4,3

Uitstekend

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Geen verkoop praatje, maar resultaat

Mijn ervaring bij Hoorkeuze is. Vanaf het eerste moment werdik met open armen ontvangen. Rabih heeft veel geduld en doet uitgebreid onderzoek naar welk gehoorapparaat voor mij de beste is. Ook zijn uitleg is duidelijk en ik heb ruim de tijd gekregen om het toestel uit te proberen. En met succes. Ik ben er erg blij mee en zal mijn ervaring zeker aan anderen doorvertellen. En mij heeft hij als vaste klant!
Kees

17 juni 2026

Nu 2 dagen nieuwe gehoorapparaten

Nu 2 dagen nieuwe gehoorapparaten, wat een geluiden in mijn omgeving. Jaren niet meer gehoord. 25 jaar ervaring met grote landelijke keten, zeer onpersoonlijk, geen goed advies, verkeerde keuze. Maar nu, de wereld gaat voor me open, nu heb ik Rabih aan mijn zijde, geweldig.

29 mei 2026

Hele goede audicien

Vorige week heb ik mijn gehoorapparaten aangeschaft bij Hoorkeuz Lochem.

Na de gehoortest heeft Rabih mij tijdens de proefperiode steeds voorzien van informatie en gevraagd of hij nog iets aan de gehoorapparaten moest bijstellen.

In 2019 had ik al eens een proefperiode doorlopen bij een audicien elders in de Achterhoek. In tegenstelling tot die proefperiode ervaarde ik bij Hoorkeuz geen enkele druk en kon ik heel rustig ervaren hoe het gebruik van gehoorapparaten voor mij was.

Rabih bedankt voor jouw deskundigheid en prettige begeleiding. Ik ben heel blij met mijn gehoorapparaten en kan nu in groepen de mensen ook beter verstaan.

25 november 2025

Eindelijk weer goed horen

Vorig jaar bij BeterHoren nieuwe hoortoestellen gekocht/gekregen, via zorg categorie 5.
Van mensen om mij heen kreeg ik desondanks nog steeds te horen dat ik toch moest vragen wat er gezegd werd en in groepen kon ik niet bijblijven.
Bij BeterHoren kreeg ik te horen dat met mijn gehoorverlies er niets beters te krijgen is en ik ermee moet leren omgaan.

Op advies van en na lang zeuren door de kinderen toch naar Hoorkeuz gegaan. Dat was een verademing. De toestellen van BeterHoren waren schijnbaar van mindere kwaliteit omdat het binnen de zorgnorm moest passen (goedkope troep, gemaakt in Azie met oude technieken), maar mijn oren hebben betere kwaliteit nodig. De toestellen mocht ik wekenlang op proef uitproberen, maar ik was binnen een paar uur al overtuigd: ik kan weer goed horen op alle terreinen. Dus zelf maar de portemonnee getrokken en ze gekocht.

De aandacht van Rabih van Hoorkeuz voor mij als klant en ook het geduld erbij is echt enorm fijn. Niets is teveel gevraagd.
Inmiddels zijn we 3 maanden verder en ben ik superblij met de stap naar Hoorkeuz. Een aanrader voor iedereen.

PS: ik woon op bijna 40km afstand, ondanks de afstand voor mij nooit geen ander meer.

14 juli 2025

Heel plezierig geholpen door een…

Heel plezierig geholpen door een deskundig audicien. Hij luistert goed naar je wensen, denkt mee, geeft duidelijk advies, is behulpzaam en stelt je op je gemak. Niets is hem te veel. Echt een aanrader! Voor herhaling vatbaar!

8 augustus 2025

Super audicien, heel tevreden met zwemdop!

Super audicien! Via internet gezocht naar een plek waar ik een zwemdop kon maken voor m’n dochter van 7 jaar . Bij grote ketens geen plek de komende weken en gemiddeld meer dan 100,-. Ik kon ik direct terecht en de dop werd in de winkel gemaakt en is van super kwaliteit voor 20,- per dop! Super tevreden, echt een aanrader! Daarbij gaat hij ook heel goed met kinderen om en stelt ze op hun gemak!

12 augustus 2025

Geweldig en persoonlijke aandacht

Wat een verademing na meer als 50 jaar bij grote hoorketens geweest te zijn nu bij Hoorkeuz in Lochem eigenaar Rabih Rammouz al 15 jaar werkzaam in deze branche en is vorig jaar voor zichzelf begonnen. Heb zelf ernstig gehoorverlies vanaf kinds af aan maar wat Rabih gedaan heeft overtreft alles en is voor mij persoonlijk nog steeds niet te bevatten.
Wat een geduld heeft Rabih en luistert ook naar je wensen.
Loop eens vrijblijvend naar binnen heb ik ook gedaan je hebt geen afspraak nodig waarbij de grote hoorketens wel altijd een afspraak moet maken bij problemen of vragen anders word je niet geholpen geen tijd zeggen ze terwijl ik afhankelijk ben van een hoortoestel.
Blij dat ik de stap heb genomen en dit n.a.v een artikel in de krant en niet te vergeten de rewiews.
Het is voor mij 20 min. rijden maar eerlijk het is de moeite waard.

16 juni 2025

Is dit jouw bedrijf?