zuid Afrika met kleine kinderen ? Homes of africa maakt dit mogelijk, en hoe ! Communicatie verloopt soepel en flexibel via whatsapp, een villa waar je heerlijk kan vertoeven en ervaringen die ons... Toon meer
In één woord fantastisch!! Het welkom heten en duidelijke informatie van de host hebben wij enorm gewaardeerd! Twee dingen waar we tegenaan liepen werden direct opgepakt. Een schitterende villa met al... Toon meer
- Vakantiewoningverhuur
- Vakantiewoning verhuurbedrijf
- Vakantiehuis
- Zelfcateringaccommodatie
- Verhuurbedrijf voor vakantiehuizen
Homes of Africa verhuurt prachtige maar betaalbare vakantiehuizen en villa’s gelegen tussen het Krugerpark en Blyde River Canyon in het dorpje Hoedspruit. De vakantiehuizen zijn van alle moderne gemakken voorzien, hebben elk een privé-zwembad en worden gekenmerkt door een grote mate van privacy en de ongevaarlijke wilde dieren rondom de villa’s. Meer informatie op https://homesofafrica.nl
Hoedspruit, Zuid-Afrika
- 0610468604
- info@homesofafrica.com
- homesofafrica.com
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Wij verbleven iets meer dan een week in…
Wij verbleven iets meer dan een week in villa Sebra. Het onthaal door Promise, één van de medewerkers van My Africa was prima. We konden zelf al vroeger inchecken. De villa is van alle gemakken voorzien. De gehuurde fietsen stonden klaar. Vanuit de villa kan je prima fietsen en wandelen. En elke dag liepen er wel dieren rond het zwembad. Is zeker voor herhaling vatbaar.
Ons tweede verblijf in Zuid-Afrika…
Ons tweede verblijf in Zuid-Afrika geregeld door Homes Of Africa en weer top voor elkaar. Prachtige villa, goed onderhouden estate en een prettige samenwerking van Homes of Africa met MyAfrica voor het plannen van de excursies.
Enige tip is om geen fietsen te huren via MyAfrica aangezien de lokale fietsenverhuurder die met hen samenwerkt niet marktconforme prijzen rekent (lees 2,5 keer de aanschaf van een fiets rekent voor 30 dagen). Hier kan MyAfrica en Homes Of Africa niet zo heel veel aan doen, behalve door om tafel te gaan met die partij om tot een marktconform tarief te komen in het vervolg. Tip is dus om gewoon een nieuwe fiets online te bestellen en daar lekker op rond te rijden op het estate :-)
Een huis vol restricties
Na een zeer aangename, prettige ervaring in 1 van de huizen op Zandspruit besloten we opnieuw te boeken voor 4 weken , ditmaal in een andere villa, villa Leadwood. Het bleek een vergissing, eentje die we niet zagen aan komen.Een huis vol restricties, camera’s en beperkingen. Geen ontspanning , maar een huis waar 14 instructie A4-tjes je vakantiegevoel inperken. Indien we dit van te voren hadden geweten , was de keuze niet hierop gevallen.Niet voor herhaling vatbaar!Sterke afrader!
Wat een super fantastische ervaring
Wat een super fantastische ervaring,
Prachtige villa ,alles aanwezig
We voelde ons onmiddellijk welkom door de leuke attentie en het "welkoms" bordje!
Alles aanwezig, pure luxe.
Hele mooie en aangename omgeving.
Wij onze kinderen en kleinkinderen hebben hier een top tijd gehad, en mooie herinneringen gemaakt!
Als ik 10 sterren kon geven kregen jullie ze.
Zandspruit is een prachtige plek…
Zandspruit is een prachtige plek vlakbij Hoetspruit en de hostess van Homes of Africa was perfect , reageerde meteen op onze vragen en heeft ons in de watten gelegd, ps ook de autohuur via Homes of Africa is aan te raden.
Fantastisch Afrika ervaring
We hebben een fantastische vakantie gehad in een luxe villa in Hoedspruit. De villa was een genot met alles erop en eraan. De uitstapjes waren goed georganiseerd en we hebben genoten van de verschillende game drives uitgevoerd met een gids en zelf in het Kruger park. Wil je een big five ervaring dan zou ik boeken bij Homesofafrica.com
Super locatie!
Wij hebben hier een geweldige vakantie gehad met onze kinderen en kleinkinderen eind oktober! De villa’s Mooiplaas en Sibuya hadden wij die naast elkaar gelegen zijn en voorzien van alle gemakken en enorme luxe voorzien! De foto’s van de website werden in het echt overtroffen als je er daadwerkelijk bent. We hebben er enorm genoten van alle wilde dieren en rust rond het huis. Gebruik gemaakt van veel van de aangeboden activiteiten wat ons enorm ontzorgd heeft door de zeer service gerichte afhandeling door Tash (host). Ook gebruik gemaakt van de eigen autoverhuur wat zeer soepel verliep en goede kwaliteit auto, en mooi dat dit een samenwerking is met een weeshuis. We kunnen met een gerust hart iedereen deze villa’s aanraden. Nogmaals hartelijk dank voor alle goeden zorgen! Rines en Anneke de Graaff en Kids.
