Holland Casino Reviews

1,3

Moet toegeven het is niet meer zoals vroeger. Voorheen rond 2020/2021 leek het wel alsof de win kansen groter waren. Toen kon ik met €100 nog aardig wat bonussen krijgen op slots. Nu mag je van geluk... Toon meer

Ai is heel duidelijk De combinaties in het poker die vallen zijn uitzonderlijk!! Ik verdenk zeker ook thuis spelers, want het valt op als je al eens aan het winnen bent, komt er altijd 1 van die... Toon meer

Vroeger was ik live vip speler t/m 2020, sindsdien nooit meer binnengelopen. Online liet men mij gisteren een account openen, verifiëren en storten. Vervolgens krijg ik een melding dat ik niet mag spe... Toon meer

ONTHOU 1 DING CASINO,'S ZITTEN ER NIET VOOR JOU ZE WORDEN SCHAT RIJK EN SPELEN VALS ! OF BONUSSEN KOMEN NIET MEER INEENS OF INEENS EEN POP-UP OMDAT JE WINNING KAN MAKEN ZE HEBBEN VELE TRUCJES ER WORD... Toon meer

Houd rekening met het volgende

Zeer slecht

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

102 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Nog 1 ster te veel

Nog 1 ster te veel
Valt meerdere keren uit onder het spelen.
Rollen vertragen en als je zelf de rol.stopt draait hij door.
1 grote misleidende bende.
Hoop dat ze het online gokken weer snel afschaffen in Nederland

5 juni 2024

Slechte, trage website

Een erg trage, onduidelijke website. Deposit bonussen die niet bijgeschreven worden na geactiveerd te hebben. Slots die niet laden. Slechter dan dit kan echt niet. Het gestorte bedrag gelijk na een poging tot openen van slots (eeuwig laadscherm) weer opgenomen.

3 juni 2024

Belachelijke actie

We hadden een voucher gewonnen en konden donderdag 30 mei vanaf 19.00 uur een kado uitzoeken in de pop up shops. Er stond een gigantische rij om de kado 's op te halen. Ik vind dit echt niet kunnen. Geef gewoon een bon of speelgeld.

30 mei 2024

Waardeloos!

Waardeloos! Site is zo onstabiel als het maar kan zijn. Continu om de 2 spins word je eruit gegooid. Steeds maar weer een foutmelding. Je kan het haast niet geloven dat zo een groot bedrijf zo een waardeloos website heeft. Kan je beter je geld in de put gooien. Betaald ook niet uit. Nooit zo een slecht online casino en website meegemaakt. Nooit meer voor mij!

30 mei 2024

Waardeloze website loopt steeds vast…

Waardeloze website loopt steeds vast tijdens het spelen van madame destiny waardoor je elke keer opnieuw kunt laden en dan verliest. Lijkt meer op oplichting zal hier daarom niet spelen want alleen maar en leuk spelen zit er niet in. Gewoon een waardeloze site! Je kunt beter spelen op betnation of onecasino daar win je soms nog eens wat en loopt de site niet om de 5 spins vast!

24 mei 2024

Als je winst maakt word je uitgesloten

Als je winst maakt word je uitgesloten.

Ik ben uitgesloten van het wedden op basketbal wedstrijden. Er is gecommuniceerd dat dit een managementbesluit is geweest en ze willen me zelf niet vertellen waarom.

Toevallig sta ik op een reële winst over een periode van twee weken. Als het €25.000 verlies was geweest had ik gewoon door mogen spelen. De live chat medewerker heeft gezegd dat ik mogelijk iets in strijd heb gedaan met de algemene voorwaarden. Vreemd dat je dan alleen wordt uitgesloten van het inzetten op basketbalwedstrijden.

Voor de restrictie plaatsvond werden meerdere bets beoordeeld door traders wat regelmatig een paar minuten kon duren. Bij Live wedden op basketbal maakt dit een wereld van verschil. De bets die in mijn nadeel waren werden geaccepteerd, de overige geweigerd.

Het is gewoon oplichterij

14 mei 2024

Een staatsgeorganiseerd bedrijf wat…

Een staatsgeorganiseerd bedrijf wat zelfs aanbiedingen en promoties blijft sturen ondanks dat je bij cruks geregistreerd staat.. hoe slecht. Als er meer met mij zijn dienen we een claim in.

15 mei 2024

Geband na totale inzet van 10 euro

Account aangemaakt, 4 bets geplaatst waarvan er 3 werden afgewezen. Vervolgens vertelde klantenservice mij dat mijn account is geblokkeerd net zoals de review onder mij. Ik zou zogenaamd de algemene voorwaarden niet volgen, maar ik krijg geen details dus ik geloof er niks van.

