Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Virkelig lækker kvalitet - jeg har købt meget af Holmm’s tøj, det kan betale sig at købe kvalitet.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Wir haben bei HOLMM ein Geschenk ausgewählt für unsere besten Freunde, welche gerade zum ersten Mal Eltern wurden. Der Onlineshop ist sehr user-friendly und erlaubt es einem verschiedene Produkte a... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

O melhor caxemira na venda, uma qualidade surpreendente. Você pode comprar roupas combinando, a fim de fazer alguns looks bonitos para os pais e filhos. A entrega foi impressionantemente rápida, as... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vores sønner har flere bodyer og striktrøjer fra Holmm (købt både på hjemmeside samt i Tinderbox) Alle items er af virkelig god kvalitet og holder til brug og vask. Ved køb på hjemmesiden oplevede j... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Kledingwinkel
  2. Kinderkleding

Geschreven door het bedrijf

HOLMM. is a high quality children’s clothing brand with the ambition to redefine luxury for the 21st century. Designed with an informal approach to elegance, our goal is to merge crafts- manship with Scandinavian simplicity, to create high quality designs with lasting appeal that you will cherish forever.

Contactgegevens

2 sterren
1 ster

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Tilfreds

Okay hurtig levering. Intet at klage over.

9 april 2021

Hej Maria,

Vi er glade for at høre at leveringen var fin.

Jeg håber at du har fået glæde at din bestilling, og at vi ses igen enten online eller hos vores forhandlere.

Rigtig fin service

4 april 2021

Hej Helle,

Mange tak for din anmeldelse. Dejligt at høre, at du er glad for vores service.

Vi håber snart at se dig på vores webshop.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Alles super

Alles super. Tolle und super hübsche Kleidung. Einzig der teure Rückversand ist ärgerlich.

11 februari 2021

Hallo Leba,

Vielen danke dass du unsere Kleidung tolle finde, es bedeutet uns viel. Wir sind traurig zu hören dass unser Rücksendeservice dir nicht gefallen hat, da wir unsere Kunden glücklich machen wollen. Aber wir liefern bereits versandkostenfrei auf alle bestellungen, daher soll man nur für Rücksendungen bezahlen.

Ich hoffe dass du immer noch zufrieden mit deine Produkten bist, und wir uns sehen im Webshop.

Viele Grüße

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Virkelig lækker tøjkvalitet men dårlig returservice

Virkelig lækker tøjkvalitet, men desværre dårlig returpolitik, hvor kunden bl.a. selv skal betale for den.

5 februari 2021

Hej Sissel,

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at du kan lide vores kvalitet og ikke mindst produkter. Beklager hvis ikke du synes vi har ydet den forventet retur service, det er vi kede af, da vi gerne vil gøre alle vores kunder glade og tilfredse. Men i modsætning til mange andre brands har vi valgt at give fri fragten på alle ordre og kundende skal derfor kun betale for evt. ombygninger eller returordre.

Jeg håber at vi med tiden kan give dig en 5 stjernet oplevelse og håber snart at se dig igen på webshop.

Hej Synnøve Frantzen,

Tusind tak for din anmeldelse, den er vi meget glade for. Det er dejligt at høre, at leveringen levede op til dine forventninger.

Høj kvalitet

Har købt tøj til min niecer. Tøjet er fantastisk kvalitet, og deres kundeservice er virkelig hjælpsom. Ikke sidste gang jeg har handlet her.

16 december 2020

Hej Kim,
Mange tak for din anmeldelse, det betyder rigtig meget for os. Vi er især glade for at modtage din feedback og høre at du har haft en god oplevelse med vores kvaliteter og kundeservice.

Vi håber snart at kunne byde dig velkommen igen på vores webshop.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super hurtig levering og VIRKELIG…

Super hurtig levering og VIRKELIG lækker strikbluse jeg modtog.

Pasformen er perfekt. Kan varmt anbefale at handle hos Holmm.

Det er ikke sidste gang jeg køber tøj derfra.