Wederom een DIKKE 10!!
Inmiddels voor de vijfde keer een huis gehuurd bij Homes of africa. Prachtige huizen en een hele fijne plek om te verblijven. Hele goede service van de mensen ter plekke. Voor de vijfde keer een DIKKE 10!!!!
Top woning
Top woning. Completer dan mijn eigen keuken. Alles is aanwezig. Prachtig ingericht en schoon. Super begeleiding bij alles wat je wilt boeken. Gelijk reacties. Goede host. De Wow factor.
Prachtige villa in prachtige omgeving
Wij hebben in september 2 weken in 1 van de prachtvillas verbleven, de ligging is echt prachtig en we kregen geregeld bezoek van dieren die vrij op de estate rondliepen. Van de reserving tot ons vertrek naar huis was alles perfect geregeld. Voor de hosts ter plaatse was er niets teveel, activiteiten boeken tot restaurants reserveren. In de omgeving veel te zien, hoedspruit is gezellig met zijn bars, restaurants en winkels. Krugerpark ligt op een 45 minuten rijden. Wij komen zeker nog eens terug!
Een prachtige locatie van de villa met…
Een prachtige locatie van de villa met een goede snelle service van de host
Zeker een plek om terug te keren
Super vakantie
Wat hebben we genoten van de fantastische villa, alles was aanwezig en wat een luxe. Dit is hoe je een vakantie wenst te beleven, top
Geweldig huis
Geweldig huis. De plek is echt super.
Lokale hosts zijn heel vriendelijk en behulpzaam.
Familie reis in Zuid Afrika
Het was een ongelofelijke ervaring, een prachtig huis villa Ekhaya ,een omgeving waarin je de natuur in al zijn vormen leerde kennen . Dicht bij Krüger, dicht bij de Panoramaroute. Een echte thuis elke dag om terug te keren en heel goede begeleiding ter plaatse .
Ook de activiteiten van My Africa waren top.
Voor onze familie 6 volwassenen en 3 kinderen (14,9,10 jaar ) een droomreis .
Schitterende bungalows
Schitterende bungalows, van alle gemakken voorzien, wildlife vanaf je terras,veilig, zeer vriendelijke behulpzame ontvangst.Hoespruit,gezellig, verschillende restaurantjes waar je voor weinig geld super lekker kan eten. Genoeg activiteiten om te doen . Wij zijn voor de tweede keer geweest, hopelijk niet de laatste kee, deze keer met de hele familie, 3 bungalows gehuurd.
Hele bijzondere vakantie
De omgeving was super, veel dieren gezien. De villa was erg mooi en luxe. Heerlijk genoten van de veranda en het zwembad.
Op het park gewandeld tussen de giraffen, mijn man heeft buiten gedoucht naas een Nyala!!!!!
Heerlijke tijd
We hebben een heerlijke tijd gehad in Villa Tau. Het is een prachtige accommodatie waar je echt tot rust komt, maar waar je ook kan genieten van de mooie omgeving. Impala’s in de tuin en eind van de middag een rondje rijden om de giraffen e.d. te spotten.
Het was Fantastisch!
Wij hebben tijdens ons verblijf in Zuid-Afrika genoten van jullie prachtige villa. Een geweldig huis, luxe, comfort, echt van alle gemakken voorzien. Overal is aangedacht waardoor je je gelijk thuis voelt. Vanuit hier veel activiteiten gedaan die wij vooraf hadden geboekt.
Top geregeld allemaal!
Homes of Africa werkt samen met My Africa voor de gamedrives en andere activiteiten, deze waren ook goed verzorgd!
Een prachtig huis waarbij de dieren bij je op bezoek komen en waar je een eigen safaritour maakt op Zandspruit estate.
Tijdens de voorbereidingen in Nederland werden wij goed geholpen en voorzien van ale informatie door de contactpersonen Pim en Anne.
Alles met elkaar super goed geregeld!
Zeker een aanrader voor een vakantie met mooie herinneringen👌
Fantastisch een ervaring om nooit te vergeten. Homes of Africa Top
Wat een fantastische villa, op een schitterend park. Alles was tot in de puntjes geregeld, echt zo super. We hebben daar zo genoten. Als het even kan, en je wilt op een relaxte manier in luxe genieten van al het moois wat afrika te bieden heeft. Zoek contact met Homes of Africa, een ervaring om nooit te vergeten. Alles werkelijk perfect. Alleen maar complimenten. Top
Villa Aloë Vera
Boeking is soepel verlopen.
Vragen netjes en tijdig beantwoord.
Villa (Aloë Vera) was gewoonweg in 1 woord FANTASTISCH!!!
Hosts staan 24/7 voor je klaar ter plekke, snelle en goede ondersteuning bij vragen.
Activiteiten ook helemaal top en netjes geprijsd!