0 stjerner Fup og svindel Samme dårlig oplevelse som alle andre skriver om. Bestilt og pengene trækkes med det samme. Fik ingen ordrebekræftelse, skrev frem og tilbage med dem da de ikke kunne f... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Fup og svindel. Købt en grønmønstret skjorte i str. L til 399 kr. Det tog ret lang tid før pakken ankom. Mønster og farve var som på billedet, men mere positivt er der heller ikke at sige. Pakken... Toon meer
Dårligste oplevelse - hold jer langt væk Jeg handlede med dem tilbage i april - fik leveret forkerte varer - skulle betale ågerpris for returporto, hvilket jeg afslog. Har været i dialog med dem side... Toon meer
Jeg har oplevet det samme som mange af jer: Jeg bestilte 2 par sandaler via en Facebookannonce, modtog en billig kinesisk kopivare, og da jeg ville returnere, blev jeg bedt om at sende dem til Kin... Toon meer
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Mensen keken ook naar
Fup og fiduser
Fup og fiduser! Udgiver sig for et fint dansk modehus med tingene i orden, men sender det ringeste temu/shein l…
Når man vil returnere går der flere dage før man får besked og retur og får til sidst svar at de ikke kan give returlabel (på trods af at der i deres retur politik står at man blot skal anmode om dette)
Returadressen er.. ikke overrraskende i bagklogskabens lys.. kinesisk og som andre skriver bliver man bedt om selv at betale
HOLD JER VÆK!
Svindelfirma !!
Hold jer langt væk fra at handle i Holmgaard MODEHUS !
Den 25.8.24 købte jeg et par ortopædiske sandaler hos Holmgaard MODEBUTIK, som både var e-mærket og tilsyneladende dansk (se min anmeldelse fra 11.9. på nævnte ‘butik’).
Nu har jeg efterspurgt returformular og får svar fra Holmgaard MODEHUS !!
De opererer tilsyneladende under flere navne.
Vælger jeg at returnere med sporingskode (som er en betingelse), vil det koste kr 301 at sende til Kina (mit købs-beløb var kr 299).
Da jeg modtog pakken 5.9. var AFSENDER en adresse i Malmø.
Men jeg skal returnere til en adresse i KINA. Det gør jeg selvfølgelig ikke !!
Jeg ville have givet 0 stjerner hvis…
Jeg ville have givet 0 stjerner hvis man kunne. Jeg købte en bh til 300kr i en stor størrelse efter deres måleskema . Da jeg fik den vil jeg tro en med en lill a skål kunne bruge den, jeg bruger E . De tager ikke den retur men tilbyder mig 75kr til at købe for. Jeg kunne ikke drømme om at købe mere i det svindelfortagende , så lad endelig være med at købe derfra
Køb ikke varer her !!!!!
Køb ikke varer her !!!!!
De reklamerer med en bluse der er 100% bomuld - men i varen står 100% polyester
Falsk reklame
De reagerer ikke på henvendelser - og man kan ikke få pengene retur
Svindelfirma
Fupmagere
Fup fup. Bestilte 3 par Casper Shorts. Først gik der næsten 2 uger inden de kom. Da de så endelig. Var skuffelsen stor det der skulle være bomuld. Viste sig at være tyndt kunststof med print. Ikke bomuld overhovedet. Bare billigt bras. Ikke i nærheden af 800 kr. værd. Så hold jer langt fra Holmgård. Det er snyd og bedrag. Kinavarer.
Hvis du virkelig bare gerne vil købe …
Hvis du virkelig bare gerne vil købe på nettet - så gå langt, langt udenom Holmegaards Modehus.
De scorer dine penge - og det er jo nemt nok !!
men bytte en fejlvare er totalt håbløst.
Et præmie-eksemplar på dårlig købmandsskab
Meget ringe kvalitet
Bestilt shorts som var afbilledet på Facebook. Lækker kvalitet så det ud til og en fair pris. Alt fremstod som var det et dansk firma, men det hele er en stor løgn. Jeg har fået mine shorts fra Hongkong. De passer ikke og er af en meget ringe kvalitet. Køb ikke fra dette firma.
