Heb een portemonnee besteld en na 2 maanden was het pasjeshouder al helemaal slap. Pasjes vallen eruit, best een miskoop. Gemaild dat dit gebeurd is, tot op heden geen reactie gehad. Je kan beter iets... Toon meer
Net zoals iedere reactie hier ben ook zo dom geweest en niet eerst de reviews gelezen. Weken geleden iets besteld en niks ontvangen. BESTEL NIKS BIJ HOLDIUS. Mijn advies is als je toch hebt besteld e... Toon meer
Na 3 maanden eindelijk een portemonnee (pasjeshouder) binnen gekregen. Een heel ander model dam besteld überhaupt maar hij is binnen. Voor 29,99 euro totaal niet de moeite waard. Je kan nog beter op A... Toon meer
12 febr besteld nu bijna 3 maanden verder nog steeds geen portomonnee krijg ook geen antwoord (meer) op mails. Echt schandalig
Oplichting
Oplichting. Bestelling gedaan begin januari en betaald. Krijg je een mailtje met bevestiging van bestelling en dat je dan de bestelling kunt volgen. Dat is dus niet zo.
Geen inschrijving bij Kamer van Koophandel.
Helaas ......toch nog
Helaas, ik ben er ook ingestonken. NIET BESTELLEN. Update: op 20 maart toch onverwachts een secure wallet ontvangen via de post. Weliswaar niet degene die ik besteld had maar toch......😀
In december een portomonee besteld en…
In december een portomonee besteld en als eerste kreeg ik geen track en trace code.
Na het opvragen van een T&T kan ik zien bij welke stap mijn bestelling is.
Helaas is er nog nooit wat veranderd aan die status meer als een maand later.
De klantenservice reageert wel op mijn vragen maar geven geen antwoorden waar ik wat mee kan.
Ik moet alleen maar wachten van hun en ze willen mijn geld niet terug storten.
Echt waardeloos.
Maand geleden via facebook besteld
Maand geleden via facebook besteld. Nog niets ontvangen. Steeds n mailtje dat ik geduld moet hebben en een verwijzing naar een zg tracking die steeds op dezelfde status blijft staan. Ik begrijp ook niet dat Facebook zulke bedrijven toe laat en heb inmiddels een klacht ingediend. Hoop dat anderen dat ook doen. Mischien helpt het.
Besteld op 8 januari en nog steeds…
Besteld op 8 januari en nog steeds niets ontvangen. Lijkt inderdaad oplichterij. Per mail blijven ze volhouden dat het onderweg is en weigeren geld terug te storten. Telefonisch zijn ze niet te bereiken.
Niks ontvangen
Niks ontvangen. Bestelling al maand geleden. Oplichters.
Zijn inderdaad oplichters
Zijn inderdaad oplichters. Bij bestelling geven ze een bestelnummer op, waarmee je zogezegd je bestelling kan voigen, doch dit nummer is fake.
Het "bedrijf" verkoopt ook maar 1 product wat op zichzelf al raar is en hebben een random adres in Parijs.
Ik heb de aankoop gedaan via facebook en hopelijk zal Visa mij terugbetalen.
Pure oplichterij
Pure oplichterij! Trap er alsjeblieft niet in. Je betaalt, maar krijgt niks bezorgd.
Als je zgn je bestelling kunt volgen zie je constant dezelfde info. 'Het is onderweg'
Wallet 4 weken geleden besteld en nog…
Wallet 4 weken geleden besteld en nog steeds niets ontvangen! Van de klantendienst krijg ik steeds hetzelfde nietszeggende bericht.
Hoe kunnen we hier klacht tegen indienen?
Product besteld en niet ontvangen
Product besteld en niet ontvangen. Zelfde verhaal als iedereen. Klantenservice blijft volgehouden dat het is verstuurd maar dat is op 11 januari geweest en inmiddels 20 dagen later nog steeds niks ontvangen. Heb het 5 januari al besteld. Krijg inmiddels ook geen reactie meer van de klantenservice. Oplichters eerste klas.
Hier niet kopen,
Hier niet kopen,
Reviews zijn allemaal op 1 dag geschreven.
Geen keurmerk of waarborg merk op de site te vinden.
Adres is een random winkel centrum in parijs.
Site draait maar op 1 product.
En 50% korting, is mij iets te mooi om waar te zijn.
Scammers
15 januari besteld, niks ontvangen.
Diverse mails gestuurd met een standaard antwoord terug, link die ze meesturen werkt niet. Zij zeggen dat de link perfect werkt. Als je vraagt wanneer ik de wallet kan ontvangen, krijg je geen antwoord.
Bijna 1mnd geleden een Wallet besteld
Bijna 1mnd geleden een Wallet besteld, nog niets ontvangen en steeds t zelfde automatische antwoord. Bestel nooit meer iets bij Holdius, wat een nep zooi..!!!😡😡😡
23 dagen geleden besteld. NIKS
23 dagen geleden een portemonnee besteld.
Elke keer standaard automatische antwoorden waar je niks mee kan.
Oplichters en moeten worden berecht.
Bijna 3 weken geleden een wallet…
Bijna 3 weken geleden een wallet besteld. Nog steeds niet ontvangen. Traceercode werkt totaal niet. Op e-mailtjes krijg ik een standaard antwoord.
Dit riekt naar oplichting.
holdius.nl
Besteld via holdius.nl. Helaas nooit iets ontvangen. Helpdesk reageert wel, maar zegt dat het langer kan duren. Zelfs vanuit China duurt het geen maand. Dus ik verwacht niet dat ik nog iets ga ontvangen.