13 mei 2024

Minderjarige meisjes,geen ervaring…

Minderjarige meisjes,geen ervaring totaal niet vriendelijk,mijn vriendin mocht er niet in,net school kinderen achter de balie,andere oudere dame van de garderobe ging er ook zich mee bemoeien,nooit meer gaan.

11 mei 2024

Schandalig hoeveel moet je inzetten v…

Schandalig hoeveel moet je inzetten v je wat wint echt niet normaal gaat zeker slecht met t casino!!!!
Maanden speel je geen ene moer wil je laatste x hier net als t casino zelf slecht slecht.........

29 april 2024

Geblokkeerd

Geblokkeerd

Ik stuur mail want ga ervanuit misverstand

Maar als je niet bereid bent met ze praten over je inkomen of waarom je gokt over de telefoon word je geblokeerd

Beweren wetgeving ookal doen andere casino dit niet

Ik ga me toch niet laten verplichten te bellen met Holland casino over mijn eigen geld

Mag hopen dat ze deblokeren of me acount en data verwijderen...... Ik sta perplex hiervan

Ze zeggen me letterlijk dat als ik me informatie niet vrijgeeft aan hun ik een ander casino moet kiezen

Beter naar concurrent gaan voor je eigen veiligheid

Je mag je afvragen waarom ze zoveel over je geld en uitgaven willen weten. Ze zijn gewoon privé data aan het verzamelen deze schoften

20 april 2024

Bespaar jezelf de moeite

Bespaar jezelf de moeite. Valt NIETS te halen bij HC. Vanaf dec 2022 alleen maar verliezen. Nóóit maar dan ook nooit eens een keer iets gewonnen. Dan vragen ze zich af waarom mensen keihard weglopen naar de concurrent xD

18 april 2024

Top online casino

Top online casino. Veruit de beste van allemaal. Beste RTP in mijn ogen . Binnen een half uur op je rekening. Win al 3 dagen op rij en sta duizenden in de plus . Goede service. Snap die negatieve reviews niet . One casino dat is pas een big scam

7 april 2024

Hoofddeksel 😡

In de huisregels staat duidelijk geen hoofddeksel, maar maak in godsnaam een uitzondering voor dames die aan cancer lijden, zij willen ook een avondje uit, zonder gedoe bij de entree omdat ze niet meer op de foto lijken van voor de diagnose. Nee dat klopt bij chemo valt je haar uit, en verpest deze avond niet met een verzoek om zonder hoofddeksel op de foto te moeten…. Jullie moeten je schamen😡

24 maart 2024

Oplichters Holland casino breda😡

Gadverdamme ik word al weer woest nu ik deze review schrijf. Ik kwam voor de eerste keer in Holland Casino en wat had ik er zin in! Precies bij de laatste inzet (roulette kast) viel het balletje op mijn cijfer, ik sprong een gat in de lucht! Totdat er niks gebeurde op het scherm en ik ineens mijn inzet terug kreeg? Ho ho ho wat is hier aan de hand? Dus ik druk op de service knop, na 20 hele minuten kwam er dame aan die vervolgens weer haar leidinggevende moest roepen. Toen er eindelijk iemand bekwaam genoeg was om te controleren wat er was gebeurd was er te veel tijd verstreken om de laatste inzet te kunnen zien? En probeerde ze ons kort af te wimpelen door te zeggen maar je hebt helemaal niet ingezet! Hier klopte uiteraard geen zak van en toen werd er wijselijk naar de sticker op de kast gewezen “malfunction is no pay out!” Wel hebben ze ons nog 2 cola en bitterballen aangeboden voor als we terug zouden komen nou whoehoe dankjewel hè, niet dus!! Mij zie je nooit meer terug

30 maart 2024

Kan iemand me uitleggen waarom ze niks…

Kan iemand me uitleggen waarom ze niks vragen als je geld stort maar als je wilt opnemen allerlei documenten moet sturen al gaat het om een bedrag van paar euro’s en daarna krijg je de deksel, deze mail. We ontvangen graag een foto waarop je naast je gezicht je identiteitsbewijs vasthoudt. Dat kan een Identiteitskaart zijn, een rijbewijs of een paspoort.

Het is belangrijk dat je gezicht én de arm waarmee je je identiteitsbewijs vasthoudt volledig in beeld zijn. Daarnaast moet de tekst op je identiteitsbewijs volledig leesbaar zijn.

Let op! De foto mag niet digitaal

1 april 2024

Wat een slechte barpersoneel ze weten…

Wat een slechte barpersoneel ze weten niet wat ze op de kaart hebben van drank en zeggen gewoon hebben we niet ,ze kunnen ook geen fles openen. Eentje zei ga maar een milkshake halen. Omdat hij geen enkele wens van mij kon waar maken door geen kennis te hebben voor dit vak. Eindelijk iemand van de bedrijf managers, gevonden deze bekwame man heeft de gevraagde wijn meteen gevonden. Daarom twee sterren en geen een

31 maart 2024