Retour niet geaccepteerd, geen geld, maar ook geen artikelen meer retour, Hondenoutlet.nl niet meer bereikbaar
Ik had een halsband met led verlichting besteld en een extra lijn voor aan de Flexi-riem. Beide artikelen waren te klein. Van de Flexi-riem was dit mijn eigen schuld omdat ik een s/m maat besteld had en l moest hebben. De halsband zou qua afmeting moeten passen, maar toch net niet. Heb de verpakking dus wel opengemaakt om te passen. Van de Flexi-lijn heb ik voordat ik deze gepast heb gecontroleerd of deze het deed en dus de seal van de batterij eraf gehaald. Alles geretourneerd en gelijk nieuwe artikelen besteld, die ik overigens snel ontving. Daar is niets mis mee.
Maar, de retourartikelen werden niet geaccepteerd. Ze gaven als reden aan dat de halsband niet zoals dat hoort verpakt was (terwijl ik de orignele verpakking gewoon weer gebruikt had), dat het schroevendraaiertje los in de doos zat en ze gaven aan dat de batterij leeg was. Dat kan helemaal niet! Ik heb de band 1x aan en uit gezet. Overigens zat onder de batterij van de halsband geen seal (toch vreemd)! Van de flexi-riem gaven ze aan dat de seal van de batterij verwijderd was, wat overigens klopt. Ik krijg dus mijn geld niet terug, maar de artikelen hebben ze ook gehouden! Ik heb gevraagd mij de artikelen te retourneren, omdat ik er immers voor betaald heb. Geen reactie. 1x gebeld, maar na aantal minuten werd de verbinding verbroken omdat het te druk zou zijn en ik op een later tijdstip terug moest bellen. Dat heb ik de volgende dag gedaan: het telefoonnummer bestaat niet meer! Ook de site is niet bereikbaar: er staat dat deze in onderhoud is.
Uiteindelijk heb ik dus betaald voor artikelen die ze dus nu zelf weer in hun bezit hebben. Hoop dat Hondenoutlet.nl mij het geld alsnog terugstort OF de artikelen retourneert. Ik heb overigens ook een klacht op Klachtenkompas (van de Consumentenbond geplaatst).