1. E-commerceservice

Welkom bij HoogTech, waar innovatie en stijl samenkomen om u de beste draadloze oortjes en smartwatches te bieden. Ons assortiment bestaat uit zorgvuldig geselecteerde producten die esthetiek combineren met de nieuwste technologie, tegen betaalbare prijzen. Bij HoogTech streven wij naar kwaliteit en duurzaamheid in alles wat we doen. Onze 'HoogPods™' serie en onze veelzijdige 'HoogWatch™' collectie zijn ontworpen om naadloos te integreren in uw dagelijks leven, of u nu thuis werkt, sport of onderweg bent. Klanttevredenheid staat bij ons voorop. Wij geloven dat de ervaring van onze klanten even belangrijk is als de kwaliteit van onze producten. We zijn toegewijd aan het bieden van uitstekende klantenservice en staan altijd klaar om u te helpen met elke vraag of zorg. Onze producten worden ondersteund door een betrouwbare klantenservice, waardoor elke aankoop een zorgeloze ervaring is. Ontdek de perfecte combinatie van stijl, functionaliteit en betaalbaarheid. Bezoek HoogTech vandaag nog en ervaar zelf waarom onze klanten zo tevreden zijn.

2,8

Gemiddeld

TrustScore 3 uit 5

Direct kapot

Laatst oortjes besteld, laat binnen gekregen en na paar dagen al stuk. Ik heb geprobeerd contact op te nemen maar tot heden nog steeds geen reactie

15 november 2024

Product niet geleverd wel betaald…

Product niet geleverd wel betaald helaas tot op heden ook mijn geld niet retour gekregen.
Meerdere mailtjes, vanaf juni, gestuurd en op de website het contact formulier ingevuld. Geen contact te krijgen.

28 augustus 2024
Logo HoogTech

Antwoord van HoogTech

Onze oprechte excuses voor het ongemak dat u heeft ervaren. We begrijpen uw frustratie volledig. We willen u laten weten dat we uw terugbetaling afgelopen nacht hebben verwerkt. Deze situatie is ontstaan door een probleem met onze systemen, wat absoluut niet de normen en waarden van HoogTech weerspiegelt. We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat dit niet opnieuw gebeurt.

Nogmaals onze excuses en bedankt voor uw begrip.

Oplichters

Oplichters, oordopjes besteld, nooit ontvangen. Toch meerdere emails gehad met de vraag of ik van mijn bestelling geniet, arogante oplichters dus...
Bestelling geplaats op hoog-tech.store

29 mei 2024
Logo HoogTech

Antwoord van HoogTech

Uw bestelling is inmiddels terugbetaald, zoals gevraagd. We bieden onze oprechte excuses aan voor deze situatie. Zoals aangegeven in de e-mails, hebben we te maken gehad met een algemeen systeemprobleem dat ons verhinderde de situatie snel op te lossen. De tevredenheid van onze klanten is onze hoogste prioriteit, en we betreuren het ten zeerste dat we ongemak hebben veroorzaakt bij meerdere personen.