Een ongekende service! Wij waren op zoek naar lampjes die wij in een horecagelegenheid hadden gezien. Na een uiterst plezierig telefonisch contact over de lampjes zijn ze vandaag persoonlijk bij ons... Toon meer
De lampen van Horecalampen.com hebben een unieke sfeer gegeven aan ons restaurant. De gasten zijn allemaal enthousiast, en wij zijn niet meer nerveus of alle kaarsen wel uit zijn als we naar huis gaa... Toon meer
Horecalampen belooft wat ze zeggen. De lampen zijn een goede investering omdat ze lang branden voordat ze weer opgelaten moeten worden. Soms wel 4 tot 5 weken. Dit geldt ook voor de waterdichte buit... Toon meer
Horecalampen.com is een gespecialiseerde online winkel die zich richt op het aanbieden van hoogwaardige verlichting voor de horecasector. Of je nu een restaurant, café, bar of hotel runt, deze website biedt een breed assortiment aan lampen en verlichtingsoplossingen die zowel functioneel als esthetisch aantrekkelijk zijn. De producten zijn ontworpen om de sfeer van elke horecagelegenheid te verbeteren, met aandacht voor energie-efficiëntie en duurzaamheid. Klanten kunnen kiezen uit diverse stijlen, van moderne en industriële ontwerpen tot klassieke en sfeervolle lampen. Horecalampen.com biedt niet alleen producten, maar ook deskundig advies om de juiste verlichting voor elke ruimte te vinden. Met een gebruiksvriendelijke interface en snelle levering, is het de ideale bestemming voor horecaondernemers die op zoek zijn naar de perfecte draadloze verlichting.
Fientje Brouwersstraat, 5221JL, 's-Hertogenbosch, Nederland
- +31 73 203 2685
- info@horecalampen.com
- horecalampen.com
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Goed en vlot geleverd.
Snelle levering van een hoogwaardige…
Snelle levering van een hoogwaardige kwaliteit tafellamp
Mooi, snel en goed geregeld
Mooie blikvanger op tafel
Mooie blikvanger op tafel, met een prettig, niet storend licht wat je kan dimmen naar wens. Super gezellig.
Super service
Lampjes besteld die ik graag voor oudjaarsdag in huis wilde hebben. Maar vrij laat besteld. De vraag gesteld of ik ze snel kon hebben. Werden diezelfde dag nog bezorgd. Wat een service. En de lampen zie erg mooi. Zeer tevreden
Super service
Wat een service vandaag besteld en geleverd. Had de vraag gesteld of deze geleverd konden worden voor oudjaarsdag en kreeg de dag van bestelling al een telefoontje of ze langs gebracht konden worden. Lampjes zien er top uit heel blij mee.
Snel geleverd
Snel geleverd, super netjes verpakt en wat een goede telefonische service!
Snelle levering, mooi product. Blijven lang branden de tafellampjes. Zeer tevreden!
Wat een snelle levering en heel netjes…
Wat een snelle levering en heel netjes verpakt, blij met het lampje en voelt ook stevig aan!
Zeer snelle verzending en product is…
Zeer snelle verzending en product is keurig verpakt ontvangen.
Zelfs ook nog even telefonisch contact gehad en waar kan dat tegenwoordig nog.
Super!
Snel geleverd
Snel geleverd, en heel netjes verpakt met een persoonlijke boodschap! Ook nog een super goede accu, gebruik de lamp nu al 2 weken en pas 1x opgeladen!
Top lamp, zeer nette prijs en prima afhandeling!
Echt een top lamp voor een hele schappelijke prijs. Netjes verstuurd met een leuk berichtje erbij...
Een ongekende service!
Een ongekende service!
Wij waren op zoek naar lampjes die wij in een horecagelegenheid hadden gezien. Na een uiterst plezierig telefonisch contact over de lampjes zijn ze vandaag persoonlijk bij ons afgegeven omdat we ze graag vandaag voor een gelegenheid in huis wilden hebben. We hoefden niet eens vooraf te betalen. We konden het bijna niet geloven, zo weinig maak je deze service mee. We zijn heel blij met de lampjes maar vooral ook met deze ervaring!
Mooie lampen niet alleen voor in de…
Mooie lampen niet alleen voor in de horeca maar ook zeker voor thuis. Ik zag ze staan toen ik uit eten was en vond ze bijzonder mooi. Na het eten thuis aangekomen en meteen besteld voor thuis. Ik had verwacht dat met opladen van de accu je een paar uur vooruit zou kunnen maar dat is al een paar dagen geworden ondertussen. Geen spijt van en als je van deze soort lampen houd is dit zeker een aanrader!
Snel geleverd
Omdat het bedrijf in dezelfde stad zat was de eigenaar zo vriendelijk de op die dag bestelde lamp ‘s-avonds bij me langs te brengen. Snellere levering kan niet. Verder goede verpakking, duidelijke uitleg en gewoon een erg leuke tafellamp met een batterij die erg lang mee gaat.
Snelle levering, persoonlijk briefje maakte het een feestje om uit te pakken! En wat een super leuk lampje, zeker aan te bevelen, fijn dat het licht dimbaar is
Goede lampen
Goede lampen, sterke accu, en een snelle levering! Erg netjes verpakt, met een persoonlijke benadering, leuk gedaan!!