jag fick vänta väldigt länge då jag hade beställt Motuls kedjekitt (smörj & rengöring) som var försenat från Motuls si... Toon meer
Köpte backspeglar till hojen. Tidigare recensioner nämnde att de passar fint på min modell, alltid osäkert i vilken grad man kan lita på dessa recensioner men jag testade. Priset var bra och jag kan n... Toon meer
Mycket bra och snabb service med tydlig information om status på beställningen. Dessutom separat mailinformation med information om just den produkt jag köpt och hur jag ska montera/installera den. Ha... Toon meer
Vi på Hojstyling värnar om 100% nöjda kunder. Vi hjälper dig mer än gärna med att hitta rätt och allt som berör mc-styling och mc-tillbehör. Om du saknar något på vår sida, behöver hjälp att montera eller vill ha inspiration och tips. Kontakta oss så hjälper vi dig!
Museigatan 2, 45150, Uddevalla, Zweden
- 0522-78 04 44
- info@hojstyling.se
- hojstyling.se
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Mycket bra
Bra produkt och uppfyller mina förväntningar. Snabb leverans.
Det skulle vara trevligt om hemleverans var möjlig för brevlådor paket. Men annars väldigt nöjd.

Snabbt och smidigt
Beställning och leverans gick snabbt och smidigt precis som man förväntar sig

Antwoord van Hojstyling Sweden AB
Supernöjd med backspeglar och blinkers
Supernöjd med backspeglar och blinkers. Snabb och bra leverans.
Rekommenderas

Antwoord van Hojstyling Sweden AB
Snabb leverans och bra pris på det jag…
Snabb leverans och bra pris på det jag köpte. Kommer definitivt handla här igen.

Lite längre leveranstid…
Fick vänta en ca vecka extra på mina lampor, så leveranstiden stämde inte riktigt men vad som stod på sidan. Men annars bra! Svarar snabbt på mail.

Antwoord van Hojstyling Sweden AB
Det fungerade väldigt bra den kom…
Det fungerade väldigt bra den kom mycket tidigare än vad jag hade tänkt mig kanon 😀

Super
Köpte ett par backspeglar, oväntat snabb leverans samt fick ett mail med instruktioner hur jag skulle installera de. Rekommenderar starkt.

Antwoord van Hojstyling Sweden AB
Transport och lampa enligt info
Transport enligt info. Bra produkt, stämde med beskrivning. Dubbelframlampa. Info på hemsidan beskrev rätt.

Antwoord van Hojstyling Sweden AB
Mailade en fråga och fick ett bra svar…
Mailade en fråga och fick ett bra svar inom några timmar vilket gjorde att jag beställde den rekommenderade produkten. Passade perfekt.

Perfekt
Perfekt! Snabb leverans, bra kvalitet och passade klockrent på hojen!

Bra service
Bra och tydlig information inklusive uppdatering.
Leveranstiden blev längre än förväntat men inte oskäligt lång.

Antwoord van Hojstyling Sweden AB
Som alltid snabb leverans och bra…
Som alltid snabb leverans och bra kvalité på produkterna. Motsvarar som vanligt förväntningarna

Enkel och översiktlig hemsida
Enkel och översiktlig hemsida. Bea beskrivning av produkten. Snabb leverans.

Handlat tidigare
Handlat tidigare. Bra priser produkter.
Snabba leveranser.

Mycket bra!
Mycket bra produkt och fantastiskt fin service! Snabbt och enkelt!