Smuk skjorte annonceret på FB
Skjorten bestilt, betalt men ikke leveret. Mail og telefon virker ikke - dårlig rating på Trustpilot, FUP, BESTIL IKKE!
FUPFIRMA
Jeg købte et par ortopædiske sandaler, som jeg troede var danske solgt af et dansk firma. De er noget kinesisk BRAS. De er så stive i sålerne, at jeg ikke tør gå med dem. Læste først trustpilot for sent. Har opgivet at sende retur. Kan dette FUPFIRMA dog ikke standses ?
Samme som alle de andre
Samme som alle de andre, hoppede i med begge ben og troede det var en dansk webshop. Modtog efter laaang tid 3 skjorter i ringe kvalitet fra Hong Kong, kontaktede dem for retur og skal selv betale retur til Hong Kong på min. 300 kr. - og så kan jeg jo ikke engang være sikker på at få mine 600 tilbage.
0 STJERNER!
0 STJERNER!
Dette firma er et svindler firma, de kun finde ud at at trække pengene, men ingen vare bliver leveret.
Jeg har ventet i over 14 dage, jeg er dybt forarget!!!
ALDRIG BESTIL FRA DETTE FIRMA!!!!
Du kan ikke regne med det er et dansk firma selvom de fremhæver det r dansk
Der stod det var en dansk virksomhed, men viste sig at være fra Hong Kong, har stadig ikke modtaget noget.
Fupfirma
Banken spærrede mit visadankort efter at jeg havde bestilt en tunika…fordi firmaet var i Hongkong. Al det besvær, der kommer ud af det!
Modtog efter 14 dage en skjorte som…
Modtog efter 14 dage en skjorte som overhovedet ikke passede i størrelse. Det fremgår ikke hvad størrelse skjorten er, eller hvad den er lavet af. Føles som kunststof. Er dårligt syet. Lugter grimt!
Skulle ha' læst Trustpilot før jeg bestilte.
Jeg bestilte sandaler fra hvad jeg…
Jeg bestilte sandaler fra hvad jeg troede var et dansk firma. Banken spærrede mit kort da pengene ellers ville overføres til en bank i HongKong. Selvom siden så pålidelig ud med telefon nr. Trustpilot med 4,5 * dansk flag m.m. gik jeg alligevel i netfælden med begge ben. HURRA FOR NETS OG EN HURTIG BANK
Dårlig kundeservice!!!!!!!!
Jeg kan overhoved ikke anbefale dette firma, dårlig kundeservice.De sendte mig forkerte bukser, og ville ikke betale returfragten til Kina. Tilbød mig 10o/o som kompensation for forkerte bukser.
Efter 12 mails frem og tilbage, endte det med 20 o/o refusion som, jeg håber at få.
Mvh. Lise H.
Jeg er desværre også gået i deres fælde…
Jeg er desværre også gået i deres fælde med deres dårlige retur politik. Købte 3 par shorts for 500kr. Elendig kvalitet og ingen hjælp og hente. Fik heller ikke læst trust pilot desværre men de slipper desværre for let da man ikke magter at tage kampen op med dem. Og hvis det koster 300kr at sende dem og man aldrig får de 500kr tilbage det magter jeg desværre ikke. Lotte firma
Desværre faldt også jeg i fælden
Desværre faldt også jeg i fælden, fordi jeg ikke læste trustpilot før køb😡
Jeg har fået en vare, der er dårlig kvalitet og alt for små - og der er ikke mulighed for at returnere varen.
Køb ikke her!!! Jeg fraråder alle!!!
Hold jer langt væk fra dette firma
Jeg bestilte 3 skjorter i bomuld/viskose og fik 3 i 100% polyester. Kan forstå, at jeg selv skal sende dem til Kina, selv om de på Facebook havde svaret en spørger "ja" produktet er dansk - hold jer langt væk fra dette firma. Overvejer at anmelde dem for falsk markedsføring
Gør det aldrig!
Gør det aldrig!
Jeg læste desværre ikke trustpilot inden jeg købte 3 kjoler til 600 kr.
finder ud af de kommer direkte fra Kina og skal returneres samme vej på egen regning, det koster halvdelen af kjolerne.
Snydt så det driver.
Jeg vil anmelde dette firma til Forbrugerombudsmanden 😡