Ik heb 13 nov jl. een bestelling geplaatst en betaald maar tot op heden nog niets ontvangen. Ik heb meerdere malen gebeld en berichten gestuurd via whatsapp maar geen reactie! Vraag me af of ik nu m... Toon meer
7 doosjes hakhoning besteld (verschillende smaken) Ik was al een tijdje opzoek naar de hakhoning die ze op de Tilburgse markt verkopen omdat ik nu in belgie woon. Bestelling was snel geleverd (2 dagen... Toon meer
Heel regelmatig koop ik hier bonbons en ander snoep, het is iedere keer weer een feestje om het uit te pakken en op te eten, zo verzorgt en erg lekker. Soms heb ik extra vragen of wensen en via mail o... Toon meer
Besteld na reviews te hebben gelezen maar niks ontvangen geen reactie op appjes of mailtjes zelf 1 ster is nog teveel!!! Mensen niet bestellen bij hun!!! Je bent je geld kwijt en de spullen krijg... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Bestel eenvoudig en snel een leuk snoepgeschenk. Een gevulde snoeppot, snoeptoren of snoepzak. Liever chocola of Franse nougat? Bekijk dan ons assortiment!
Breda, Nederland
- Info@hollyjolly.nl
- hollyjolly.nl
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Mensen keken ook naar
Snel verzonden en goede producten.
Snel geleverd goed op de hoogte…
Snel geleverd goed op de hoogte gehouden en netjes verpakt.
Zat ook nog een heerlijke attentie bij
Keurige bezorging en fijn contact
Toen ik mijn bestelling plaatste was het erg warm weer. Ik werd netjes gebeld of het goed was dat de bestelling later bezorgd werd om te voorkomen dat het eventueel in een magazijn bleef liggen. Was echt heel fijn. Nette bezorging alles keurig netjes ingepakt. Een dikke 10+
Als eerste een snelle reactie
Als eerste een snelle reactie, daarna een snelle verzending met track en trace. De enige die roet in et eten deed was de post met een leveringstijd van bijna een week. Maar voor Holly Jolly een dikke 4 plus
Ik was blij verast hoe alles zo netjes…
Ik was blij verast hoe alles zo netjes was verpakt
Spekjes zijn lekker vers niet zo taai…
Spekjes zijn lekker vers niet zo taai als ik ze ergens anders koopt en netjes verpakt is de snoep. De kids vonden ze banaantje spek erg lekker
Prima spul. Lekker en goed verpakt. Helaas is de levertijd wat langer dan verwacht.
Zie mijn commentaar onder bij de titel
Alles was heel snel geleverd en super service
Alles was heel snel geleverd! Er is zelfs gebeld met welke snoepsoort ik wenste! Al met al zeker voor herhaling vatbaar!
Webshop met persoonlijke touch
Webshop met persoonlijke touch, belde zelf om cadeauverpakking te personaliseren. Heel vriendelijk en professioneel in contact, product snel geleverd en naar verwachting.
Holly Jolly heeft super service
Een erg goede service, enorm vriendelijk en heel mooi verpakt! En dan zijn de producten ook nog eens heerlijk 😋