Får slebet knive fast med ca 6 mdrs mellemrum. Er meget tilfredse med den service vi får, og en stor fornøjelse og hjælp, at have skarpe knive.
Bedrijf heeft geantwoord
Fantastisk service hos Holms Knivservice! Jeg er virkelig glad for at bruge Holms Knivservice. Det er så nemt både at aflevere og afhente, og knivene bliver altid superskarpe – ligesom servicen! I... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Vi har gjort brug af Holm Knivservice og det er det bedste vi længe har gjort👌 Thomas er super kompetent og dygtig - vi havde 10 fuldstændige sløve og ubrugelige knive - nu er de som nye🙌 -og det... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Holms-Knivservice er stiftet af Thomas Holm, i Januar 2017 med henblik på at du har de skarpeste knive, sakse, mv i skuffen. + 25 år´s erfaring med knivslibning, fra min tid som uddannet butiksslagter, og jeg udvikler hele tiden mine kompetencer, så du som kunde får et godt og kniv skarpt resultat hver gang. Jeg henvender mig såvel til private, erhverv, storkøkkener, restauranter, foreninger m.v. Holms-knivservice er en skærsliber virksomhed, beliggende i Slagelse på Vestsjælland hvor vi har udekørende slibeværksted fra, samt værksted. Kontakt os og vi finder sammen den slibeløsning der passer dig bedst. Vi sætter en stor ære i at slibe dine,knive, sakse m.m med stor professionel perfektion, så du får et ens resultat hver gang samt super skarpe knive. Vi sliber dine knive på slibesten tilpasset dine knive, som forgår langsomt på roterende vådsten og skånsomme slibemaskiner. Med vores vådslibning sikre vi ståletes hærdning og man vil derved bevarer knives skarphed i længere tid. Vi vil nemlig gerne at du står super skarpt. Hos os sliber vi efter aftale så du som kunde ikke skal gå forgæves. Udover slibedelen har vi også salg af nye knive, til konkurrence dygtige priser. Vi vil gøre os umage, så du som kunde altid vil få den bedste service. Ser frem til at høre fra dig. Tlf: 30 52 35 53
Denemarken

Antwoord van Holms Knivservice
Et gavekort blev til en håndfuld "nye" knive. De er i hvertfald lige så skarpe som nye og jeg har sparet udgiften på at udskifte dem. Kun gode anbefalinger til Holms Knivservice får både faglig kvalitet og service i høj kvalitet.

Antwoord van Holms Knivservice
Fantastisk slibning, der gik super hurtigt 🙌
God kommunikation omkring aflevering og afhentning af knivene. Kæmpe anbefaling herfra 👌

Antwoord van Holms Knivservice
Veludført arbejde, dejligt skarpe knive og sysaks, som også fik strammet skruen. Stor anbefaling herfra.

Antwoord van Holms Knivservice
Det var den fine service der gjorde jeg gerne ville benytte Holms Knivservice

Antwoord van Holms Knivservice
Som sædvanlig var mine knive skarpe efter slibning hos Holms Knivservice
Hurtig ekspedition og topkvalitet

Antwoord van Holms Knivservice
Super service, smart og nem aflevering og afhentning- altid god og hurtig tilbagemelding

Antwoord van Holms Knivservice
Tak for rigtig god service og arbejde 🥇
God jul🎅 Ses næste år

Antwoord van Holms Knivservice
Fantastisk service hos Holms Knivservice!
I dag afleverede jeg mine knive helt uden aftale, og allerede 1,5 time senere var de klar til afhentning. Det er imponerende hurtig og professionel service.
Kan varmt anbefales!

Antwoord van Holms Knivservice
Kom som aftalt til tiden. Svarede villigt og informativt på flere spørgsmål om slibningen samt Holms kundegrundlag.

Super god service.
Hurtig besvarelse på SMS og mail, knivene var klar til afhentning 24 timer efter de var afleveret. Og de er blevet pæne og skære super godt.
Mega tilfreds med det arbejde og den service der er blevet givet

Antwoord van Holms Knivservice
En meget god service. Kan kun anbefale ham

Antwoord van Holms Knivservice
Super slibning, god rådgivning og fornuftige priser

Antwoord van Holms Knivservice
Lees meer over geverifieerde reviews.