Hope's Relief Norge - hopesrelief.no Reviews

4. Haarproductenwinkel
  5. Kruidenkenner
  6. Toiletbenodigdhedenwinkel

Geschreven door het bedrijf

Offisiell importør: Vi er offisiell norsk importør og distributør av Hope's Relief Australia sine verdenskjente hudpleieprodukter. Naturlige ingredienser: Våre produkter har stort fokus på bruk av naturlige og økologiske ingredienser som faktisk har bevist seg å fungere for å gi lindring til tørr og kløende hud og er milde nok til å brukes hver dag uten å irritere. Vi unngår uønskede ingredienser: Kort fortalt så har vi en "No Nasties Policy". Det betyr at vi gjør alt vi kan for å eliminere alle skadelige eller irriterende ingredienser i våre produkter. Vi unngår alle kjente giftstoffer og alle kjente uønskede ingredienser - uansett om de skulle være lovlige å bruke. Vi bruker ikke tilsatte parfymer, dufter eller farger - alt for at du skal ha så lite irriterende ingredienser som mulig. Kan lindre hudproblemer: Våre produkter er spesielt utviklet for, og fokusert på å gi lindring til ekstra følsom hud, for eksempel deg med eksem, psoriasis og dermatitt. Også for frisk hud: Våre produkter på den andre siden er ikke bare for deg som opplever hudproblemer. Alle våre produkter er veldig godt egnet for alle som vil ta ekstra godt vare på huden sin. Produktene er svært milde og gir næring til både frisk og utsatt hud, spesielt godt egnet for daglig bruk til barn, voksne og til babyer sin ekstra sensitive hud. Utviklet med naturopater, naturleger og dermatologer: Alle produkter er utviklet over lang tid sammen med naturopater, naturleger og dermatologer for å finne de optimale sammensetninger med naturlige ingredienser som faktisk fungerer. Våre produkter er selvfølgelig ikke testet på dyr. Stolthet i produktene: Vi er et norsk firma med norske eiere, vi ble etablert 2021. Da vi tidlig i 2024 fikk sjansen til å bli offisiell norsk importør av Hope's Relief sine produkter, opplevde vi det som en veldig spennende mulighet. Det er med stor stolthet vi presenterer disse produktene siden vi kjenner at våre verdier stemmer veldig godt overens med produsentens sine verdier, og vi vet at produsenten verdsetter sin produktkvalitet veldig høyt. Vi ønsker kun genuine og ordentlige produkter i vårt sortiment og velger derfor mye heller å arbeide med solide kvalitetsleverandører enn å hoppe på trenden med alt for kommersielle og ordinære produkter.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wij controleren reviews

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bra produkt

Bra produkt. Tørker ikke ut huden til tross for jeg ikke bruker lotion hver dag. Rask levering.

27 november 2024
Review zonder uitnodiging
Logo Hope's Relief Norge - hopesrelief.no

Antwoord van Hope's Relief Norge - hopesrelief.no

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding :)

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Virker som det er bra produkter

Bra service til slutt, fikk 10%, men da måtte jeg betale frakt. Vi fikk ordnet opp i dette, og jeg fikk med et såpestykke som prøve gratis samt frakt ble trukket fra. 👌

28 september 2024
Logo Hope's Relief Norge - hopesrelief.no

Antwoord van Hope's Relief Norge - hopesrelief.no

Vår annonsetekst sa: "- Rabattkode: ****** gir 10% på et kjøp. Nå begrenset periode med gratis frakt ved kjøp for over 400 i stedet for 800 kr."

Det fremkommer tydelig i vår annonse vist over, at man må handle for over 400 kr for å få fri frakt.

Du handlet for ca 200 kr og oppfylte derfor ikke kravet for å få fri frakt.

Du hadde dessuten ikke lagt inn rabattkoden riktig for den hadde ikke blitt aktivert i vår butikk, det betyr at du har ikke sjekket at den var riktig og hadde blitt aktivert før handel (vi har sjekket mange ganger at den riktige koden fungerer i nettbutikken), derfor kunne vi ikke vite at rabattkoden var forsøkt å bli brukt, og antok derfor at du ville spare koden til senere (hvis du handlet for et større beløp i fremtiden).

Vi tok kontakt med deg for å høre om du ville legge til noe for å få gratis frakt, du svarte at du trodde det var fri frakt, da svarte vi at det var greit -at vi skulle sende varen med gratis frakt men du ble sur på oss fordi rabatt ikke hadde blitt trekt i fra (som oven nevnt, rabattkode ikke aktivert av deg), vi ringte derfor opp for å avklare saken, og tilbydde deg å manuelt justere ordren - legge til rabattkoden manuelt og legge inn fri frakt, som vi gjorde - og sendte deg oppdatert pris for betaling.

Når vi pakket varene så pakket vi Dessuten med en ekstra vare som vi sendte med Gratis til tross for at vi allerede hadde gitt fri frakt når krav ikke var oppfylt pluss at vi manuelt la inn rabattkoden som ikke hadde blitt lagt inn riktig i butikken vår ved kjøp.

Vi mener derfor at vi har strekt oss langt for å gjøre deg som kunde fornøyd men fortsatt gir du oss bare fire stjerner.

Det føler vi ikke er rettferdig mot oss. Men vi håper du uansett er fornøyd med produktene og ønsker en fin dag videre.

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.