De vorige eigenaar was top helaas zijn deze vertrokken… de nieuwe eigenaren zijn niet goed advies breng je hond niet!!! Doodzieke hond terug gekregen een week ziek geweest dierenarts gaf aan dat... Toon meer
op 2 februari bestelling gedaan en tot op heden nog niets ontvangen.enkel antwoord gekregen nadat we zelf een vraag stellen aangaande onze bestelling.Men had beter een mail verstuurd naar alle klanten... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Over Hond Center 🐶 Hond Center is opgericht voor en door honden liefhebbers. Naast dat wij staan voor kwaliteit bieden wij je onze producten aan tegen scherpe prijzen. 100% TEVREDENHEIDSGARANTIE Wij staan voor 100% achter onze producten en daarom bieden wij een niet-goed-geld-terug garantie. Als je om welke reden dan ook niet tevreden bent bieden wij de mogelijkheid om binnen 14 dagen na ontvangst het product te retourneren. De consument staat bij ons centraal en daarom hechten wij veel waarde aan een duidelijke en eerlijke klantenservice, die 24/7 bereikbaar is voor alle vragen en/of klachten.
Nederland
- info@hondcenter.nl
- hondcenter.nl
De vorige eigenaar was top helaas zijn…
Doodzieke hond terug gekregen een week ziek geweest dierenarts gaf aan dat hij waarschijnlijk wat opgelopen heeft op de opvang .
De middag dat ik mijn hond kwam ophalen werd er medegedeeld dat hij niet welkom was deze zomer want hij had in de nacht meerdere malen gepiept en overdag ook… wij waren hier zeer verbaasd over vroeg hoe het met de andere honden gingen hier was de omgang prima mee maar hij leek niet ‘gelukkig ‘ dus was niet welkom meer… ‘s avonds bleek waarom mijn hond werd steeds zieker veel spugen en diarree hij was gewoon doodziek …
Neem hun ook kwalijk dat als mijn hond dan zo ongelukkig leek waarom neem je dan niet meteen contact op met de eigenaar maar wacht je daar de hele dag op tot ze hem komt ophalen?
Vervolgens kom ik thuis tekenketting weg … contact opgenomen want had nadrukkelijk gevraagd of ik deze mee moest nemen maar dat hoefde niet …deze zou opgestuurd worden .
Nu 2 maanden later nog steeds geen ketting en moet ik hem zelf ophalen want ze doen vanwege drukte geen verzending… belachelijk aangezien het mijn fout niet is en ik geen vervoer heb zomaar … hoopte dit fatsoenlijk op te lossen …
Maar alles bij elkaar is dit echt een niet diervriendelijk bedrijf als je hond pijn heeft en piept is hij niet meer welkom!!!
3 juni voor dik vijftig euro besteld
3 juni voor dik vijftig euro besteld. 12 juli na vele mails en weinig wazige, tijdrekkende, nietszeggende antwoorden als “hebt u niks ontvangen?“ het goede beschermkleed voor de auto ontvangen. De halve bestelling dus. Nu bijna twee maanden later nog steeds de tweede helft niet ontvangen. Toch met de waarde van 20 euro!
Niet bij bestellen is mijn advies. Eerst de boel op orde hebben daar!

Antwoord van Hond Center
Bedankt mijn hond is er blij mee!
Het duurde even,maar het was het…
Het duurde even,maar het was het wachten waard.Alles prima,de bestelling en de levering.Voor herhaling vatbaar.
Levering duurde erg lang
Levering duurde erg lang, veel langer de18 dagen waar voor gewaarschuwd werd. Van de 3 mails die ook verstuurd heb kreeg ik een keer antwoord. Product is wel in orde. Iets meer klantgerichtheid en je krijgt gewoon 5 sterren.

Antwoord van Hond Center
Het hondenkleed ziet er mooi en goed…
Het hondenkleed ziet er mooi en goed uit. Ben er erg blij mee.
Toch ondanks de Corona tijd ,netjes…
Toch ondanks de Corona tijd ,netjes afgeleverd.
Ik heb mijn bedtelling nog steeds niet…
Ik heb mijn bedtelling nog steeds niet ontvangen.

Antwoord van Hond Center
Na drie weken nog geen bestelde…
Na drie weken nog geen bestelde producten.maar wel vragen om hoe goed ze zijn!! Zeer slecht 1 ster is nog te veel

Antwoord van Hond Center
Kan nog niet beoordelen de bestelling…
Kan nog niet beoordelen de bestelling is er nog niet ,al bijna 3 weken geleden

Antwoord van Hond Center
en dan vraag je om een beoordeling zeer…
en dan vraag je om een beoordeling zeer slecht. wij hebben nog niks ontvangen,duidelijk nu.

Antwoord van Hond Center
Levering komt volgens afspraak.
Eigenlijk zou het nog minder sterren…
Eigenlijk zou het nog minder sterren moeten zijn. Gek dat ik deze pilot eerder krijg als mijn bestelling, want die heb ik nog (steeds) niet binnen.

Antwoord van Hond Center
Top produkt en levering !!
Auto plaid is heel snel geleverd. Nergens is een hoes zo groot en beschermd het de totaliteit van de zetels en de zijdeuren. Meest belangrijk is eveneens het feit dat de honden haren niet blijven vastkleven, maar dat de stof die afstoot, zodat de reiniging heel gemakkelijk is. Top produkt en levering!!!!!
Nogal lang wachten op de levering
Nogal lang wachten op de levering. Ik had iets besteld bij woozi , dag nadien had ik het.
Nette en stevige deken voor de hond in…
Nette en stevige deken voor de hond in de auto.
Precies zoals op het plaatje
Precies gekregen wat ik besteld heb
Precies gekregen wat ik besteld heb, heb ook niet heel lang moeten wachten. Makkelijk in gebruik.
Was prima en snel geleverd
Was prima en snel geleverd. Kreeg alleen geen bevestiging in mijn mail van de bestelling.

Antwoord van Hond Center
Ik had een verkeerde hoes besteld...
Ik had een verkeerde hoes besteld...
Een achterbank hoes ipv een kofferbak hoes.
Na het bestellen heb ik een mailtje gestuurd, en jawel het was geen probleem om hem nog te ruilen.
Na een paar dagen kreeg Jake zijn hoes voor in de auto.
Super blij mee.
Groet Ellen.