Vi har hyrt bil på Sardinien genom Holiday Drive två år i rad och varit nöjda båda gångerna. Bra service och inga problem när vi hämtat och lämnat bilen. Inte heller några problem med själva bilen. De... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Vi hyrde bil av Holiday Drive under sommaren i från Nice. Var orolig innan då detta var första gången i Frankrike. Fungerade fantastiskt bra från bokning till återlämningen av bilen så ska jag hyra... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Hittade holiday som ett billigare alternativ än de andra mer kända aktörerna . Blev nästan lite orolig över att det var så mycket billigare än att gå direkt till Europcar. Men , allt fungerande myck... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Har hyrt bil 3 gånger via Holiday Drive i Italien och det har fungerat helt felfritt utan några konstigheter allt vid upphämtningen och återlämning. Riktigt bra service att kunna ringa och prata med d... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
VÅR FILOSOFI En biluthyrning är ofta en viktig del av semestern. Att boka med Holiday Drive ska vara enkelt, tryggt och transparent. Det viktigaste för oss är att du som kund är nöjd och att du kan känna dig trygg genom hela processen. Vi erbjuder konkurrenskraftiga och tydliga priser, all-inclusive-paket med omfattande skydd mot oförutsedda kostnader samt en smidig och enkel bokningsupplevelse – för en problemfri hyrbilshyra. HUR HOLIDAY DRIVE FUNGERAR Holiday Drive är en hyrbilsförmedlare som erbjuder all-inclusive hyrbilslösningar på över 6 000 destinationer världen över. Vi äger inga bilar själva, utan samarbetar med noggrant utvalda internationella hyrbilsleverantörer. Genom att arbeta med ledande leverantörer på varje destination kan vi erbjuda ett brett utbud av biltyper med hög tillgänglighet och god standard. PRIS & SERVICE Tack vare vår volym och våra internationella samarbeten kan vi erbjuda mycket konkurrenskraftiga priser, som vi för vidare till våra kunder. Våra paket inkluderar alltid: Obegränsad körsträcka Lokala skatter Försäkringar vid skada eller stöld Självriskåterbetalning Det innebär en tydlig och trygg lösning utan oväntade kostnader eller dolda avgifter. Alla hyresvillkor framgår tydligt i hyrvouchern. Våra samarbetspartners finns på flygplatser och centrala uthyrningsstationer världen över och erbjuder vägassistans dygnet runt.
5 tr Valhallavägen 86, 114 27 , Stockholm, Zweden
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Reasonable price. Includes sometimes extra insurance. Covers several different companies and places.
THIS IS A SCAM! We booked a rental car in Mexico. When we got there, we needed to pay an additional 1500 USD in insurance, even though our booking includes full coverage. AVOID AT ALL COSTS!
There was no opportunity to cancel without losing all the money we had already paid. The company argued that we needed to buy the extra insurance because we didn’t have a credit card. But because we had prepaid everything in advance, this makes no sense. I have rented cars many times before, but never been scammed like this! DO NOT USE THIS COMPANY!

Antwoord van Holiday Drive Scandinavia AB
Kan verkligen rekommendera!
Fick tips genom en resegrupp till Italien på fb. Kändes tryggt med en svensk förmedlare och kundtjänst när jag hört så mycket konstigt om hyrbilsfirmor.
+ Fick hjälp manuellt med att boka till nästa dag då det egentligen var för nära inpå. (Trevlig direktkontakt, ingen jobbig växel.. en torsdag eftermiddag/kväll!)
+ Saknade kreditkort upptäckte vi efter vi bokat.. Fick hjälp med detta också! Och om det inte skulle gått så erbjöd dom att vi skulle få pengarna tillbaka även om det var vår miss!
Vi fick 4 dagar dagar med bil i Italien som kändes säkra när vi visste att om något händer får vi hjälp ett samtal bort.
Bilfirman blev Avis - det gick bra där också. Vi filmade bilden noggrant vid hämtning då den hade några små repor. Men vi fick använda den filmen som bevis vid lämning att dom fanns där sedan innan då dom trodde det var vi.. Sedan var det inga konstigheter :)
Kommer definitivt använda mig av Holiday Drive igen!

Antwoord van Holiday Drive Scandinavia AB
Det fungerade utmärkt att anlita Holiday Drive. Att hyra bil är annars ofta såväl irriterande som oroande tycker jag. Kontaktar man ett bilhyrföretag direkt i Sverige får man ofta diffusa svar hur man ska hantera att agenten på plats, när man hämtar sin bil, försöker sälja på en fler försäkringar och målar upp alla kostnader som kan drabba annars. Ni var berömvärt tydliga och sa att jag skulle tacka nej. Också bra med svenskspråkig kundtjänst och priset blev lägre via er än direkt via bilhyrföretag.
Bra erbjudande och bra service! Vi fick ett bra pris och det kändes tryggt att veta att man inte behövde köpa till något på plats. Allt gick väldigt smort. Vi hyrde bil i en vecka i Italien. Kan rekommendera!
Holiday Drives levererar en förstklassig biluthyrningsupplevelse som imponerar på alla nivåer.
Det som verkligen skiljer Holiday Drives från resten är deras oöverträffade service. Personen jag talade med var inte bara kunnig och hjälpsam utan också genuint intresserad av att göra min upplevelse så smidig och trevlig som möjligt. De tog sig tid att lyssna på mina behov och erbjöd skräddarsydda rekommendationer för att säkerställa att vi fick exakt den bil som passar bäst för våra behov och preferenser.
Vad som är ännu mer imponerande är att allt ingår i priset. Det finns inga dolda avgifter eller oväntade kostnader som kan förstöra budgeten. Det är så befriande att kunna boka en bil och veta att man inte kommer att bli överraskad av några extra avgifter när man lämnar tillbaka bilen.
Sammanfattningsvis kan jag starkt rekommendera Holiday Drives till alla som letar efter en pålitlig och förstklassig biluthyrningsupplevelse. Med deras enastående service och transparenta prissättning kan du vara säker på att du får valuta för pengarna varje gång.
I have been using Holiday Drive for a number of years and is always turning to them when I need to rent a car. Before using Holiday Drive I would sometimes turn to a local rental service in my destination country, but I experienced that each rental company might have their own rules and add-ons needed, which made the whole process uncertain.
The main reasons for using Holiday Drive is the good service and the peace of mind I get by renting though them.