15 december 2020

Hej Gitte,
Du skal have mange tak for din anmeldelse, den betyder rigtig meget for os, men det betyder endnu mere for os, at at du har haft en god oplevelse.
Tusind tak for din positive feedback omkring vores pasform og kvalitet.
Dernæst er vi også rigtig glade for at høre, at leveringen af din ordre er kommet hurtigt frem og servicen har levet op til dine forventninger.

O melhor caxemira

O melhor caxemira na venda, uma qualidade surpreendente.
A entrega foi impressionantemente rápida, as roupas chegaram em apenas dois dias.
Eu só posso recomendar.

14 december 2020

Hello Vania,

Thank you so much for your nice review and reccomendation. We are very happy to hear that you like the quality and designs, and that the delivery was fast.

Hope to see you again soon on our website.

Best Regards,

originelle Geschenkidee

Der Onlineshop ist sehr user-friendly und erlaubt es einem verschiedene Produkte auszuwählen für Babys, Kinder und Erwachsene. Jedes Kleidungsstück ist genau beschrieben mit welchen Stoffen es hergestellt wurde.
Es ist bemerkenswert welche Qualität die Kleider besitzen und deswegen ist es meiner Meinung nach nur zu empfehlen.
Die Lieferung hat auch sehr gut und schnell funktioniert.

14 december 2020

Hallo Laurent,

Danke für deine wunderbaren Worter.
Wir freuen uns zu hören, dass du zufrieden mit der Onlineshop und die schnell Lieferung ist, und dass du die Qualität bemerkenswert finde. Das beduetet viel für uns.

Viele Grübe

Rigtig lækkert tøj

Alle items er af virkelig god kvalitet og holder til brug og vask.
Ved køb på hjemmesiden oplevede jeg god service og hurtig levering.

8 december 2020

Kære Marianne,
Tusinde tak for din fine anmeldelse den varmer, vi er rigtig glade for at du er tilfreds med vores produkter og service.

Rigtig god aften
Team HOLMM.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg bestilte den fineste striktrøje fra…

Jeg bestilte den fineste striktrøje fra Holmm af den bedste kvalitet. Det er bestemt ikke sidste gang jeg handler der.

Hurtig levering og god kvalitet. Kan klart anbefale andre, at handle der.

7 december 2020

Kære Marlene,

Tusinde tak for den fine anmeldelse og anbefaling, det er vi rigtig glade for.

Vi håber snart at se dig på vores webshop igen.

Team HOLMM.

Excellent

Excellent rapport qualité/prix, livraison rapide et un service après vente au petit soins. Une valeur sûre, je vous le recommande, bravo à toute l’équipe

6 december 2020

Hello Andrea,

Thank you for you review and your kind and warming words. Glad to hear that you are happy with quality, delivery and service.

Hope to see to soon on our webshop.

Best Regards,

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Det er det lækreste og blødeste…

Det er det lækreste og blødeste børnetøj. Kvaliteten er helt i top og super service. Kommer helt sikkert til at bestille mere af deres tøj!

5 december 2020

Hej Sandra,

Mange tak for din søde anmeldelse, den er vi meget glade for. Dejligt at høre, at du er glad for dit børnetøj og at du er tilfreds med den bløde kvalitet og service.

Håber at vi snart ses igen på webshoppen.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har efterhånden bestilt flere…

Jeg har efterhånden bestilt flere forskellige varer fra Holmm.dk.

Min oplevelse er overall:
God brugervenlighed på websitet Hollm.dk - nemt at finde varene og bestille på sitet.
Hurtig levering - Jeg har endnu til gode at mine varer ikke er kommet til tiden.
Kvaliteten af varerne er bare i en klasse for sig.
Har haft brug for kundeservice en gang og 5 min efter havde de fundet en løsning på mit problem.

Det er ikke sidste gang jeg køber fra Holmm.dk

4 december 2020

Hej Kasper,

Mange tak for din fine anmeldelse. Det betyder meget for os at høre så fine ord, og at websiten var nem at bruge. Dejligte at leveringen, kvaliteten og servicen tilfredstillede dig.

Glæder os til at se dig på vores webshop igen i fremtiden.

Venligste Hilsner,
HOLMM

Lees meer over geverifieerde reviews.