Homebyasa Reviews

1. Huis en tuin

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Home by ASA staat voor een modern en strak design in serviesgoed en woon accessoires veelal gemaakt van porselein, fine bone china of aardewerk. Waren het in de begintijd vooral vazen en kleine serviezen ondertussen zijn de collecties enorm uitgebreid je kan het niet bedenken of het zit in de home by ASA collectie.

Slecht

Mails worden niet behandeld

18 januari 2021
Logo Homebyasa

Antwoord van Homebyasa

Beste Klant, helaas kunnen we met dit bericht geen bestelling koppelen. Kunt u ons voorzien van uw bestelnummer of naam?

Ivm Covid zijn we helaas beperkt telefonisch bereikbaar. In de afgelopen dagen kunnen we ook geen openstaande emails vinden. Kunt u ons nogmaals een email sturen?

Slechte ervaring met dit bedrijf

Slechte ervaring met dit bedrijf. Spullen besteld waren niet allemaal leverbaar maar blijven op website als op voorraad staan. Na meerdere keren gebeld te hebben waren eindelijk de spullen die er wel waren opgestuurd vanuit Duitsland een track and trace gekregen die uiteindelijk aangaf dat ze geleverd waren maar niet bij mij. Nogmaals gebeld maar nu wordt te telefoon niet meer opgenomen. Kortom spullen betaald en niks gekregen. Hier bestel ik niet meer. Slechte service.

13 november 2020

Heel slechte ervaring met dit bedrijf

Heel slechte ervaring met dit bedrijf. Na mijn bestelling maanden gewacht zonder iets te horen. Vervolgens zelf 10x moeten bellen, elke keer werd iets beloofd wat niet waar werd gemaakt. Na maanden mijn bestelling ontvangen, bleek het maar de helft te zijn. Weer vaak gebeld, geen excuses gekregen en weer duurde het veel langer dan beloofd. Ik zou hier nooit meer wat bestellen.

31 juli 2020

Klantenservice van Home by Asa kan…

Klantenservice van Home by Asa kan zeker beter. Op mails wordt niet altijd direct gereageerd. Wij hadden kopjes gekregen waarvan de verpakking niet goed was. Bij het openen viel de bodem los. Zes kopjes stuk. Gereclameerd en alsnog 6 nieuwe kopjes toegestuurd zonder discussie.!!!
Vandaar de waardering : goed.

24 juli 2019

Lange levertijden, niet nakomen van beloftes en niet reageren op contact.

Helaas slechte ervaring met dit bedrijf.
Levertijd: De eerste levering liet 3 weken op zich wachten. De nalevering van beschadigde borden liet meer dan een maand op zich wachten. Nu wacht ik al weer 10 dagen op het laatste bord. Dus 2 maanden na bestellen nog een incompleet servies.

Klantenservice: mijn ervaring met de klantenservice is zeer onbevredigend. Soms zeer snel reactie, maar soms ook geen reactie. Hier de feiten: 5 telefoontjes met de nodigde niet nagekomen beloftes. 10 mails, waarvan 5 nooit beantwoord. 3 contacten via facebook messenger, waarvan ook op 2 nooit reactie.

Als ik dit had geweten had ik het servies in het buitenland besteld.

22 februari 2017

perfecte service

bestelde goederen beter dan wens
perfecte service
ondanks kapot bord, direct voor oplossing gezorgd
10/10

23 mei 2015