Hono Lulu Reviews

4,7

Super leuke romper. Helaas vinden we de maat aan de kleine kant voor onze bijna 8 maanden (jonge) babyboy. Dit had ik ook aangeven bij de aanmelding dat de onze zoon wat groter is dan gemiddeld.... Toon meer

Wat is het toch leuk om iedere maand een prachtige romper op je deurmat te vinden met elke keer weer een prachtige andere print! Mijn favoriet is toch wel echt de Marrakech! Prachtige zachte stof, mo... Toon meer

Honolulu Kids heeft echt een superleuk concept bedacht waarbij je via een abonnement maandelijks een rompertje ontvangt voor jouw kleintje. Elke maand overtreffen ze zichzelf opnieuw met hun kleurrijk... Toon meer

Ik heb het abonnement als cadeautje gekregen voor ons kindje welke in oktober geboren wordt. De eerste paar zijn al binnen en ik ben heel erg enthousiast. Super leuke kleuren, lekker veel stretch v... Toon meer

Uitstekend

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Perfect!

Super mooie, kleurrijke rompers. Er zit veel stretch in, waardoor de
pasvorm perfect zit bij je kleintje. Leuk te combineren met een tuinbroek en je kleintje ziet er super leuk uit!

24 mei 2023

Iedere maand een cadeau op je deurmat!

Prachtige zachte stof, mooie afgewerkte mouwtjes, prachtige print en de maten groeien in het jaar precies mee met je kindje! Mijn dochter heeft een vrij lang bovenlichaam en rompertjes zijn daardoor al snel te kort, maar niet deze van Hono Lulu!

28 mei 2023

Ik heb 3maanden cadeau gegeven op 3…

Ik heb 3maanden cadeau gegeven op 3 november is er 1 gestuurd daarna tot nu toe niets ontvangen terwijl er staat voor de 8e van de maand komt er een nog 2 tegoed

18 december 2022
Logo Hono Lulu

Antwoord van Hono Lulu

Beste Gerda,
Vervelend om te lezen. Waarschijnlijk is er wat mis gegaan bij het verzenden van je bestelling. Zou je contact met ons op willen nemen via de mail. (info@hono-lulu.nl) Dan kunnen we dit snel oplossen en de bodysuit alsnog snel toesturen. Lieve groetjes,
Honolulu

Betrokken, vriendelijk en snel

Fijne en persoonlijke service! Erg behulpzaam en vriendelijk. Iedere maand weer een super leuke en gezellige romper. Ons zoontje kreeg vaak leuke opmerkingen over het dragen van een van jullie rompers! Kortom, iedere maand een leuke verrassing door de brievenbus. Tot slot vind ik de kwaliteit van de rompers ook goed!

30 augustus 2022

Verkeerde maat

Leuke rompertjes, maar ik heb de verkeerde maat gekregen(te klein, kreeg 0-3 maand terwijl ze al 4 mnd is dus ze heeft er nooit in gepast) en hierover gemaild, ze sturen een nieuwe op dus goede service!

6 augustus 2022

Ben super blij met de mooie Rainbow…

Ben super blij met de mooie Rainbow romper van Hono Lulu voor mijn kleine man. Hij valt echt perfect om zijn baby body en ik vind het motiefje zo lekker vrolijk! Hij draagt de romper lekker als shirtje met een stoer broekje erover en iedereen vraagt waar ik dit leuke item gescoord heb! Super leuk!

6 juli 2022

Top service

Wat een top service! Nadat ik een romper had gekregen besloten om een abbonement af te sluiten. Helaas de eerste romper hetzelfde als de romper die al in de kast hing. Contact opgenomen en dezelfde middag werd de romper nog bij mij aan de deur omgeruild voor een andere. Kwaliteit van de rompers is ook goed. Mijn dochter draagt ze met veel plezier! Zelf vind ik het elke maand weer een feestje om een nieuwe romper te ontvangen.

22 april 2022

Heel erg tevreden

Heel erg tevreden! Ik ben elke keer weer verliefd op elke romper. De pasvorm is ook erg fijn. De rompers staan onze dochter altijd geweldig!

1 april 2022

Blij!

Heel leuk ingepakt, een ware surprise om uit te pakken... prachtig kado om te geven en te krijgen.

22 maart 2022