Liebherr koelvriescombinatie
Ik onderschrijf de review van Norbert W. 22 november j.l.
Kopie van mijn ervaring!
7 jaar geleden de koelvriescombinatie Liebherr CN 4213 21 gekocht. 5 mnd na aankoop moest er al een service monteur voor komen.
Nu in afgelopen jaar voor de 3x valt plots koelkast uit. Deze lijkt zich alleen te kunnen resetten wanneer de vriezer ook 48 uur uit is.... zodoende al 2 maal in allerijl , diepvriesproducten elders moeten onderbrengen.
Dat uitvallen komt steeds vaker terug.
We zijn afgelopen maand wederom naar de winkel gegaan waar we , let wel... Goed geadviseerd de aankoop hebben gedaan!!!
Nul op rekest nadat er op EP hun kosten, monteur is langs geweest op 27 11 die constateerde dat ( waarschijnlijk!) de electronica die ventilatoren aanstuurt stuk is.
Pardon!? Hoe dan?!
Apparaat leeft hier in weelde , keurig en schoon. Heb ik daar 700 euro voor betaald en al die keren mn diepvries voorraad voor groot deel weg heb moeten gooien!
Ik koop nooit meer dat prachtig luxe merk Liebherr waarvan het vergelijk met bijvoorbeeld rolls royce wordt gemaakt.
Let wel
na 5 maanden, eerste storing na aankoop, wilden we eigenlijk al een nieuw apparaat omdat ie ook zoveel lawaai maakte!!

Antwoord van Liebherr Home Appliances Great Britain